Kayseriden hangi şehirlere tren var?

Kayseri’den hangi şehirlere tren var?

Kayseriden Nerelere Tren Var? Doğu Ekspresi, Erciyes Ekspresi, Güney Kurtalan Ekpresi, Van Gölü Ekspresi ile Adana, Ankara, Batman, Bismil, Divriği, Diyarbakır, Elazığ, Ergani, Erzincan, Erzurum, Kars, Kırıkkale, Malatya, Muş, Pozantı, Sivas, Yerköy, yönüne hergün tren seferi vardır.

Kayseri Tren Gari hangi mahallede?

Kayseri Tren Garı, Kayseri ili Kocasinan ilçesine bağlı Atatürk Caddesi’nde bulunan bir demiryolu istasyonudur.

Ankaradan Kayseriye tren var mı?

Ankara Garından Kayseri Garına günde 4 tren seferi gerçekleşmektedir. İlk tren, saat 11:20’de hareket etmekte olup yolculuk süresi 7 saat 20 dakikadır. Son tren ise saat 18:55’te hareket etmekte olup yolculuk süresi 6 saat 58 dakikadır.

Erciyes Ekspresi kaç TL?

Erciyes Ekspresi, Kayseri – Adana arası 2+1 Pulman 1. mevki tren bileti fiyatı 33,00 TL‘dir. Bu rakam tam bilet fiyatıdır.

Kayseri İstanbul arası tren var mı?

Kayseri konumuna hareket eden trenler, İstanbul konumundan İstanbul (Pendik) vaktinde hareket eder ve hedeflerine Kayseri vaktinde ulaşırlar. İstanbul ile Kayseri arasındaki gibi uzun yolculuklar söz konusu olduğunda, hızlı trenle ya da uçakla seyahatinizin süresini kısaltabilirsiniz.

Doğu ekspresine Kayseriden binilir mi?

Özellikle genç kitle arasında popüler olan Doğu Ekspresi güzergahı Ankara-Kırıkkale-Kayseri-Sivas-Erzincan-Erzurum-Kars’tan oluşuyor. Ara duraklarda birkaç dakika duraklarken, ana duraklarda ise bu süre 10-15 dakikaya kadar çıkabiliyor.

Kayseri Yüksek Hızlı Tren Garı nerede?

Kayseri Yüksek Hızlı Tren Garı, Kayseri‘de yapılması planlanan Yüksek Hızlı Tren garıdır. İstasyon, şehir merkezinin 3 km kuzeybatısında yer almakta olup Yerköy-Kayseri yüksek standartlı demiryolu hattına hizmet vermesi planlanmaktadır.

Ankara Kayseri tren bileti ne kadar?

AnkaraKayseri Tren fiyatları: Güney Ekspresi Pulman Tam bilet:36 TL. 4 Eylül Mavi Pulman Tam bilet: 36 TL. Örtülü Kuşetli 36 TL. Güney Ekspresi Yataklı Vagon: 291 TL.

Kayseri-Ankara arası hızlı tren ne zaman bitecek?

Ulaştırma Bakanlığı’nın 2017 bütçesinin görüşülmesi sırasında, 2021 yılında faaliyete geçeceği belirtilen KayseriAnkara Yüksek Hızlı Tren projesinin bakanlığın sunuş kitapçığında 2025 yılında tamamlanacağının belirtildiğini ifade eden Arık, “Sayın Bakan, ticari zekasıyla nam salmış Kayseri‘mizi tam 17 yıldır yüksek …

Ankara Kayseri hızlı tren hattı ne zaman açılacak?

KayseriAnkara hızlı tren hattının 2025’te hizmete açılması planlanıyor.

Kayseri Adana Tren kaç TL?

Erciyes Ekspresi, KayseriAdana arası 1. mevki tren bileti fiyatı 19.00 TL‘ dir.

Adana Kayseri tren kac tl?

AdanaKayseri tren bileti ne kadar? En ucuz standart bilet ücreti 32 TL‘dir. Yolcu türüne göre farklı oranlarda indirim uygulanır.

İstanbul’a tren var mı?

İstanbul Trenleri İtanbul’dan İzmit, Adapazarı (Arifiye), Bilecik, Eskişehir, Ankara ve Konya illerine yüksek hızlı trenlerle seyahat edebilirsiniz. Ana hat treni olan Ankara Ekspresi Ankara İstanbul Halkalı istasyonları arasında hizmet vermektedir. Bu trende pulman, yataklı vagon ve yemekli vagon bulunmaktadır.

Kayseriden vana tren var mi?

Vangölü Ekspresi Hakkında. Yüksek hızlı tren çalışmaları başlayana kadar İstanbul ve Tatvan arasında işleyen Vangölü Ekspresi; günümüzde Ankara ve Tatvan arasında seferlerini sürdürmektedir. 76 istasyona sahip güzergah boyunca Kırıkkale, Kayseri, Sivas, Malatya, Elazığ ve Muş şehirlerinden de geçilir.

Doğu Ekspresi Adanadan geçiyor mu?

Doğu Ekspresi ilk durak olarak Ankara tren Garı’ndan kalkıyor. Sırasıyla; Kırıkkale, Kayseri, Sivas, Erzincan, Erzurum illerinden geçiyor.