Mustafa Ceceli’nin oğlunun annesi kim?

Mustafa Ceceli oğlu var mı?

Arın Ce­ce­liMustafa Ceceli / Oğlu

Mustafa Ceceli’nin oğlunun velayeti kimde?

Hukuk Dairesi, kararı onadı. Bu kararın ardından Mustafa Ceceli oğlunun velayetini almış oldu. Lezbiyen ilişki yaşayanın velayet hakkını kaybedeceği konusunda verilen bu emsal karar sonrası Ceceli oğluyla birlikte yaşayabilecek. Sinem Gedik, mahkemenin belirleyeceği gün ve saatlerde oğlunu görebilecek.

Mustafa Ceceli aslen Kürt mü?

2 Kasım 1980’de Çankırılı bir baba ile Romanya göçmeni bir annenin oğlu olarak Ankara’da dünyaya gelen Mustafa Ceceli‘nin müziğe olan ilgisi ailesi tarafından çok küçük yaşlarında farkedildi. 6 yaşında piyano ile tanışan Ceceli‘ye, almış olduğu 2 yıllık piyano eğitimi sonrası öğretmeni konservatuvar eğitimi almasını …

Mustafa Ceceli kaç tane çocuğu var?

1 Kasım 2008 yılında Sinem Ceceli ile evlenen sanatçının, 28 Eylül 2011’de bir oğlu oldu ve oğluna Arın Ceceli ismi verilir. Mustafa Ceceli 26 Mayıs 2017 yılında eşi Sinem Ceceli‘den boşanmıştır. Selin İmer ile evlenmiştir.

Bir Yanlış Kaç?

Mustafa Ceceli, 2 Kasım 1980 tarihinde Ankara’da doğdu. Henüz 6 yaşında iken piyano ile tanışan Mustafa Ceceli, 2 sene piyano eğitimi almıştır. 8 yaşında iken ise TRT’de yayınlanan Köy Doktoru isimli dizide 13 bölüm rol alarak oyunculuk yapmıştır.

Mustafa Ceceli hangi dilleri konuşuyor?

TürkçeMustafa Ceceli / DillerTürkçe ya da Türk dili, Güneydoğu Avrupa ve Batı Asya’da konuşulan, Türk dilleri dil ailesine ait sondan eklemeli bir dil. Türk dilleri ailesinin Oğuz dilleri grubundan bir Batı Oğuz dili olan Osmanlı Türkçesinin devamını oluşturur. Vikipedi

Arinin velayeti kimde?

Mustafa Ceceli, eski eşi Sinem Gedik’ten bir buçuk yıl önce boşanmış, 45 gün sonra da Selin İmer ile evlenmişti. Oğulları Arin’in velayeti ise Sinem Gedik’te kalmıştı. Mustafa Ceceli eski eşine velayet davası açtı.

Mustafa Ceceli Sinem Gedik neden ayrıldı?

Ceceli, velayetin kendisine verilmesini talep ettiği dilekçede, boşandığı eşi Sinem Gedik‘in lezbiyen ilişkisiyle “haysiyetsiz” bir yaşam sürdüğünü, çocuğunun bulunduğu evde ve yattığı odada ilişki yaşandığını iddia etti.

Mustafa Ceceli kökeni neresi?

Mustafa Ceceli, 2 Kasım 1980 yılında Ankara’da doğdu. Mustafa Ceceli, aslen Çankırılıdır, anne tarafından ise Romanya göçmenidir. Müziğe olan ilgisi küçük yaşlarda başlayan Mustafa Ceceli, 6 yaşında piyano ile tanıştı. 2 senelik piyano eğitiminin ardından öğretmeni konservatuvar eğitimi almasını tavsiye etti.

Mustafa Ceceli karısının adı nedir?

Selin İmere. 2017
Sinem Gedike. 2008–2017
Mustafa Ceceli/Karı

Şebnem Ceceli Mustafa Ceceli’nin neyi oluyor?

Oyuncunun şarkıcı Mustafa Ceceli ile akrabalığı bulunmamaktadır, aralarında ailevi bir bağlantı yoktur.

Mustafa Ceceli eşi kim?

Selin İmere. 2017
Sinem Gedike. 2008–2017
Mustafa Ceceli/Eşi

Mustafa Ceceli kaç yaşında?

10 yaşında (2011)Arın Ce­ce­li / Yaş

Sinem Gedik kiminle evli?

Mustafa CeceliSinem Gedik / Eşi (e. 2008–2017)

Mustafa Ceceli karısıyla barıştı mı?

İşte Mustafa – Sinem Ceceli çiftinin 9 yıllık evliliğini sona erdiren sebep… Mustafa Ceceli‘nin Sinem Ceceli ile olan 9 yıllık evliliği dün sona erdi. Ünlü şarkıcı boşanma haberini Twitter’dan duyurdu.