Müslüme nin ölümünden kim sorumlu?

Müslüme katili kimdir?

Müslüme Yağal’ın dedesi ve Başak Cengiz’in katili Can Göktuğ Boz’a sıkı tecrit!

Muslumenin olum sebebi nedir?

Geçtiğimiz ay Mersin’de kaybolan ve 10 gün sonra cansız bedenine ulaşılan Müslüme Yağal ölümüyle Türkiye’yi yasa boğarken, ardından ise dedesi sanılan Hasan Yağal’ın biyolojik babası olduğu gerçeğinin ortaya çıkması ile infiale yol açmıştı.

Müslümenin katili bulundu mu?

Herkes tarafından Hasan Yağal’ın tutuklanma sebebi merak ediliyordu. 70 yaşındaki Yağal’ın, ‘altsoya karşı kasten öldürme’ suçundan tutuklandığı öğrenildi. Ardından ise cezaevine öldüğü iddiaları gündeme geldi.

Müslümenin biyolojik babası kim?

Küçük kızın DNA örneği ise dede Hasan Yağal ile uyumlu çıktı. Bu durum Müslüme‘nin gerçek babasının Hasan Yağal olduğunu ortaya koydu.

Müslüme dedesi babası mı?

Aile üyeleri gözaltına alındı ve sorgulandıktan sonra serbest bırakıldı ancak Müslüme‘nin dedesi tutuklanarak cezaevine gönderildi. Bu gelişmenin ardından, Müslüme‘nin biyolojik babasının dedesi olduğunun öğrenilmesi Türkiye’yi şok etti!

Küçük Müslüme nin babası kim?

Küçük kızın DNA örneği ise dede Hasan Yağal ile uyumlu çıktı. Bu durum Müslümenin gerçek babasının Hasan Yağal olduğunu ortaya koydu. Küçük kızın babasının babası olan 70 yaşındaki dede Hasan Yağal ise çıkarıldığı Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklandı.

Müslüme neden öldü 2022?

Olay yerinde yapılan incelemede, Müslüme‘nin vücudunda öldürücü travmatik lezyon görülmediği ancak cesedinin üzerinde larvalar oluştuğu belirtildi. Müslüme‘nin kaybolduğu 10 Kasım’ı 11 Kasım’a bağlayan gece, bölgede saatte 50 kilometre hızla esen rüzgar olduğu, hissedilen sıcaklığın da 11 dereceye düştüğü kaydedildi.

Küçük Müslümenin babası kim çıktı?

TUTUKLANAN DEDE BİYOLOJİK BABA ÇIKTI Küçük Müslüme‘nin bedeni üzerinde yapılan DNA testi sonuçlandı. Sabah’ın haberine göre, Müslüme‘nin DNA örneği annesi ile uyumlu çıkarken babası ile uyumsuz çıktı. Küçük kızın gerçek babasının, 70 yaşındaki dedesi Hasan Yağal olduğu ortaya çıktı.

Biyolojik babası nedir?

Biyolojik olarak baba, anneye sperm vererek bir çocuğun dünyaya gelmesinde rol alan erkek. Genlerin yarısı babadan gelir. … Biyolojik babası tarafından terkedilen insanların genellikle kendilerini yetiştirenleri baba olarak kabul ettiği gözlenir.

Müslüme dedesi ne yaptı?

Mersin’in Gülnar ilçesinde, ailesinin çadır kurduğu sırada ormanlık alanda kaybolduktan 10 gün sonra cansız bedenine ulaşılan 2.5 yaşındaki Müslüme Yağal’ın gözaltına alınan aile fertlerinden dede Hasan Yağal tutuklanmıştı. Süreç devam ederken; diğer şüpheliler ise serbest bırakıldı.

Müslüme nin dedesi ne yaptı?

Türkiye’nin gündemine oturan Müslümenin ölümünden sorumlu tutulan dedesi Hasan Yağal, Diyarbakır Cezaevi Kampüsü Yüksek Güvenlikli Cezaevine alındı. Mersin’in Gülnar ilçesinde 3 yaşındaki Müslüme Yağal’ın ölümüne ilişkin adliyeye sevk edilen tutuklanmıştı.

Müslüme nin son durumu ne oldu?

Müslüme bebek neden öldü? Müslümenin ölümünde flaş gelişme: Dedesi tutuklandı… 10’uncu gününde Müslüme‘den acı haber gelmişti. Ailesinin çadır kurduğu noktaya 7 kilometre mesafedeki Karaağaç mevkisinde, çalılıkların arasında Müslümenin cansız bedeni bulundu.

Müslüme olayı nedir?

Müslüme Yağal, 10 Kasım 2021’de Mersin’in Gülnar ilçesinde kayboldu. Olay gerçekleştiğinde 2,5 yaşında olan Yağal’ın kaybolmasında 10 gün sonra bedeni bulundu ve öldüğü açıklandı. Olayın gerçekleştiği gün sorgulanmış aile bireylerinden Yağal’ın dedesi Hasan Yağal tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi.

Müslüme nin babası dedesi değil mi?

Adli Tıp tarafından yapılan DNA çalışmasında ise skandal bir gerçek ortaya çıktı. Müslüme Yağal’ın biyolojik babasının, dedesi Hasan Yağal olduğu belirlendi. Müslümenin cesedinden alınan DNA örneği, annesi ile uyumlu çıkarken babası ile uyumsuz çıktı.

Biyolojik baba öz baba mıdır?

Biyolojik olarak baba, anneye sperm vererek bir çocuğun dünyaya gelmesinde rol alan erkek. Genlerin yarısı babadan gelir.