Asena Keskinci bez bebekte kaç yaşındaydı?

Masumiyet Yağmur kim?

Dizide en dikkat çeken oyunculardan biri de Bez Bebek dizisiyle tanınan Asena Keskinci’ydi. Yağmur, yıllar önce Bez Bebek dizisinde Yağmur karakterini canlandırmıştı. Masumiyet dizisinde Hande Hancı karakterine hayat veriyor.

Nanadaki Yağmur kaç yaşında?

Reyhan Asena Keskinci, 2001 İstanbul doğumlu oyuncu. İlk olarak 2004 yıllarında Aliye ve Yadigar isimli dizilerde oynadı. Daha sonra Hırsız Polis, Parmaklıklar Ardında ve Bez Bebek isimli dizilerde oynadı.

Asena Keskinci ne zaman dogdu?

20 Nisan 2001 (20 yıl yaşında)Reyhan Asena Keskinci / Doğum tarihi

Bez Bebek Yağmur kaç yaşında?

Reyhan Asena Keskinci, (d. 2001, İstanbul) Türk Oyuncu.

Hande Keskinci kimdir?

Hande Hancı karakteri Ela’nın kuzeni. İki kız, aynı apartmanda kardeş gibi büyümüşler ama düşman kardeşler gibi. Düşmanlık tohumları Hande‘nin kalbine henüz çocukken anneannesinin evlat ayırmasıyla ekilmiş, annesinin rekabetçi yapısıyla filizlenmiş.

Asena Ekinci kaç yaşında?

20 yaşında (20 Nisan 2001)Reyhan Asena Keskinci / Yaş

Köstebekgiller Pelin şimdi kaç yaşında?

Asena Keskinci, 20 Eylül 2001 yılında İstanbul’da doğdu. Herhangi bir oyunculuk eğitimi almamasına ve küçük yaşına rağmen kendi çabalarıyla gayet iyi performanslar sergilemiş ve birçok yapımda rol almıştır.

Bez Bebek Özge şimdi kaç yaşında?

Sibel Kasapoğlu, 01 Ocak 1998 doğumlu. 18 yaşında olan oyuncu İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’nda okuyor. Bez Bebek dizisinde Özge rolüyle tanıdığımız Sibel Kasapoğlu, en son olarak 2008 yılında Yaban Gülü dizinde ekranlara geldi.

Bez Bebek ne zaman başladı?

20 Eylül 2007Bez Bebek / İlk bölüm yayın tarihi

Asena Keskinci estetikli mi?

Estetik yaptırıp yaptırmadığıyla ilgili iddialara da cevap veren Asena, “Estetiklerimi anne karnında yaptırdım” diyerek tartışmalara son noktayı koydu.

Bez Bebek Özge kaç yaşında?

Sibel Kasapoğlu, 01 Ocak 1998 doğumlu. 18 yaşında olan oyuncu İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’nda okuyor. Bez Bebek dizisinde Özge rolüyle tanıdığımız Sibel Kasapoğlu, en son olarak 2008 yılında Yaban Gülü dizinde ekranlara geldi.

Bez Bebek Yağmur hangi dizide?

Bez Bebek Dizisinin Yağmur‘u Asena Keskinci’nin Kariyerini ve Yeni Projesini Anlattık. Favorilerinize Ekleyin. Hırsız Polis, Bez Bebek ve Masumiyet gibi dizilerde yer alan dönemin çocuk oyuncusu Asena Keskinci’nin yeni projesi belli oldu.

Masumiyet Hande kimdir?

Asena Keskinci, Masumiyet dizisinde Hande karakterine hayat veriyor.

Masumiyet Pelin kim?

Reyhan Asena Keskinci, 20 Eylül 2001 yılında İstanbul’da doğdu. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Anadolu Lisesi’nden mezun olduktan sonra İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı’na girdi. Henüz çocukken sektöre adım atan Keskinci, “Bez Bebek” dizisiyle hafızalara yer etmiştir.

Asena Keskinci Hangi üniversite mezunu?

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Anadolu Lisesi
İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı
Reyhan Asena Keskinci/Eğitim