Yılmaz Erdoğan aslen nereli?

Mustafa Erdoğan ne iş yapar?

Sanatsal Yönetmen
Koreograf
Mustafa Erdoğan/Meslekleri

Yılmaz Erdoğan Alevi mi?

Aslen Kürt’tür. Annesinin adı Süheyla, babasının adı Nazım’dır. Dedesi 1967-1977 arasında Hakkari Belediye Başkanlığı yaptı. Popüler dans topluluğu olan Anadolu Ateşi’nin kurucusu Mustafa Erdoğan ve ses sanatçısı Deniz Erdoğan ile kardeştir.

Yılmaz Erdoğan babası kim?

Nazım ErdoğanYılmaz Erdoğan / Babası

Yılmaz Erdoğan memleketi neresi?

Yılmaz Erdoğan (4 Kasım 1967, Hakkâri), Kürt asıllı oyuncu, yazar, şair, seslendirme sanatçısı, komedyen ve yönetmen.

Anadolu Ateşi Mustafa Erdoğan kimdir?

Mustafa Erdoğan, Anadolu Ateşi adlı dans grubunun genel sanat yönetmenidir. Hakkarili olup Kürt Pinyanişi aşiretine mensuptur. 1965 yılında Hakkari’de doğan Erdoğan, Hacettepe Üniversitesi’nde felsefe, Gazi Üniversitesi’nde kamu yönetimi eğitimi almıştır. Yılmaz Erdoğan‘ın abisidir.

Yılmaz Erdoğan annesi kim?

Süheyla ErdoğanYılmaz Erdoğan / Annesi

Yılmaz Erdoğan’ın çocuğu var mı?

Rodin Nazım Erdoğan
Berfin Erdoğan
Yılmaz Erdoğan/Çocukları

Yılmaz Erdoğan’ın kaç tane çocuğu var?

Erdoğan 1993-1998 yılları arasında Sanem Oktar ile evli kalmış, 1996 yılında Berfin Erdoğan isimli bir kız evladı dünya gelmiştir. 2006-2018 yılları arasında evli bulunduğu Türk sinema ve dizi oyuncusu Belçim Bilgin ile evli olan sanatçının bu evlilikten 2010 yılında doğan Rodin Erdoğan isimli bir erkek çocuğu vardır.

Yılmaz Erdoğan’ın kardeşi Deniz Erdoğan Kimdir?

Bir abisi ve bir kız kardeşi vardır. Abisi Mustafa Erdoğan “Anadolu Ateşi” dans topluluğunun kurucusudur. Kız kardeşi Deniz Erdoğan ise ses sanatçısıdır. Yılmaz Erdoğan 1993 – 1998 seneleri arasında Sanem Oktar’la bir evlilik hayatı geçirmiştir.

Anadolu ateşinin başında kim var?

1999 yılında, yıllar öncesine dayanan bir hayali gerçekleştirmek üzere ilk adımını atan Mustafa Erdoğan, eski adı Sultan’s of the Dance olan projenin tempolu çalışmalarını başlattı.

Yılmaz Erdoğan’ın ilk eşi kimdir?

Yılmaz Erdoğanın ilk eşi Sanem Oktar’dır. Oktar ile 1993 yılında yaptıkları evlilik 1998 yılında sona erdi. Erdoğanın ikinci eşi ise 2006 yılında evlenip 2018 yılında boşandığı Belçim Bilgin’dir.

Anadolu Ateşi kaç kişiden oluşuyor?

Anadolu Ateşi ilgili dünya basınında haberlerin sayısı 15 bini geçmiştir. Grup, 250 kişilik dansçı kadrosuyla aynı anda dünyanın farklı 3 yerinde gösteri yapabilmektedir.

Anadolu Ateşi ne kadar sürer?

Yaklaşık 2,5 saat süren etkinliğin sonunda, Anadolu Ateşi‘nin Genel Sanat Yönetmeni Mustafa Erdoğan, Türk bayrağı eşliğinde sahneye çıkarak seyircileri, öğrencileriyle birlikte selamladı.

Yılmaz Erdoğan oğlu kimden?

2006-2018 yılları arasında evli bulunduğu Türk sinema ve dizi oyuncusu Belçim Bilgin ile evli olan sanatçının bu evlilikten 2010 yılında doğan Rodin Erdoğan isimli bir erkek çocuğu vardır. Erdoğan 1967 yılında Nazım Erdoğan ve Süheyla Erdoğan‘ın ortanca oğlu olarak dünyaya geldi.

Berfin Erdoğan annesi kim?

Sanem OktarBerfin Erdoğan / Annesi