Mustafa Cecelinin eski eşi kimdir?

Mustafa Cecelinin eski eşi kiminle basıldı?

2018 yılında şarkıcı Mustafa Ceceli ve Sinem Gedik’in boşanma aşamasında bir skandal patlamış ve Gedik’in şarkıcı İntizar ile uygunsuz görüntüleri ortaya çıkmıştı.

Mustafa Cecelinin ilk karısı kim?

ÖZEL HAYATI. 1 Kasım 2008 yılında Sinem Gedik ile evlenen sanatçının, 28 Eylül 2011’de bir oğlu oldu ve oğluna Arın Ceceli ismi verildi. Mustafa Ceceli 26 Mayıs 2017 yılında eşi Sinem Ceceli‘den boşandı.10 Temmuz 2017’de Selin İmer’le evlenmiştir.

Mustafa Cecelinin çocuğu var mı?

Arın Ce­ce­liMustafa Ceceli / Çocukları

Selin Imer hamile mi?

Mustafa Ceceli “Kutlama yemeği için buradayız” dedi. Gazetecilerin meraklı bakışları üzerine Selin İmer, “Hamileyim. Daha çok yeni, dün belli oldu” açıklamasını yaptı. Daha sonra muhabirlere “Bugün günlerden nedir?” diye soran İmer, “1 Nisan” cevabını alınca, “Şakayı başardık yani, yediniz.

Sinem Gedik kaç yaşında?

35 yaşında (1987)Sinem Gedik / Yaş

Sinem Gedik kaç çocuğu var?

Çok genç yaşta nikah masasına oturan Sinem Ceceli, kendisinden 7 yaş büyük olan Mustafa Ceceli ile 1 kasım 2008 tarihinde evlenmişti. İkilinin Arın Ceceli adında 6 yaşında bir oğlu vardır.

Sinem Gedik neden Bosandi?

Mustafa Ceceli ile ne zaman evlendi? İntizar, Sinem Gedik, Mustafa Ceceli olayı, sosyal medyada gündem oldu. 2008 yılında evlenen Sinem Gedik ile Mustafa Ceceli çifti, 2017 yılında iddialara göre şarkıcı İntizar nedeniyle boşandı.

Mustafa Ceceli’nin oğlunun velayeti kimde?

Hukuk Dairesi, kararı onadı. Bu kararın ardından Mustafa Ceceli oğlunun velayetini almış oldu. Lezbiyen ilişki yaşayanın velayet hakkını kaybedeceği konusunda verilen bu emsal karar sonrası Ceceli oğluyla birlikte yaşayabilecek. Sinem Gedik, mahkemenin belirleyeceği gün ve saatlerde oğlunu görebilecek.

Mustafa Kaç Yaşında?

41 yaşında (2 Kasım 1980)Mustafa Ceceli / Yaş

Mustafa Ceceli Selin Imer ayrıldı mı?

Cemiyetin tanıdık isimlerinden olan Selin İmer Mustafa Ceceli ile evliliğinin ardından magazin dünyasından geri çekildi ve evliliğinde sade bir hayat sürüyor.

Sinem Gedik kac cocugu var?

Sinem Gedik, 1987 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Üniversite eğitimini tasarım mühendisliği bölümünde tamamladı. 1 Kasım 2008 tarihinde şarkıcı Mustafa Ceceli ile evlendi. İkilinin bu evlilikten Arın adında bir çocukları oldu.

Selin İmer ne mezunu?

SELİN KİMDİR? Merhum iş adamı İnsel İmer ile Canan İmer‘in kızları Selin İmer, 14 Ocak 1983’te doğdu. İtalyan Orta Okulu ve MEF Okulları’nda orta öğrenimini tamamlayan sosyetik güzel, ABD’ye giderek psikoloji, moda ve reklam üzerine eğitim aldı.

Mustafa Ceceli oğlunu aldı mı?

Mustafa Ceceli ve eşi Sinem Ceceli, geçtiğimiz hafta sonu oğulları Arın’la Aqua Florya AVM’deydi.

Arinin velayeti kimde?

Mustafa Ceceli, eski eşi Sinem Gedik’ten bir buçuk yıl önce boşanmış, 45 gün sonra da Selin İmer ile evlenmişti. Oğulları Arin’in velayeti ise Sinem Gedik’te kalmıştı. Mustafa Ceceli eski eşine velayet davası açtı.

Mustafa Sandal Kaç Yaşında?

52 yaşında (11 Ocak 1970)Mustafa Sandal / Yaş