Kayseri Spor Başkanı kim oldu?

Kayserispor Başkanı kim oldu?

Berna GözbaşıKayserispor / BaşkanBerna Gözbaşı, Türk sanayici ve spor yöneticisi.
Kayseri’de kurulu yatak üreticisi BRN Yatak firmasının kurucusudur. Girişimcilik ve ihracat alanında bir çok ödüle layık görüldü. 2019 yılında Kayserispor Futbol Kulübü’nün başkanı seçilerek Süper Lig’deki ilk kadın spor kulübü başkanı oldu. Vikipedi

Berna gözbaşı eşi kimdir?

Mustafa İlterBerna Gözbaşı / Eşi

Berna gözbaşı kac yaşında?

47 yaşında (30 Haziran 1974)Berna Gözbaşı / Yaş

Berna başkan kimdir?

Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, 1974’te Çanakkale’nin Gelibolu ilçesinde dünyaya gelmiştir. 47 yaşındadır. Türkiye Süper Ligi’nde başkanlık görevine gelen ilk kadın yöneticidir. Evli ve iki çocuk annesi olan Gözbaşı, İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi’nde İngilizce İşletme bölümünden mezun olmuştur.

Kayserispor Başkanı hangi takımlı?

Kayserispor

Tam ad Yukatel Kayserispor Kulübü
Stadyum Kayseri Kadir Has Şehir Stadyumu, Kayseri (Kapasite: 32.864)
Başkan Berna Gözbaşı
Teknik direktör Hikmet Karaman
Lig Süper Lig

Kayserispor kimleri transfer etti?

Spor Toto Süper Lig takımlarından Yukatel Kayserispor‘da devre arası transfer döneminde takıma katılan Andrea Bertolacci, Abdulkadir Parmak, Mert Çetin ve Arif Kocaman için imza töreni düzenlendi.

Berna Gözbaşi nereli?

Gelibolu, TürkiyeBerna Gözbaşı / Doğum yeri

Berna ne iş yapıyor?

Çok küçük yaşlardan itibaren yüzme sporu ile ilgilenen Berna Keklikler, yüzme ve spor kariyerini hobi olarak yapmış, Lise mezuniyetinin ardından modelliğe yönelmiştir. Günümüzde ise oyunculuk eğitimi almakta ve oyunculuk ve sunuculuk ile kariyerini sürdürmeye karar vermiştir.

Berna Gozbasi ne is yapiyor?

İş İnsanıBerna Gözbaşı / Mesleğiİş adamı, iş kadını, cinsiyet belirtmeksizin iş insanı ya da “insan” terimini belirtmeksizin işletmeci, işletme sektöründe yer alan bir kişidir – özellikle ekonomik, entelektüel ve fiziksel sermayenin bir kombinasyonunu kullanarak satışı yapıp kârını elde etmek amacıyla faaliyetler yürüten ve bu faaliyetleri geliştiren … Vikipedi

Berna Keklikler ne iş yapar?

Oyuncu
Manken
Berna Keklikler/Meslekleri

Berna gözbaşı evli mi?

Mustafa İlterBerna Gözbaşı / Eşi

Berna gözbaşı ne mezunu?

Kayserili olan Berna Gözbaşı, Gelibolu’da doğdu. Memur bir ailenin tek kızı olarak, 9 Eylül Üniversitesi İşletme Fakültesi İngilizce İşletme Bölümü’nden 1996 yılında mezun oldu.

Kayseri Başkanı Berna gözbaşı hangi takımlı?

Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, Kadınlar 1. Futbol liginde mücadele veren Kayseri G.Birliği takımını satın aldı. Sarı-kırmızılı takımın ismi Kayserispor FK olarak değiştirildi.

Erol Bedir kim?

Erol Bedir, Kayseri’de Hacılar Sağlık Ocağı Tabibi olarak mesleki kariyerine adım atmıştır. 6 aylık çalışma sürecinin ardından, Kayseri İl Sağlık Müdür Yardımcılığına atanmıştır. 1987 senesine kadar bu görevini sürdürmüş ve vatani görevini yapmak üzere, Diyarbakır Havacı Tabip Asteğmen olarak birliğine teslim olmuştur.

Kayserispor’da transfer yasağı kalktı mı?

Transfer yasağı nedeniyle hareketli saatlerin yaşandığı Yukatel Kayserispor‘a mutlu haber geldi. Başkan Berna Gözbaşı’nın yoğun çabası sonrası transfer yasağı ortadan kaldırıldı. Süper Toto Süper Lig’de Cumartesi günü Adana Demirspor ile karşılaşacak olan Yukatel Kayserispor’da transfer yasağı kaldırıldı.