Birkan Sokullu aslen nereli?

Masumlar Apartmanı Han aslen nereli?

Masumlar Apartmanı dizisinde Han karakterini canlandıran Birkan Sokullu, 1985 yılında İstanbul’da doğmuştur. 35 yaşındaki başarılı oyuncu Maltepe Üniversitesi’nde Radyo TV Programcılığını bitirmiştir. 2008 yılından beri aktif olarak çeşitli yapımlarda rol alan ünlü oyuncu yeni projesi ile dikkatleri üzerine çekti.

Birkan Sokullu Kimdir Nereli?

Birkan Sokullu, 6 Ekim 1985 tarihinde İstanbul’da doğdu. Boşnak bir ailede dünyaya gelen Sokullu, 2003 yılında Best Model of Turkey yarışmasında 3. oldu. Maltepe Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı Bölümü’nü bitiren oyuncu, 10 yıl profesyonel olarak basketbol oynadı. Üniversite yıllarında modellik de yaptı.

Eda Gürkaynak kimdir?

Lara adında bir kız kardeşi olan Eda Gürkaynak, 2013 yılında Koç Lisesinden IB diplomasıyla mezun olduktan sonra New York Üniversitesinde lisans eğitimini tamamladı. Amerika’nın en başarılı Türk mezunları listesine adını yazdırdı.

Birkan Gugul kaç yaşında?

Kaza, saat 01.30 sıralarında Biga- Çanakkale kara yolunun 15’inci kilometresinde Balıklıçeşme köyü yakınlarında meydana geldi. Çanakkale’den Biga yönüne giden Birkan Gugul (43) yönetimindeki 17 LJ 929 plakalı otomobil, akaryakıt istasyonundan çıkan Taha Kurtoğlu yönetimindeki 31 DM 094 plakalı TIR’a yandan çarptı.

Masumlar Apartmanı gerçekte kimin hayatı?

Gerçek bir hayat hikayesi olan “Masumlar Apartmanı“, Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun “Madalyonun içi” romanından esinlenerek hazırlandı. Korumacı dedesi ve erkek kardeşiyle birlikte yaşayan İnci’nin hayatı (Farah Zeynep Abdullah), yaptığı bir kazayla değişecektir.

Han hangi dizide oynadı?

Masumlar ApartmanıHan / TV dizisi

Burak Özçivit aslen nereli?

Burak Özçivit, 24 Aralık 1984’te İstanbul’da Bülent Özçivit ve Ceyhan Özçivit‘in oğlu olarak dünyaya geldi. Burçun Özçivit adında bir kız kardeşi var. 2000 yılında Kazım İşmen Lisesinden mezun olduktan sonra, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğrafçılık Bölümünde eğitim gördü.

Kemal Gürkaynak kimdir nerelidir?

Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi Resmi Facebook Sayfasıdır Gönenç GÜRKAYNAK, 1976 Ankara doğumludur. 1994 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Eda Gürkaynak‘ın anne ve babası cemiyet hayatının tanınmış isimlerinden olan Sinem Gürkaynak ve Kemal Gürkaynak‘tır.

Eda Gürkaynak hangi dizide oynuyor?

“Küçük Sırlar” dizisinde “Demir” rolü büyük beğeni kazandı ve bu dizi kariyeri için dönüm noktası oldu. 2012 yılında “Uçurum” dizisinde hırslı bir gazeteciyi canlandırdı. 2013 sezonunda ise Fatih dizisinde Şehzade Mustafa’yı canlandırdı, ancak dizi uzun ömürlü olamadı.

Gönenç Gürkaynak hangi lise?

Gönenç Gürkaynak
Doğum 1976 (45-46 yaşında) Ankara
Eğitim Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi, Harvard Hukuk Fakültesi
Meslek Hukukçu Avukat

Eda Ertekin neden öldü?

Ruhan YALÇIN/TEKİRDAĞ,(DHA)-ÇANAKKALE’nin Biga ilçesinde önceki gece meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 5 kişi arasında bulunan Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü öğrencilerinden Eda Ertekin(20), Tekirdağ’da gözyaşları arasında toprağa verildi.

Birkan Gugul kim?

Firma Kategori: Gıda Maddeleri Toptan ve Perakende Ticareti….BİRKAN GUGUL.

Firma Ünvanı : BİRKAN GUGUL
Adres : ŞİRİNTEPE MAHALLESİ KIBRIS ŞEHİTLERİ CADDESİ NO: 45 PK: 17200 BİGA/ÇANAKKALE
Telefon : 02863164101
Web :
Yetkili Kişi : BİRKAN GUGUL

Masumlar apartmanı nerede yaşanmış?

Masumlar Apartmanı dizisinin çekimleri İstanbul’un otantik ilçesi Balat ve Beyoğlu’nda yapılıyor. Masumlar Apartmanı‘nın çekildiği apartman, daha önce Şahsiyet dizisinde de kullanılmıştı. Dizilere ev sahipliği yapan apartman Asmalı Mescit Mahallesi’ndeki Jurnal Sokak’ta yer alıyor.

Masumlar Apartmanı gerçek hikayesi ne zaman yaşandı?

Çöp Ev hikayesinde Safiye, Gülben ve Neriman kardeşlerin hayatı konu alınıyor. 2003 yılında basılan bu kitap aslında 1990’lı yıllarda Ankara’dan geçen gerçek bir hikayeyi anlatıyor.

Masumlar Apartmanı yeni karakter kim?

MASUMLAR APARTMANI YENİ OYUNCU KİM? Armağan Oğuz, Masumlar Apartmanı dizisinde Mazo karakteri ile ekrana geliyor.Mazo karakterini Armağan Oğuz canlandırmakta.