Masumlar Apartmanı yeni gelen oyuncu kim?

Masumlar Apartmanı yeni oyuncu kimdir?

MASUMLAR APARTMANI YENİ OYUNCU KİM? Armağan Oğuz, Masumlar Apartmanı dizisinde Mazo karakteri ile ekrana geliyor.Mazo karakterini Armağan Oğuz canlandırmakta.

Masumlar Apartmanı yeni gelen kız kim?

Masumlar Apartmanı dizisinin yeni sezon oyuncu kadrosuna Melisa Şenolsun da dahil oldu. Sevilen dizinin oyuncu kadrosuna yepyeni bir isim katıldı. Armağan Oğuz, Masumlar Apartmanı dizisinde Mazo karakterine hayat verecek.

Masumlar Apartmanı konuk oyuncu kim?

TRT’de seyirciyle buluşan başrollerinde Ezgi Mola, Birkan Sokullu, Merve Dizdar, Melisa Şenolsun ve Aslıhan Gürbüz’ün yer aldığı Masumlar Apartmanı‘na 25 Ocak Salı akşamı yayınlanacak 55. bölümde Şükrü Özyıldız konuk oyuncu olarak dahil oluyor.

Masumlar Apartmanı Ceylan kim?

Aslıhan Gürbüz, 16 Şubat 1983 tarihinde fabrikada memur olan Eskişehir Seyitgazili Turgut Gürbüz’ün kızı olarak İstanbul’da dünyaya geldi. Ayhan adında bir kardeşi vardır. 5,5 yaşında ailesiyle beraber İstanbul’dan İnegöl’e taşınan oyuncu ilk, orta ve lise öğrenimini burada tamamladı.

Sidar Tublek kimdir?

Dizi oyuncusu. 2002, İstanbul doğumlu. 172 cm boyunda ve 59 kg ağırlığındadır. Cengiz Küçükayvaz Tiyatrosu bünyesinde tiyatro hayatını sürdüren Sidar Tublek, ilk ekran deneyimini yaşadığı Masumlar Apartmanı dizisinde Genç Naci olarak yer aldı. Yusuf Güney Gün Menajerliğin oyuncusudur.

Han’ı kaçıran adam kim?

Gülben yeni evine herkesi davet ederken, diziye yeni dahil olan Mazo karakteri ve çevresi, Hanı tekme tokat dövp kaçırırlar. İşte Masumlar Apartmanı 53. bölüm fragmanı…

Melisa Şenolsun boyu kaç?

1,7 mMelisa Şenolsun / Boy

Deniz Madanoglu kim?

Tiyatro ve senaryo yazarı olan Deniz Madanoğlu 30 Nisan 1982 tarihinde doğmuştur. Ankaralı olan Deniz Madanoğlu, Bilgi Üniversitesi Siyaset Bilimi Bölümü mezunudur. Deniz Madanoğlu, oyun yazarlığı yanı sıra dizi senaryoları yazıyor. 2019’da ekranlara gelen Bir Aile Hikayesi dizisinin de senaryosunu yazmıştır.

Masumlar Apartmanı Ceylan hanın Neyi?

Masumlar Apartmanı Ceylan kimdir? Masumlar Apartmanı dizisinde Ceylan, Han’ın eski nişanlısı olarak diziye dahil oluyor.

Masumlar Apartmanı Ceylan ayrıldı mı?

İddiaya göre, Han ve Rüya’nın hikayesi izleyicilerden beklenen ilgiyi göremeyince Ceylan‘ın ortaya çıkması kararı alındı. İlerleyen bölümlerde Rüya’nın hikayesinin son bulmasıyla Melisa Şenolsun diziye veda edecek. Masumlar Apartmanı dizisinin Ceylan‘ı Aslıhan Gürbüz’ün eski kocası da oyuncu çıktı!

Sidar Tublek nerelidir?

Dizi oyuncusu. 2002, İstanbul doğumlu. 172 cm boyunda ve 59 kg ağırlığındadır. Cengiz Küçükayvaz Tiyatrosu bünyesinde tiyatro hayatını sürdüren Sidar Tublek, ilk ekran deneyimini yaşadığı Masumlar Apartmanı dizisinde Genç Naci olarak yer aldı. Yusuf Güney Gün Menajerliğin oyuncusudur.

Masumlar Apartmanı Sidar kimdir?

Cengiz Küçükayvaz Tiyatrosu oyuncusu olan Sidar Tublek Yusuf Güney Gun ajansın oyuncusudur. Masumlar Apartmanı dizisi ile ilk kez sürekli olarak izleyicisi karşısına çıkma şansı yakalayan genç oyuncu daha önce de Vodafone reklamında oynama başarısı göstermiştir.

Masumlar Apartmanı Han ne oldu?

Masumlar Apartmanı dizisinde Birkan Sokullu’nun hayat verdiği Han karakteri yeni bölümde trajik bir kaza geçiriyor. Yayımlanan fragmanda Han ve Ceylan’ın içinde bulunduğu aracın kaza yaptığı ekrana geliyor.

Masumlar Apartmanı 53 bölüm ne zaman?

İşte Masumlar Apartmanı dizisinin 53. ve en son yayınlanan bölümü… TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşan Masumlar Apartmanı dizisinde heyecan dorukta. Masumlar Apartmanı 28 Aralık Salı günü ekranlara gelecek.

Melis Sezen kaç yaşında?

25 yaşında (2 Ocak 1997)Melis Sezen / Yaş