Masumlar Apartmanı anne rolü kim?

Masumlar Apartmanı Meryem Kandemir kimdir?

Ezgi Mola, Merve Dizdar ve Birkan Sokullu gibi isimlerin rol aldığı Masumlar Apartmanı dizisinin kadrosuna yeni bir isim dahil oldu. Masumlar Apartmanı Meryem‘i canlandıracak isim Serpil Gül oldu. Yeşilçam kökenli usta oyuncunun Safiye’nin anneannesi Meryem‘e hayat vereceği öğrenildi.

Masumlar Apartmanı Safiye’nin küçüklüğünü oynayan kim?

Masumlar Apartmanı Safiyenin küçüklüğünü kim oynuyor? İrem Kübra Bakırtaş adlı oyuncu Masumlar Apartmanı‘nda Safiyenin küçüklüğünü yani gençliğini canlandırmaktadır. İrem Kübra Bakırtaş, Aybüke Pusat ile “Gilette Venüs” reklam filminde rol almıştır. İlk rol aldığı dizisi Masumlar Apartmanı dizisidir.

Hasibe Derenoğlu kimdir?

masumlar apartmanı dizisindeki han ve ailesinin ölmüş despot annelerinin karakteri. (bkz: masumlar apartmanı) dizisindeki evlatlarına kötülük eden narsist psikopat kadın. “allahın cezası” kalıbını duymaktan gına getirmiştir.

Masumlar Apartmanı baba kim?

TRT 1’de yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinin “baba“sı Hikmet Derenoğlu rolüyle yer alan tecrübeli oyuncu Metin Coşkun’un yaşam öyküsü, Metin Coşkun gençliği, oynadığı dizi, film ve tiyatro oyunlarının yanında yaş ve memleket gibi bilgileri de araştırılıyor.

Serpil Gül kaç yaşında öldü?

48 yaşında (1941–1990)Serpil Gül / Öldüğü zamanki yaşı

Masumlar Apartmanı Naci’nin küçüklüğünü kim oynuyor?

Masumlar Apartmanı dizisinde Safiye’nin çocukluk aşkını canlandıran Naci karakteri merak ediliyor. Naci karakterinin küçüklüğünü Sidar Tublek canlandırmaktadır.

Masumlar Apartmanı küçük Safiye kaç yaşında?

Masumlar Apartmanı oyuncuları arasında yer alan Mola, Safiye karakterine hayat veriyor. Ezgi Mola 29 Mart 1983 doğumlu. Başarılı isim birçok ünlü dizi ve filmde rol almıştır.

Derenoğlu ailesi kimdir?

Han Derenoğlu (Birkan Sokullu) (1-): Hikmet ile Hasibe’nin üçüncü çocuğu ve tek erkek çocuğudur. İnci’nin eski eşi, Safiye ile Gülben’in kardeşi, Neriman’ın ağabeyidir. Annesinin baskısı ile yurtta büyümüştür. Babasının şirketinin Ceo’sudur.

Masumlar apartmanı gerçekte kimin hayatı?

Gerçek bir hayat hikayesi olan “Masumlar Apartmanı“, Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun “Madalyonun içi” romanından esinlenerek hazırlandı. Korumacı dedesi ve erkek kardeşiyle birlikte yaşayan İnci’nin hayatı (Farah Zeynep Abdullah), yaptığı bir kazayla değişecektir.

Masumlar Apartmanı baba öldü mü?

Dizinin Hikmet Babası’nın akıbeti bu akşamki yeni bölümde netlik kazandı. Kalbi duran Hikmet, müdahalelerin ardından hayata döndü.

Metin Coşkun nerelidir?

Metin Coşkun (d. 1 Ocak 1948; İstanbul), Türk tiyatro oyuncusu, yönetmen, seslendirme sanatçısı.

Serpil Gül yaşıyor mu?

1 Ocak 1990Serpil Gül / Ölüm tarihi

Serpil Gül kaç doğumlu?

27 Mart 1962 (59 yıl yaşında)Serpil Gül / Doğum tarihi

Sidar Tublek kaç yaşında?

Dizi oyuncusu. 2002, İstanbul doğumlu. 172 cm boyunda ve 59 kg ağırlığındadır.

Masum Apartmanı Naci kaç yaşında?

Masumlar Apartmanı Naci (Tansel Öngel) kimdir? Masumlar Apartmanı dizisinde Safiye’nin sevgilisi Naci‘yi canlandıran Tansel Öngel, 24 Eylül 1976 Kilis’de doğmuştur.