Müslüme babası kim?

Müslüme babası kim?

Küçük kızın DNA örneği ise dede Hasan Yağal ile uyumlu çıktı. Bu durum Müslüme‘nin gerçek babasının Hasan Yağal olduğunu ortaya koydu.

Müslüme nin babası dedesi değil mi?

Adli Tıp tarafından yapılan DNA çalışmasında ise skandal bir gerçek ortaya çıktı. Müslüme Yağal’ın biyolojik babasının, dedesi Hasan Yağal olduğu belirlendi. Müslümenin cesedinden alınan DNA örneği, annesi ile uyumlu çıkarken babası ile uyumsuz çıktı.

Küçük Müslümenin babası kim çıktı?

TUTUKLANAN DEDE BİYOLOJİK BABA ÇIKTI Küçük Müslüme‘nin bedeni üzerinde yapılan DNA testi sonuçlandı. Sabah’ın haberine göre, Müslüme‘nin DNA örneği annesi ile uyumlu çıkarken babası ile uyumsuz çıktı. Küçük kızın gerçek babasının, 70 yaşındaki dedesi Hasan Yağal olduğu ortaya çıktı.

Muslime nin katili kim?

Müslüme Yağal’ın dedesi ve Başak Cengiz’in katili Can Göktuğ Boz’a sıkı tecrit!

Hazal Kaya annesi babası kim?

Serhat KayaHazal Kaya / Babası

Müslüme Yağal neden öldü?

Kaybolmanın yaşandığı gece esen şiddetli rüzgarlar nedeniyle bölgede hissedilen sıcaklığın 11 dereceye düşmesini değerlendiren adli tıp uzmanı Ahmet Hilal, Yağal‘ın bu koşullarda “24 saat içinde hayatını kaybedeceğini” belirtti.

Müslüme dedesi ne yaptı?

Mersin’in Gülnar ilçesinde, ailesinin çadır kurduğu sırada ormanlık alanda kaybolduktan 10 gün sonra cansız bedenine ulaşılan 2.5 yaşındaki Müslüme Yağal’ın gözaltına alınan aile fertlerinden dede Hasan Yağal tutuklanmıştı. Süreç devam ederken; diğer şüpheliler ise serbest bırakıldı.

Müslüme nin dedesi torununa ne yaptı?

İfade işlemlerinin ardından Dede Yağal gelini Selvi Yağal’a tecavüz, Müslüme ve diğer bir torununa daha cinsel taciz suçundan tutuklandı. … Dede Hasan Yağal’ın ise hakkındaki suçlamaları reddettiği bildirildi. Müslümenin boynundaki tükürük izinin dede Hasan Yağal’a ait olduğu tespit edildi.

Küçük Müslümeye ne oldu?

Günlerdir aranan Yörük Kızı Müslüme Yağal’dan acı haber geldi. Küçük Müslüme‘nin, ailesinin çadır kurduğu noktaya 7 kilometre mesafede Karaağaç mevkisinde çalılıklar arasında cansız bedeni bulundu.

Yörük kizina ne oldu?

Gülnar’da Yörük aile Mehmet ve Selvi Yağal çiftinin 2,5 yaşındaki kızı Müslüme’nin cesedi, kaybolduğu 10 Kasım tarihinden 10 gün sonra, çadıra 7 kilometre mesafede 500 metre yüksekliğindeki bir dağın tepesinde bulunmuş, otopsi işlemlerinin ardından Karaman’da toprağa verilmişti.

Muslume yagal neden öldü?

Kaybolmanın yaşandığı gece esen şiddetli rüzgarlar nedeniyle bölgede hissedilen sıcaklığın 11 dereceye düşmesini değerlendiren adli tıp uzmanı Ahmet Hilal, Yağal‘ın bu koşullarda “24 saat içinde hayatını kaybedeceğini” belirtti.

Hazal Kaya’nın annesi babası nereli?

Gaziantepli bir ailenin kızı olarak Konya’da doğan Hazal Kaya ilkokulu Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulu’nda, liseyi İstanbul İtalyan Lisesi’nde okumuştur. İstanbul Bilgi Üniversitesi Sahne ve Gösteri Sanatları Yönetimi, Performans bölümüne 2009 yılında girmiştir.

Hazal Kaya kimdir kimin kızıdır?

Annesi ve babası avukat olan Hazal Kaya, İstanbul Balat’ta büyüdü. 1997’de annesi ve babası ayrıldıktan sonra annesiyle yaşamaya başladı. Sanatın çeşitli alanlarıyla küçük yaşlarda ilgilenmeye başlamış ve 4.5 yaşında keman, 7 yaşında bale dersleri almaya başladı.

Müslüme ye ne oldu?

Arama çalışmalarının 10’uncu gününde Müslüme‘den acı haber geldi. Ailesinin çadır kurduğu noktaya 7 kilometre mesafedeki Karaağaç mevkisinde, çalılıkların arasında Müslüme‘nin cansız bedeni bulundu.

Müslüme neden öldü 2022?

Olay yerinde yapılan incelemede, Müslüme‘nin vücudunda öldürücü travmatik lezyon görülmediği ancak cesedinin üzerinde larvalar oluştuğu belirtildi. Müslüme‘nin kaybolduğu 10 Kasım’ı 11 Kasım’a bağlayan gece, bölgede saatte 50 kilometre hızla esen rüzgar olduğu, hissedilen sıcaklığın da 11 dereceye düştüğü kaydedildi.