Müslüme yagal nereli?

Müslüme annesi kim?

Müslüme Yağal’ın ölümüne ilişkin perde arkası aralanıyor. Annesi Selvi Yağal ile kayınpederi Hasan Yağal’ın DNA sonuçlarındaki skandal gündemde konuşulan konular arasında. Ailesinin çadır kurduğu noktaya 7 kilometre uzaklıktaki Karaağaç mevkisinde, çalılıkların arasında Müslüme‘nin cansız bedeni bulunmuştu.

Müslüme nin biyolojik babası kim?

Küçük kızın babasının babası olan 70 yaşındaki Hasan Yağal ise çıkarıldığı Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklandı.

Müslüme nerelidir?

Doğum adıyla Müslüm Akbaş, 7 Mayıs 1953 tarihinde Fıstıközü, Halfeti, Şanlıurfa’da dünyaya geldi.

Müslüme dedesi öldü mü?

Jandarma ekipleri, aile bireylerini ve bazı akrabalarını ifadelerini almak üzere karakola götürmüştü. Müslüme Yağal’ın cenazesi 20 Kasım’da Karaman’da toprağa verilmişti.

Müslüme nin annesine ne oldu?

Mersin’in Gülnar ilçesinde kaybolduktan 10 gün sonra cesedi bulunan Müslüme Yağal’ın (3) ölümüyle ilgili dede Hasan Yağal (70) ‘altsoya karşı kasten öldürme’ suçundan tutuklandı.

Müge Anlı annesi kimdir?

Müge AnlıLidya Müge Akdağ / Annesi

Biyolojik baba kime denir?

Biyolojik olarak baba, anneye sperm vererek bir çocuğun dünyaya gelmesinde rol alan erkek. Genlerin yarısı babadan gelir.

Müslüme nin babası dedesi değil mi?

Adli Tıp tarafından yapılan DNA çalışmasında ise skandal bir gerçek ortaya çıktı. Müslüme Yağal’ın biyolojik babasının, dedesi Hasan Yağal olduğu belirlendi. Müslümenin cesedinden alınan DNA örneği, annesi ile uyumlu çıkarken babası ile uyumsuz çıktı.

Müslüme nereye gömüldü?

Mersin Gülnar Devlet Hastanesinden alınan küçük kızın cenazesi, Karaman merkezdeki Kazalpa Mezarlığı’na getirildi. Burada Yağal’ın ablası Nurcan Özcan ve bazı aile yakınları, tabuta sarılarak gözyaşı döktü.

Müslüme nin katili kim cikti?

HASAN YAĞAL TUTUKLANDI Müslümenin cesedinin bulunduğu gün, jandarma ekipleri, annesi Selvi, babası Mehmet, dedesi Hasan Yağal, anneannesi, babaannesi, kardeşleri ve halasının da aralarında olduğu 9 yakınını gözaltına aldı. Soruşturma kapsamında dede Hasan Yağal tutuklandı.

Müslümenin dedesine cezaevinde ne oldu?

İstanbul’da samuray kılıcıyla Başak Cengiz’i öldüren Can Göktuğ Boz ile Mersin’de kaybolduktan 10 gün sonra cansız bedeni bulunan 3 yaşındaki Müslüme‘nin dedesi Hasan Yağal, Diyarbakır Yüksek Güvenlikli Cezaevi‘ne konuldu.

Müslüme Yağal neden öldü?

Kaybolmanın yaşandığı gece esen şiddetli rüzgarlar nedeniyle bölgede hissedilen sıcaklığın 11 dereceye düşmesini değerlendiren adli tıp uzmanı Ahmet Hilal, Yağal‘ın bu koşullarda “24 saat içinde hayatını kaybedeceğini” belirtti.

Müslümenin basina ne geldi?

Alınan bilgilere göre, anne Selvi Yağal ifadesinde, kocası askerdeyken kayınpederi, Müslümenin dedesi Hasan Yağal’ın tecavüzüne uğradığını, Müslümenin ablasının da onun çocuğu olduğunu iddia etti. Savcılığın talimatıyla Müslümenin ablasının DNA’sı ile dede Hasan Yağal’dan alınan DNA’nın bire bir örtüştüğü anlaşıldı.

Müslüme nin davası ne oldu?

Gülnar Cumhuriyet Başsavcılığı’na getirilen şüpheliler, soruşturmayı yürüten cumhuriyet savcısı tarafından olayla ilgili tek tek sorgulandı. Müslümenin ölümünde ‘şüpheli’ sıfatıyla sevk işlemi yapılan dede Hasan Yağal, çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, 7 aile üyesi ise savcılık tarafından serbest bırakıldı.

Müge Anlı’nın ailesi kimdir?

Müge Anlının Babası İhsan Anlı‘dır. Ancak kameralardan uzak bir hayat yaşayan İhsan Anlı hakkında pek bilgi bulunmuyor. Müge Anlının annesi ise öğretmendir.