Masumiyet dizisi kac bolum?

Masumiyet kacinci bolumde final oldu?

Masumiyet 13 bölüm final bölümü izle, Masumiyet final izle (YENİ BÖLÜM)

Masumiyet niye final yapıyor?

Düşük reytingleri nedeniyle yayın günü değişen dizinin kaderi tüm çabalara rağmen değişmedi. Fox TV’de sezona iddiayla başlayan Masumiyet dizisi düşük reytingleri nedeniyle final yapmaya hazırlanıyordu.

Masumiyet kaç bölümde bitti?

Masumiyet 13. bölümü ile final yaparak ekranlara veda etti. Fox TV’de diziseverler ile son kez buluşan Masumiyet‘in 24 Mayıs Pazartesi akşamı yayınlanan final bölümünde izleyicileri şoke eden gelişmeler yaşandı.

Masumiyet final bölümü ne zaman?

24 Mayıs 2021Masumiyet / Son bölüm yayın tarihi

Masumiyet 13 bölüm neden yok?

Masumiyet dizisi için yolun sonu geldi. İyi bir başlangıç yapan dizi gerisini getiremeyince kanal yönetimi dizinin fişini çekmeye karar verdi. Dizi, 13. bölümüyle ekranlara veda edecek.

Masumiyet suçlu kim final?

Final bölümünde izleyicileri şaşkına çeviren gelişmeler yaşandı. Bahar, son sözünü mahkemede söylerken Ela’yı darp eden kişinin İlker olduğunun ortaya çıktı. İlker mahkemede suçunu itiraf etti ve 8 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Masumiyet filminin sonunda ne oluyor?

Haberlerde çatışma sonucu Uğur’un ve Zagor’un öldüğü anlaşılır, fakat haberi Yusuf tesadüfen görmez. Uğur’a ulaşamayınca Çilem’le birlikte İstanbul’a, arkadaşı Orhan’ın babasının evine gider. Ancak Orhan ölmüştür.

Masumiyet kesin final mi?

Birsen Altuntaş’ın haberine göre; Başrollerinde Hülya Avşar, Mehmet Aslantuğ ve Deniz Çakır’ın olduğu Masumiyet dizisi reytinglerde geri kalınca final yapma kararı aldı. Hülya Avşar, Mehmet Aslantuğ ve Deniz Çakır’ı buluşturan dizinin 13. bölümde veda edeceği öğrenildi.

Masumiyet Yeni Sezon Ne Zaman Başlayacak?

Ancak dizi final yapmadı, günü değişti. MASUMİYET YENİ BÖLÜM NE ZAMAN? Masumiyet dizisi Yasak Elma’nın sezon finali yapmasının ardından yerine geçerek pazartesi gününe alındı. Masumiyet 12. yeni bölümü 17 Mayıs Pazartesi akşamı Fox Tv ekranlarında olacak.

Masumiyet 13 bölümde neler olacak?

BÖLÜMLER. İlker’in akıl almaz evlenme teklifiyle deliye dönen Bahar, Ela’ya güvenemez ve sert tedbirler almak zorunda kalır ancak ne İlker’in hesaplarına, ne de… Bahar ve Hale, çocukları için sıra dışı bir iş birliği yapmak zorunda kalırken, Harun’un gizli iş birlikleri ise davanın seyrini değiştirecek güçtedir…

Masumiyet son bölüm tekrar ne zaman?

Masumiyet 24 Mayıs 2021 Pazartesi günü saat 200:00’de FİNAL yaparak ekranlara veda ediyor. Final bölüm tekrarı 25 Mayıs 2021 Salı günü saat 04:45’de.

Zagor Orhan Kimdir?

kader’de ozan bilen’in canlandırdığı karakter. kader filminde toplasan 5 dk gözükmez. fakat filmin 2 sahnesinin birinde mutlaka bu zatın adı geçer.

Masumiyet filmi kaderin devamı mı?

Zeki Demirkubuz’un, 1997 yılında yönetmenliğini üstlendiği ikinci film olan Masumiyet, 2006 yapımı olan Kader filminin devamıdır. Anlaşılacağı üzere Kader, ilk olarak Masumiyet‘ te karşımıza çıkan Bekir ve Uğur’un gençlik hikayesidir. Bekir Uğur’a, Uğur Zagor’a, Zagor ise suç işlemeye tutkuludur.

Masumiyet haftaya final mi?

Birsen Altuntaş’ın haberine göre; Başrollerinde Hülya Avşar, Mehmet Aslantuğ ve Deniz Çakır’ın olduğu Masumiyet dizisi reytinglerde geri kalınca final yapma kararı aldı. Hülya Avşar, Mehmet Aslantuğ ve Deniz Çakır’ı buluşturan dizinin 13. bölümde veda edeceği öğrenildi.

Masumiyet Ela’yı kim dövdü?

13’üncü bölüm ile final yapan Masumiyet dizisinin son bölümünde yaşananlar herkesi şoke etti. Ela döven kişinin İlker olduğu resmen ortaya çıktı. Mahkeme, suçunu itiraf eden İlker’e 8 yıl hapis cezası verdi. Final sahnesinde Ela ve İrem’in birbirilerine destek olması sosyal medyada gündem oldu.