Muslume nin dedesi öldü mü?

Müslüme nin dedesi cezaevinde öldü mü?

Jandarma ekipleri, aile bireylerini ve bazı akrabalarını ifadelerini almak üzere karakola götürmüştü. Müslüme Yağal’ın cenazesi 20 Kasım’da Karaman’da toprağa verilmişti.

Yörük kızının dedesi öldürüldü mü?

Ailesinin çadır kurduğu noktaya 7 kilometre mesafedeki Karaağaç mevkiinde, çalılıkların arasında Müslüme’nin cansız bedeni bulundu. Yağal’ın cansız bedeni, Gülnar Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı, buradan da otopsi için Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Adli Tıp Birimi’ne götürüldü.

Müslümenin dedesine cezaevinde ne oldu?

İstanbul’da samuray kılıcıyla Başak Cengiz’i öldüren Can Göktuğ Boz ile Mersin’de kaybolduktan 10 gün sonra cansız bedeni bulunan 3 yaşındaki Müslüme‘nin dedesi Hasan Yağal, Diyarbakır Yüksek Güvenlikli Cezaevi‘ne konuldu.

Müslüme nin katili ne oldu?

HASAN YAĞAL TUTUKLANDI Müslümenin cesedinin bulunduğu gün, jandarma ekipleri, annesi Selvi, babası Mehmet, dedesi Hasan Yağal, anneannesi, babaannesi, kardeşleri ve halasının da aralarında olduğu 9 yakınını gözaltına aldı. Soruşturma kapsamında dede Hasan Yağal tutuklandı.

Müslüme dedesi babası mı?

Aile üyeleri gözaltına alındı ve sorgulandıktan sonra serbest bırakıldı ancak Müslüme‘nin dedesi tutuklanarak cezaevine gönderildi. Bu gelişmenin ardından, Müslüme‘nin biyolojik babasının dedesi olduğunun öğrenilmesi Türkiye’yi şok etti!

Küçük Müslüme nin dedesi neden tutuklandı?

Müslümenin DNA örneği annesiyle eşleşirken babası ile eşleşmedi. Ancak dedesi Hasan Yağal ile Müslümenin DNA’sı eşleşti. Tutuklama kararında bu tespitin etkisi olduğu düşünülüyor. Hasan Yağal’ın, küçük kızın bulunması için AKUT’a ait dronla yapılan arama çalışmalarını monitörden izleyerek, takip ettiği ortaya çıktı.

Yörük kızı Müslüme öldü mü?

Gülnar’da Yörük aile Mehmet ve Selvi Yağal çiftinin 2,5 yaşındaki kızı Müslüme‘nin cesedi, kaybolduktan 10 gün sonra, çadıra 7 kilometre mesafede 500 metre yüksekliğindeki bir dağın tepesinde bulunmuştu.

Yörük Kizi Muslume ye ne oldu?

10 gündür aranan Müslüme‘nin cesedini, 40-45 yaşlarında bir kadın çobanın bulduğu, büyük korkuya kapılan kadının muhtara haber verdiği anlaşıldı. Küçük kızın cenazesinin Karaman’da toprağa verileceği öğrenildi.

Hasan yagal ne oldu?

Mersin’de kaybolduktan 10 gün sonra cansız bedeni ormanlık alanda bulunan Müslüme’nin cinayet davasında dede Hasan Yağal tutuklandı ve cezaevine gönderildi.

Hasan Yağal neden tutuklandı?

70 yaşındaki Yağal‘ın, ‘altsoya karşı kasten öldürme’ suçundan tutuklandığı öğrenildi.

Müslüme katili kim çıktı?

Müslüme Yağal’ın dedesi ve Başak Cengiz’in katili Can Göktuğ Boz’a sıkı tecrit!

Küçük Müslüme neden öldü?

Müslüme Yağal olayında son gelişmeler. Yörük Kızı Müslüme‘nin arandığı bölgeden acı haber geldi. Bölgede 3 yaşında bir çocuk cesedine ulaşıldı. Mersin’in Gülnar ilçesinde, 10 Kasım’da ailesinin kırsal alanda çadır kurduğu sırada kaybolduğu belirtilen 3 yaşındaki Müslüme Yağal’a ait olduğu öğrenildi.

Müslümenin babası kim cikti?

Küçük kızın DNA örneği ise dede Hasan Yağal ile uyumlu çıktı. Bu durum Müslüme‘nin gerçek babasının Hasan Yağal olduğunu ortaya koydu.

Müslüme dedesi ne yaptı?

Mersin’in Gülnar ilçesinde, ailesinin çadır kurduğu sırada ormanlık alanda kaybolduktan 10 gün sonra cansız bedenine ulaşılan 2.5 yaşındaki Müslüme Yağal’ın gözaltına alınan aile fertlerinden dede Hasan Yağal tutuklanmıştı. Süreç devam ederken; diğer şüpheliler ise serbest bırakıldı.

Müslüme nin dedesi neden tutuklandı Ekşi?

müslümenin dedesi hasan yagal tutuklanarak cezaevine gönderildi. delil toplanıyordu bu sürede. aileden alınan örnekler sonucu dede demeye dilim varmıyor malesef dna onunkilerle eşleştiği için tutuklanıyor.