Mustafa Akıncı kaç yaşında?

Mustafa Akıncı kaçıncı Cumhurbaşkanı?

Mustafa Akıncı (d. 28 Aralık 1947, Limasol), Kıbrıs Türkü siyasetçi, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin 4. Cumhurbaşkanı. 2015’ten 2020’ye kadar cumhurbaşkanlığı görevini yaptı.

Ersin Tatar kaç doğumlu?

7 Eylül 1960 (61 yıl yaşında)Ersin Tatar / Doğum tarihi

Mustafa Akıncı kaç oy aldı?

2020 Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti cumhurbaşkanlığı seçimi

Aday Ersin Tatar Mustafa Akıncı
Parti UBP Bağımsız
Aldığı oy 67.332 62.910
Oran Q,69 H,31

Kıbrıs Cumhurbaşkanı kim oldu?

2010 yılında yapılan seçimler sonucu Derviş Eroğlu KKTC’nin 3. cumhurbaşkanı oldu. 2015 yılında yapılan seçimler sonucu Mustafa Akıncı KKTC’nin 4. cumhurbaşkanı oldu. 2020 yılında yapılan seçimlerde ise KKTC’nin 5. cumhurbaşkanlığına Ersin Tatar seçilmiştir.

Mustafa Akıncı nın eşi kimdir?

Meral AkıncıMustafa Akıncı / Eşi (e. 1974)

Mustafa Akıncı hangi parti?

Barış ve Demokrasi HareketiMustafa Akıncı / PartisiBarış ve Demokrasi Hareketi, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde 2000-2006 yılları arasında varlığını sürdürmüş bir siyasi oluşumdur. Vikipedi

Ersin Tatar’ın kac cocugu var?

Cansu Ayten Tatar
Cansev Tatar
Ersin Tatar/Çocukları

Kemal Dereli kimdir?

Bir Zamanlar Kıbrıs Kemal karakterine hayat veren Ahmet Kural, 10 Kasım 1982 tarihinde emniyet müdürü babasının görev yeri olan Kütahya’da dünyaya geldi. Konservatuvarda okuyan ablasının etkisiyle oyuncu olmaya karar verdi ve çocukluğu, Kütahya, Denizli, Silopi, Karaman ve Nevşehir’de geçti.

Nikos Sampson ne kadar cumhurbaşkanı oldu?

1974 yılında Yunan cuntasının darbesinin ardından Kıbrıs Cumhurbaşkanı olarak atandı ve sekiz gün bu unvanı taşıdı. 20 Temmuz’da Türklerin Kıbrıs Harekâtı’ndan sonra istifa etti.

Ersin Tatar esi kimdir?

Sibel TatarErsin Tatar / Eşi

Mustafa Akıncı kaç çocuğu var?

Zerrin Akıncı
Çınla AkıncıDoğa Akıncı
Mustafa Akıncı/Çocukları

Prof Dr Mustafa Akıncı Kimdir?

DR. MUSTAFA AKINCI – ÜROLOJİ ÖĞRETİM ÜYESİ Doğum yeri ve tarihi: Malatya, 1951. Uzmanlık eğitimini aldığı klinik: İstanbul Üniversitesi, İstanbul Tıp Fakültesi, Üroloji Anabilim Dalı.

Ersin Tatar eşi kim?

Sibel TatarErsin Tatar / Eşi

Ersin Tatar Hangi üniversite mezunu?

Cambridge Üniversitesi1982
Jesus College, University of Cambridge
Ersin Tatar/Eğitim

Bir zamanlar Kıbrıs bereli gerçekte kim?

Serkan Çayoğlu, Ada’ya 31 Mayıs 1987 yılında Almanya’da dünyaya geldi. Eğitimini Almanya’da Erlangen Üniversitesi’nin Ekonomi Bölümünde tamamladı. Önceleri modellik yapmayı düşünen Serkan Çayoğlu, bir süre sonra oyunculuğa yöneldi ve Ümit Çırak ve Dolunay Soysert gibi isimlerden profesyonel oyunculuk eğitimi aldı.