Müslüme nin Annesi Nerede?

Müslüme annesi Nerede?

Müslüme‘nin cenazesi, Gülnar Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı, buradan da otopsi için Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Adli Tıp Birimi’ne götürüldü. Otopsinin ardından Müslüme‘nin cenazesi, memleketi Karaman’da toprağa verildi.

Müslüme annesi kim?

Müslüme Yağal’ın ölümüne ilişkin perde arkası aralanıyor. Annesi Selvi Yağal ile kayınpederi Hasan Yağal’ın DNA sonuçlarındaki skandal gündemde konuşulan konular arasında. Ailesinin çadır kurduğu noktaya 7 kilometre uzaklıktaki Karaağaç mevkisinde, çalılıkların arasında Müslüme‘nin cansız bedeni bulunmuştu.

Müslümenin ailesi nerede?

Karaman’dan kış mevsimini geçirmek için 10 Kasım’da Gülnar ilçesi 175 metre rakımlı Yanışlı Mahallesi’ne gelen 7 çocuklu Yağal ailesinin 6’ncı çocuğu Müslüme, saat 17.00 sıralarında ortadan kayboldu. En son çadır kurdukları alanın yanında oynarken görülen Müslüme‘yi bulamayan ailesi, güvenlik güçlerinden yardım istedi.

Müslüme annesi ne dedi?

Yörük Kızı Müslüme Yağal’ın yaşadığı kıl çadırda sessizlik hakim olurken, anneanne Ayşe Yağal, “Ben bunları duydukça aklımı kaybedeceğim. Çok kötü. Kafamı kaldıracak gücüm kalmadı” diye konuştu.

Müslüme nerede?

Mersin’in Gülnar ilçesinde ailesi çadır kurarken ortadan kaybolan ve 10 gün sonra kaybolduğu alana 7 kilometre uzaklıkta cesedi bulunan Müslüme Yağal (3), otopsi işlemlerinin ardından memleketleri Karaman’a getirildi. Müslüme, cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Müslüme nin memleketi neresi?

Gerçek adı Müslüm Akbaş olan sanatçı, 7 Mayıs 1953’te Şanlıurfa’nın Halfeti ilçesinin Fıstıközü köyünde, tarım işçileri Mehmet ve Emine Akbaş çiftinin ilk çocuğu olarak dünyaya geldi.

Müge Anlı annesi kimdir?

Müge AnlıLidya Müge Akdağ / Annesi

Müslüme babası kim?

Küçük kızın DNA örneği ise dede Hasan Yağal ile uyumlu çıktı. Bu durum Müslüme‘nin gerçek babasının Hasan Yağal olduğunu ortaya koydu.

Müslümenin kardeşleri kimden?

Dede Hasan Yağal’ın aslında Müslüme‘nin babası olduğu tespit edildi. Yeni yaşanan gelişmelere göre Müslüme‘nin 14 yaşındaki ablasının da Hasan Yağal’dan olduğu ortaya çıktı.

Muslume kac kardeş?

“DÖRT KARDEŞ VE ANNE KORUMAYA ALINDI” “Mersin’in Gülnar ilçesinde çocuk Müslüme‘nin cansız bedeninin bulunmasının hemen ardından Bakanlığımız uzmanları aile ile inceleme, rehberlik ve psikososyal destek çalışmalarına başlamıştır.

Müslüme ne olmuş?

Müslüme bebek neden öldü? Müslüme‘nin ölümünde flaş gelişme: Dedesi tutuklandı… 10’uncu gününde Müslüme‘den acı haber gelmişti. Ailesinin çadır kurduğu noktaya 7 kilometre mesafedeki Karaağaç mevkisinde, çalılıkların arasında Müslüme‘nin cansız bedeni bulundu.

Müslüme olayı ne?

Yörük Yağal ailesi kış ayını geçirmek için Karaman’dan Mersin’in Gülnar ilçesine göçtü. 7 çocuklu ailenin 6’ncı çocuğu olan Müslüme Yağal 10 Kasım tarihinde saat 17.00 dolaylarında kayboldu. Yörük kızı Müslüme için seferber olundu, tüm bölge didik didik arandı. Aramalar 10’uncu gününde sonuç verdi.

Müslüme bulundu mu?

Mersin’in Gülnar ilçesinde, 10 Kasım’da ailesinin kırsal alanda çadır kurduğu sırada kaybolduğu belirtilen 3 yaşındaki Müslüme Yağal’ın cesedi bulundu. Çadırın bulunduğu alanın çevresinde hiçbir ize rastlanılmaması nedeniyle kaçırılma ihtimali üzerinde duruluyordu.

Müslüme nereye defnedildi?

Mersin Gülnar Devlet Hastanesinden alınan küçük kızın cenazesi, Karaman merkezdeki Kazalpa Mezarlığı’na getirildi. Burada Yağal’ın ablası Nurcan Özcan ve bazı aile yakınları, tabuta sarılarak gözyaşı döktü.

Müslüme hangi şehirde?

Mersin’in Gülnar ilçesinde ailesi çadır kurarken ortadan kaybolan ve 10 gün sonra kaybolduğu alana 7 kilometre uzaklıkta cesedi bulunan Müslüme Yağal (3), otopsi işlemlerinin ardından memleketleri Karaman’a getirildi. Müslüme, cenaze namazının ardından toprağa verildi.