Müslüme ölüm nedeni ne?

Müslüme ölüm sebebi nedir?

Geçtiğimiz ay Mersin’de kaybolan ve 10 gün sonra cansız bedenine ulaşılan Müslüme Yağal ölümüyle Türkiye’yi yasa boğarken, ardından ise dedesi sanılan Hasan Yağal’ın biyolojik babası olduğu gerçeğinin ortaya çıkması ile infiale yol açmıştı.

Müslüme katili kimdir?

Müslüme Yağal’ın dedesi ve Başak Cengiz’in katili Can Göktuğ Boz’a sıkı tecrit!

Müslüme meselesi nedir?

Mersin’in Gülnar ilçesinde 10 Kasım günü kaybolan Müslüme Yağal’ın arama kurtarma çalışmalarının 10. gününde cansız bedenine ulaşılmıştı. Müslüme Yağal’ın ölümüyle ilgili dedesi tutuklanmıştı. Cansız bedenin üzerinde yapılan DNA analizine göre dede Yağal’ın babası olduğu ortaya çıktı.

Müslüme dedesi babası mı?

Aile üyeleri gözaltına alındı ve sorgulandıktan sonra serbest bırakıldı ancak Müslüme‘nin dedesi tutuklanarak cezaevine gönderildi. Bu gelişmenin ardından, Müslüme‘nin biyolojik babasının dedesi olduğunun öğrenilmesi Türkiye’yi şok etti!

Müslümeye ne oldu Adli Tıp raporu?

Olay yerinde yapılan incelemede, Müslüme‘nin vücudunda öldürücü travmatik lezyon görülmediği ancak cesedinin üzerinde larvalar oluştuğu belirtildi. Müslüme‘nin kaybolduğu 10 Kasım’ı 11 Kasım’a bağlayan gece, bölgede saatte 50 kilometre hızla esen rüzgar olduğu, hissedilen sıcaklığın da 11 dereceye düştüğü kaydedildi.

Müslüme dedesi ne yaptı?

Mersin’in Gülnar ilçesinde, ailesinin çadır kurduğu sırada ormanlık alanda kaybolduktan 10 gün sonra cansız bedenine ulaşılan 2.5 yaşındaki Müslüme Yağal’ın gözaltına alınan aile fertlerinden dede Hasan Yağal tutuklanmıştı. Süreç devam ederken; diğer şüpheliler ise serbest bırakıldı.

Müslümenin babası kim cikti?

Küçük kızın DNA örneği ise dede Hasan Yağal ile uyumlu çıktı. Bu durum Müslüme‘nin gerçek babasının Hasan Yağal olduğunu ortaya koydu.

Müslüme dedesi öldü mü?

Jandarma ekipleri, aile bireylerini ve bazı akrabalarını ifadelerini almak üzere karakola götürmüştü. Müslüme Yağal’ın cenazesi 20 Kasım’da Karaman’da toprağa verilmişti.

Müslümenin dedesine cezaevinde ne oldu?

İstanbul’da samuray kılıcıyla Başak Cengiz’i öldüren Can Göktuğ Boz ile Mersin’de kaybolduktan 10 gün sonra cansız bedeni bulunan 3 yaşındaki Müslüme‘nin dedesi Hasan Yağal, Diyarbakır Yüksek Güvenlikli Cezaevi‘ne konuldu.

Müslüme nin dedesi ne dedi?

Müslümenin boynundaki tükürük izinin sahibi olduğu tespit edilen Hasan Yağal’ın kendisini, “O benim torunum, öpmüşümdür” diyerek savunduğu öğrenildi.

Dedesi Müslümeye ne yaptı?

Müslüme‘nin ölümünde ‘şüpheli’ sıfatıyla sevk işlemi yapılan dede Hasan Yağal, çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, 7 aile üyesi ise savcılık tarafından serbest bırakıldı.

Küçük Müslüme nin dedesi neden tutuklandı?

Müslümenin DNA örneği annesiyle eşleşirken babası ile eşleşmedi. Ancak dedesi Hasan Yağal ile Müslümenin DNA’sı eşleşti. Tutuklama kararında bu tespitin etkisi olduğu düşünülüyor. Hasan Yağal’ın, küçük kızın bulunması için AKUT’a ait dronla yapılan arama çalışmalarını monitörden izleyerek, takip ettiği ortaya çıktı.

Müslüme dedesi ne ceza aldı?

Mersin’in Gülnar ilçesinde 3 yaşındaki Müslüme Yağal’ın ölümüne ilişkin adliyeye sevk edilen tutuklanmıştı. Tutuklu bulunan dede Hasan Yağal, Diyarbakır Cezaevi Kampüsü Yüksek Güvenlikli Cezaevine alındığı öğrenildi.

Hasan yagal ne oldu?

Mersin’de kaybolduktan 10 gün sonra cansız bedeni ormanlık alanda bulunan Müslüme’nin cinayet davasında dede Hasan Yağal tutuklandı ve cezaevine gönderildi.

Son Dakika Müslüme nin dedesi öldü mü?

Mersin’de kaybolduktan 10 gün sonra ormanlık alanda cansız bedeni bulunan Müslümenin dedesi Hasan Yağal tarafından öldürüldüğü belirlendi.