Vali Mustafa Çiftçi kimdir?

Mustafa Çiftçi kimdir nerelidir?

1970 yılında Konya’nın Çumra İlçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Çumra’da, Lise öğrenimini Konya’da bitirdi. 1995 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden mezun oldu. 1996 yılında İçişleri Bakanlığının açmış olduğu Kaymakam Adaylığı sınavını kazanarak 85.

Mustafa Çiftçi kimdir ne iş yapar?

Mustafa Çiftçi (d. 1977, Yozgat), Türk hikâye yazarı. Taşra ve şehir hayatına ilişkin öyküleri ile tanındı. Bozkırda Altmışaltı adlı öykü kitabı Türkiye Yazarlar Birliği tarafından “2014 Yılının En İyi Hikâye Kitabı” seçilmiştir.

Çorum Vali Yardımcıları kim?

  • Hicabi AYTEMUR.
  • Yunus Emre BOZKURTOĞLU.
  • Göktuğ Kaan AYAZ.
  • Pınar UZ.
  • Mustafa ATIŞ
  • Abdulhamit MUTLU.
  • Sait Muhammed BİLGİN (V.)

Mustafa Çiftçi kaç yaşında?

45 yaşında (1977)Mustafa Çiftçi / Yaş

Gönül Dağı Mustafa Çiftçi nereli?

1977, Yozgat doğumlu. İlk ve orta öğrenimini Yozgat’ta tamamladı. 1999 yılında Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesinden mezun oldu.

Murat Çağrı Erdinç kimdir?

İçişleri Bakanlığı’nın 12/04/2019 tarihli onayları ile Çorum Vali Yardımcısı olarak görevlendirilmiş olup 16/04/2019 tarihinde ilimizdeki görevine başlamıştır. Lisanslı satranç oyuncusu olan Vali Yardımcımız Murat Çağrı ERDİNÇ‘in okumak, şiir yazmak, satranç ve basketbol oynamak hobileri arasında yer almaktadır.

Vali Yardımcısı Recep Yüksel Kimdir?

Recep Yüksel kimdir? 1968 yılında Osmaniye’de doğdu. 1986 yılında Düziçi Öğretmen Lisesi’ni, 1990 yılında Ankara Üniversitesi S.B.F. Kamu Yönetimi Bölümü’nü bitirdi. 1992 Ocak – Temmuz arasında Turizm Bakanlığı İGM’ünde Kontrolör olarak çalıştı. Temmuz 1992’de Kaymakam adaylığına atandı.

Gönül Dağı yazarı Mustafa Çiftçi Kimdir?

1977, Yozgat doğumlu. İlk ve orta öğrenimini Yozgat’ta tamamladı. 1999 yılında Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesinden mezun oldu. 2000-2001 yıllarında Güney Afrika Cumhuriyetinde bulundu. Sonrasında İngilizce okutmanlık, metin yazarlığı, radyo ve TV programcılığı yaptı.

Gönül Dağı hangi kitabı Mustafa Çiftçi?

Yazar Mustafa Çiftçi‘nin gün yüzüne çıkmamış hikâyeleri, ‘Gönül Dağı‘ dizisi için senaryolaştırıldı. Bozkırdaki insanların öykülerini anlatan yapımda Berk Atan ve Gülsüm Ali İlhan oynuyor. Akşam Açık Görüş yazarı “Bozkırın kalemi” Mustafa Çiftçi‘nin, gün yüzüne çıkmamış öyküleri dizi oluyor.

Gönül Dağı hikayesini kim yazdı?

Gönül Dağı, 17 Ekim 2020 tarihinde TRT 1’de yayın hayatına başlayan aile, komedi, aşk ve dram türündeki Türk televizyon dizisidir. Dizi, yazar Mustafa Çiftçi’nin bozkır hikâyelerinden esinlenerek çekilmiştir.

Hayrettin Çiftçi nereye atandı?

30.07.2015 tarihinde Narlıdere İlçesi Kaymakamlığı görevine başlayan Hayrettin ÇİFTÇİ evli ve iki çocuk babasıdır. Çiftçi 11 Eylül 2018 günü Konya Ereğli Kaymakamı olarak atandı. # kaymakam, Hayrettin, çiftçi, Ereğli’ye, ne, zaman, gelecek?

Gedelli kasabası nerede?

Gedelli köyü, günümüzde Niğde ilinin Ulukışla ilçesine bağlıdır. Senaryoda geçen Gedelli köyü, aslında dizinin çekimlerinin yapıldığı Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinin kırsal bölgesidir.

Gönül Dağı hangi kitaptan esinlenmiş?

Gönül Dağı, 17 Ekim 2020 tarihinde TRT 1’de yayın hayatına başlayan aile, komedi, aşk ve dram türündeki Türk televizyon dizisidir. Dizi, yazar Mustafa Çiftçi’nin bozkır hikâyelerinden esinlenerek çekilmiştir.

Gönül Dağı dizisinin kitabı var mı?

Savaş Ş. Barkçın Gönül Dağı adlı eserinde akıcı üslubu ile okuyucuyu Türk halk müziğinin yapı taşlarından Neşet Ertaş’ın dizelerinde bir yolculuğa çıkarıyor. Eser, Erdem Yayınları etiketiyle kitapçılarda.

Gönül Dağı hikayesi gerçek mi?

Türkiye’de gerçekte Gönül Dağı şeklinde bilinen bir dağ yoktur. Gönül Dağı efsanesi de dizinin senaryosu gereği kurgulanmış bir efsanedir. Gönül Dağı denildiğinde Neşet Ertaş’ın aynı addaki Türküsü akıllara gelir.