Masumlar apartmanın Safiyesi kim?

Masumlar Apartmanı’nın Safiyesi kaç yaşında?

Masumlar Apartmanı oyuncuları arasında yer alan Mola, Safiye karakterine hayat veriyor. Ezgi Mola 29 Mart 1983 doğumlu. Başarılı isim birçok ünlü dizi ve filmde rol almıştır.

Safiye Derenoğlu kaç yaşında?

Ezgi Mola 29 Mart 1983 yılında İstanbul’da gözlerini dünyaya açmıştır. Lise yıllarında Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk kursları alan Ezgi Mola, dört yıl boyunca bu merkezde kalarak eğitimlerinin sonunda Merkez’in birincisi olmuştur.

Masumlar Apartmanı Safiye’nin çocukluğunu kim oynuyor?

İrem Kübra Bakırtaş adlı oyuncu Masumlar Apartmanı‘nda Safiyenin küçüklüğünü yani gençliğini canlandırmaktadır. İrem Kübra Bakırtaş, Aybüke Pusat ile “Gilette Venüs” reklam filminde rol almıştır. İlk rol aldığı dizisi Masumlar Apartmanı dizisidir.

Masumlar Apartmanı Neriman kaç yaşında?

Gizem Katmer 1998 yılında İstanbul ilimizde dünyaya geldi. Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’de eğitimini Sahne Sanatları-Oyunculuk bölümünden mezun oldu. Perdesiz Performans Oyunculuk atölyesinde tiyatro ve dizi oyunculuğu yapmaktadır.

Masumlar Apartmanı neden 4 kere yıkıyor?

Çünkü Safiye toplumsal cinsiyetin hükmünde kız çocuğu olarak doğmanın utancını temizliyor. Çünkü Safiye her yaprağını en az üç kez sayarak yıkadığı ıspanakları değil o ıspanakla eve girme ihtimali olan arsız, kontrolsüz, çamurlu, karanlık, namussuz dünyayı yıkıyor.

Masumlar Apartmanı Gülben hastalığı nedir?

Masumlar Apartmanı Gülben‘in hastalığı obsesif bozukluk olarak görülmektedir.

Masumlar Apartmanı kaç yılında yaşanmış?

Çöp Ev hikayesinde Safiye, Gülben ve Neriman kardeşlerin hayatı konu alınıyor. 2003 yılında basılan bu kitap aslında 1990’lı yıllarda Ankara’dan geçen gerçek bir hikayeyi anlatıyor.

Derenoğlu ailesi kimdir?

Han Derenoğlu (Birkan Sokullu) (1-): Hikmet ile Hasibe’nin üçüncü çocuğu ve tek erkek çocuğudur. İnci’nin eski eşi, Safiye ile Gülben’in kardeşi, Neriman’ın ağabeyidir. Annesinin baskısı ile yurtta büyümüştür. Babasının şirketinin Ceo’sudur.

Masumlar Apartmanı Naci’nin küçüklüğünü kim oynuyor?

Masumlar Apartmanı dizisinde Safiye’nin çocukluk aşkını canlandıran Naci karakteri merak ediliyor. Naci karakterinin küçüklüğünü Sidar Tublek canlandırmaktadır.

Masumlar Apartmanı ögretmen kim?

Masumlar Apartmanı Naci Öğretmen‘i Tansel Öngel oynuyor.

Gizem Katmer yaş kaç?

Gizem Katmer 1995 yılının Aralık ayında İstanbul’da dünyaya geldi. Katmer, Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları-Oyunculuk Bölümü’nden mezun oldu. Gizem Katmer aslen Rizelidir.

Masumlar Apartmanı Ege kaç yaşında?

Masumlar Apartmanı dizisinde Ege karakterini Emir Özden canlandırmaktadır. Masumlar Apartmanı‘nın Ege‘si Emir Özden 21 Ekim 1996 yılında doğmuştur. Genç oyuncular arasında dikkat çekmektedir. Ege, asla sorumluluk almaya yeltenmeyen, serseri ve asi ruhlu biridir.

Safiyenin hastalığı ne?

Masumlar Apartmanı Safiye’nin hastalığı Safiye temizlik takıntısı var, her şeyin kirli olduğunu düşünüyor, kız-erkek arkadaşlığını kabul etmiyor, biriktirme hastalığı var.

Masumlar Apartmanı Safiye şizofren mi?

Belki de hareketleri ve karakteri ile en çok gözümüze çarpan karakterlerden biri olan Safiye‘nin sahip olduğu psikolojik hastalığı çoğumuz biliyoruzdur. Onun bu bitmek bilmeyen temizlik takıntısı aslında Obsesif Kompülsif Bozukluk!

Gülben Neden altına işiyor?

Diğer yandan Gülben‘in sık sık altına kaçırması da, genellikle obsesif davranış sergileyen annelerin çocuklarında görülen bir davranış şekli olarak biliniyor. Altına kaçırma durumu, aşırı temizlik durumuna çocuğu verdiği tepkidir ve bilinçdışı davranış olarak yansır.