Mustafa Elitaş aslen nerelidir?

Mustafa Elitaş eşi kimdir?

Kevser ElitaşMustafa Elitaş / Eşi

Mustafa Elitaş ne is yapar?

SiyasetçiMustafa Elitaş / MesleğiSiyasetçi ya da politikacı, parti politikasında etkin olan bir kişi ya da hükûmette herhangi bir görevi elinde bulunduran bir kişi. Politikacılar, toprağı ve dolayısıyla insanlarını yöneten yasalar ya da politikalar önerir, destekler ve oluşturur. Vikipedi

Muzaffer Elitaş babası kimdir?

Ailemin tek çocuğuyum. Babam emekli, annem ev hanımı. 3 tane amcam var ikisi sanatçı. Kayseri´de yıllarca emek vermiş Ahmet Elitaş ve Mehmet Elitaş. O dönemin en elit mekânlarında sahne aldılar.

Elitaş hangi partiden?

Adalet ve Kalkınma PartisiMustafa Elitaş / PartisiAdalet ve Kalkınma Partisi, 14 Ağustos 2001 tarihinde Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde kurulan ve Türkiye’de faaliyet gösteren siyasi partidir. Parti tüzüğüne göre resmî kısaltması “AK PARTİ” şeklindedir. Simgesi ampuldür. TBMM’de 285 milletvekili ile en çok üyeye sahip partidir. Vikipedi

Akp’li Elitaş Kimdir?

Mustafa Elitaş 5 Şubat 1957 tarihinde Kayseri’de doğmuştur. Babasının adı Mustafa, annesinin adı ise Nuriye’dir. İlk, Orta ve Lise Öğrenimini Kayseri’de tamamladıktan sonra, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat ve Maliye Bölümünden mezun oldu.

Mustafa Elitaş kaç çocuğu var?

Hakan ElitaşMustafa Elitaş / Çocukları

Muzaffer Elitaş kaç yaşında?

MUSTAFA ELİTAŞ KİMDİR, NERELİ VE KAÇ YAŞINDA? 5 Şubat 1957 yılında Kayseri’de dünyaya gelen siyasetçi Mustafa Elitaş, AK Parti Kayseri Milletvekili olarak görevini sürdürmektedi.

Mustafa Elitaş kaç yaşında?

65 yaşında (5 Şubat 1957)Mustafa Elitaş / Yaş

Mustafa Elitaş kac yasında?

65 yaşında (5 Şubat 1957)Mustafa Elitaş / Yaş

Kayseri milletvekilleri kimler?

Milletvekilleri listesi

Meclis Dönemi Milletvekili Siyasi Parti
TBMM 27. Dönem Mehmet Özhaseki Adalet ve Kalkınma Partisi
Mustafa Elitaş
Taner Yıldız
İsmail Emrah Karayel

Kayseri’de kaç tane milletvekili var?

2017 Türkiye anayasa değişikliği referandumu sonrası kabul edilen kararla TBMM üye sayısı 550’den 600 vekile çıkarılırken daha önce 9 milletvekili çıkarabilen Kayseri bu seçimle beraber 10 milletvekili çıkaracaktır.

Sevgi Esen hangi parti milletvekili?

1974-1980 yıllarında Kayseri Belediye Meclisi Üyesi, Encümen Üyesi ve Başkan Yardımcısı olarak görev yapmıştır. TBMM 21. Dönem DYP Kayseri Milletvekili – İngilizce bilmektedir. Trafik kazasında eşi Doktor Nahit Esen’i kaybetmiştir, 4 çocuk annesidir.

Kayseride HDP kaç oy aldı?

Kayseri Büyükşehir Belediyesi

Adaylık Sonuçlar
Kıs. Oy sayısı
SAADET 21.688
HDP 4.542
BTP 4.031

Nahit Esen Kimdir?

Ayrıca TBMM Adalet komisyon ve Anayasa komisyonu üyeliği yapmıştır. 2008 yılından bu yana Tüv-Türk Kayseri Araç Muayene İstasyonları A.Ş. Ortağı ve Yönetim Kurulu başkanıdır. Halen Adalet Bakanlığı Arabuluculuk Daire Başkanlığına bağlı olarak Uzman Arabulucu Avukat olarak görev yapmaktadır.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi hangi partinin?

Kayseri Büyükşehir Belediyesi

Adaylık Sonuçlar
Kıs. Oy sayısı
İYİ Parti 248.947
SAADET 21.688
HDP 4.542