Kayserispor hangi futbolcuları transfer etti?

Kayserispor’un yeni transferleri kimlerdir?

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor yeni transferleri ile sözleşme imzaladı. Sarı-kırmızılı kulüp yeni transferleri Andrea Bertolacci ile 2.5 yıllık, Arif Kocaman ile 4.5 yıllık, Abdulkadir Parmak ve Mert Çetin ile de sezon sonuna kadar geçerli sözleşme imzaladı.

Kayseri Süper ligde kaçıncı sırada?

Süper Lig
Ziraat Türkiye Kupası
Kayserispor/Ligler

Kayserispor düştü mü?

Spor Toto Süper Lig’de MP Antalyaspor ve Kayserispor, matematiksel olarak PTT 1. Lig’e düştü.

Kayserispor’da transfer yasağı kalktı mı?

Transfer yasağı nedeniyle hareketli saatlerin yaşandığı Yukatel Kayserispor‘a mutlu haber geldi. Başkan Berna Gözbaşı’nın yoğun çabası sonrası transfer yasağı ortadan kaldırıldı. Süper Toto Süper Lig’de Cumartesi günü Adana Demirspor ile karşılaşacak olan Yukatel Kayserispor’da transfer yasağı kaldırıldı.

Konyaspor kimi transfer etti?

Gelenler

Oyuncu Yaş Önceki kulüp
Konrad Michalak Sağ Kanat 23 Akhmat Grozny Premier Liga
Alberk Koc Sol Bek 24 Ç. Rizespor Süper Lig
Maksut Taskiran Merkez orta saha 26 1922 Konya 2.Lig Kırmızı
Selim Dilli Merkez orta saha 23 1922 Konya 2.Lig Kırmızı

Kayserispor Beşiktaş maçı kaç kaç?

BeşiktaşKayserispor: 4-2 (MAÇ SONUCU – ÖZET) – Fotomaç

Antalyaspor Süper ligde kaçıncı sırada?

Süper LigAntalyaspor / Lig

Kayserispor maçı hangi kanalda?

Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı’nda oynanacak Kayserispor – Konyaspor maçını Yasin Kol yönetecek. Bugün saat 13.30’da başlayacak ve beIN Sports 1’den naklen yayınlanacak 90 dakikanın canlı skor takibi haberimizde olacak.

Kayseri Maci Hangi Kanalda?

Beşiktaş – Yukatel Kayserispor maçı, 2 Mart 2022 Çarşamba günü saat 20:30’da başlayacak ve Vodafone Park’ta oynanacak. Hakem Halil Umut Meler’in yöneteceği mücadele, A Spor’dan yayınlanacak. Futbolseverler bu karşılaşmayı şifresiz izleyebilecek.

Transfer ne zaman bitiyor 2022?

‘Ara transfer‘ olarak tanımlanan ikinci transfer ve tescil dönemi 12 Ocak 2022‘de başladı ve 8 Şubat 2022‘de sona erecek.

Ekuban Konyaspor a geldi mi?

Bir dönem Trabzonspor’da forma giyen Caleb Ekuban için Genoa’yla anlaşma tamam. 27 yaşındaki forvet, Konyaspor’a 1.5 yıllık sözleşmeye imza atacak.

Beşiktaş Kayserispor hangi kanalda?

BEŞİKTAŞKAYSERİSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA? Beşiktaş – Yukatel Kayserispor maçı, 2 Mart 2022 Çarşamba günü saat 20:30’da başlayacak ve Vodafone Park’ta oynanacak. Hakem Halil Umut Meler’in yöneteceği mücadele, A Spor’dan yayınlanacak.

Bjk fb maçı kaç kaç bitti?

Süper Lig’in 16. haftasında Fenerbahçe, Beşiktaş’ı 3-1 mağlup etti. Fenerbahçe’ye galibiyeti getiren golleri 23. dakikada Kruse, 32. dakikada Ozan Tufan ve 58. dakikada Vedat Muriç kaydetti. Beşiktaş’ın tek golü ise 45+5. dakikada Atiba’dan geldi.

Antalyaspor’un kaç şampiyonluğu var?

Antalyaspor, Süper Lig, Türkiye Kupası ve Türkiye Süper Kupası’nda şampiyonluğu olmamasına karşın bugün 1. Lig adıyla anılan Türkiye’deki 2. seviye futbol ligini 1982 ve 1986 yıllarında şampiyon tamamlamıştır.

Antalyaspor kaç yıldır Süper Lig’de?

1. Lig‘de 8 yıl aralıksız olarak oynayan Antalyasporumuz, 2001-2002 sezonu sonunda küme düştü. Antalyaspor 2005-2006 sezonunda Lig A’yı ikinci olarak tamamlayarak 2006-2007 sezonunda Turkcell Süper Lig‘de oynamaya hak kazandı.