Beşiktaş Kayserispor maçı ne zaman hangi kanalda?

Kayserispor maçı hangi kanalda?

Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı’nda oynanacak Kayserispor – Konyaspor maçını Yasin Kol yönetecek. Bugün saat 13.30’da başlayacak ve beIN Sports 1’den naklen yayınlanacak 90 dakikanın canlı skor takibi haberimizde olacak.

Kayserispor maçı bugün saat kaçta hangi kanalda?

Galatasaray – Yukatel Kayserispor maçı saat kaçta, hangi kanalda? 12 Şubat Cumartesi günü Nef Stadı’nda oynanacak Galatasaray – Yukatel Kayserispor karşılaşması saat 19.00’da başlayacak. Mücadele beIN Sports 1’den naklen yayınlanacak.

Kayseri Beşiktaş maçi saat kaçta?

Süper Lig 2021-2022 sezonu 16. hafta mücadelesine sahne olacak Beşiktaş-Kayserispor maçı bu akşam 19.00’da başlayacak ve mücadele beIN Sports HD1’den canlı yayınlanacak. Mücadeleyi hakem Ali Şansalan yönetecek.

BJK Kayseri hazirlik maci hangi kanalda?

31 Temmuz Cumartesi günü Nevzat Demir Tesisleri’nde oynanacak Beşiktaş-Kayserispor maçı saat 19.00’da başlayacak. Karşılaşma Beşiktaş YouTube kanalında canlı olarak yayımlanacak.

Kayserispor Ballkani hangi kanalda?

Kayserispor Ballkani maçının canlı yayıncısı bulunmuyor. Ancak bugün oynanacak karşılaşmaların canlı anlatım ve canlı skoruna, gollere dair anlık bilgilere anbean Ajansspor.com canlı skor sayfasından ulaşabilirsiniz. Yıldızlar bir arada hepsi S Sport Plus’ta!

Kayserispor Aksaray maçı hangi kanalda?

Kayserispor – 68 Aksaray Belediyespor maçı 30 Aralık Perşembe günü saat 15:00’te A Spor ekranlarında canlı ve şifresiz olarak yayınlanacak.

Bugün Kayserispor maçı kaçta?

Süper Lig’de ilk devre kapanıyor… 19. hafta mücadelesinde Kayserispor sahasında Sivasspor’u ağırlayacak. İşte zorlu karşılaşmayla ilgili tüm merak edilenler… Kayserispor‘un sahasında Sivasspor’u konuk edeceği maç bu akşam saat 20.00’de başlayacak ve beIN Sports 2 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Demirspor Kayseri hangi kanalda?

Yeni Adana Stadyumu’nda oynanacak Adana DemirsporKayserispor maçını Sarper Barış Saka yönetecek. Karşılaşma saat 13.30’da başlayacak ve beIN Sports 2’den canlı yayınlanacak.

Kayseri Beşiktaş maçı kaç kaç bitti?

Spor Toto Süper Lig’in 16. haftasında Beşiktaş ile Kayserispor karşı karşıya geldi. Nefes kesen 90 dakika sonunda siyah-beyazlılar sahadan 4-2 galip ayrıldı.

Beşiktaş Kayserispor maçı bugün mü?

BeşiktaşKayserispor maçı 12 Aralık Pazar günü saat 19:00’da beIN SPORTS 1’de canlı yayınlanacak. Maç önü ve sonu tüm detaylar fotomac.com.tr’de yer alacak. Beşiktaş, teknik direktör Sergen Yalçın’ın istifa etmesinin ardından ilk resmi karşılaşmasına Yukatel Kayserispor karşısında çıkacak.

Beşiktaş maçını hangi kanal canlı veriyor?

📺YENİ MALATYASPOR – BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA? Yeni Malatyaspor-Beşiktaş maçı 22 Ocak Cumartesi günü saat 13.30’da başlayacak ve beIN Sports 1’den naklen yayınlanacak.

Beşiktaş Ajax maçı hangi kanalda?

Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu 5. hafta mücadelesinde Hollanda temsilcisi Ajax‘ı konuk edecek. Vodafone Park’taki karşılaşma bugün saat 20.45’te başlayacak ve maç Exxen’den naklen yayımlanacak.

Kayserispor Başakşehir maçı hangi kanalda?

KayserisporBaşakşehir maçı Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı’nda oynanacak ve karşılaşmada hakem Mete Kalkavan düdük çalacak. Mücadele bugün saat 17.00’de başlayacak ve beIN Sports 1’den naklen yayınlanacak.

68 Aksaray maçı hangi kanalda?

İşte 68 Aksaray Bld. – Yeşilyurt Bld. maç linki ve karşılaşma hakkında bilgiler. Futbol TFF 3. Lig 68 Aksaray Bld. – Yeşilyurt Bld. takımları karşı karşıya geliyor. 13.02.2022 | Pazar günü saat 13:00 ile başlayacak müsabaka, Kanal 68 aracılığıyla naklen yayınlanacak.

Aksaray Kayseri maci ne zaman?

Türkiye Kupası 5.Eleme turu maçının programı belli oldu. Tek maç üzerinden oynanacak olan kupa maçı Kayseri‘de oynanacak. Kayserispor, Türkiye Kupasında Aksaray Belediyespor ile 30 Aralık Perşembe günü 15:00’da Kayseri‘de oynanacak.