Asena Keskinci Masumiyette hangi rolde?

Masumiyet Hande hangi rolde?

Masumiyet Hande Hancı (Asena Keskinci) kimdir? Ela’nın kuzeni. İki kız, aynı apartmanda kardeş gibi büyümüşler ama düşman kardeşler gibi. Düşmanlık tohumları Hande‘nin kalbine henüz çocukken anneannesinin evlat ayırmasıyla ekilmiş, annesinin rekabetçi yapısıyla filizlenmiş.

Asena Keskinci nereli?

İstanbul, TürkiyeReyhan Asena Keskinci / Doğum yeriİstanbul, Türkiye’de Marmara Bölgesi’nde yer alan şehir ve Türkiye Cumhuriyeti Devletinin 81 ilinden biridir. Ülkenin nüfus bakımından en çok göç alan ve en kalabalık ilidir. Ekonomik, tarihî ve sosyo-kültürel açıdan önde gelen şehirlerden biridir. Şehir, iktisadi büyüklük açısından dünyada 34. sırada yer alır. Vikipedi

Masumiyet Pelin kim?

Reyhan Asena Keskinci, 20 Eylül 2001 yılında İstanbul’da doğdu. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Anadolu Lisesi’nden mezun olduktan sonra İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı’na girdi. Henüz çocukken sektöre adım atan Keskinci, “Bez Bebek” dizisiyle hafızalara yer etmiştir.

Bez Bebek yağmur kimdir?

Asena Keskinci, Bez Bebek dizisindeki Yağmur rolüyle hafızalara kazındı. Reyhan Asena Keskinci, son olarak Masumiyet dizisinde Hande rolünü canlandırmıştı. Şimdilerde Adı Sevgi yapımıyla ekranlara dönen ünlü oyuncu Gülendam rolüne hayat verecek.

Masumiyet dizisindeki Elanin kuzeni kim?

Ela‘nın kuzeni. İki kız, aynı apartmanda kardeş gibi büyümüşler ama düşman kardeşler gibi.

Hande Hancı hangi dizilerde oynadı?

MasumiyetHande Hancı / TV dizisi

Reyhan Asena Keskinci aslen nereli?

Reyhan Asena Keskinci
Doğum 20 Nisan 2001 İstanbul, Türkiye
Milliyet Türk
Eğitim Mimar Sinan Güzel Sanatlar Anadolu Lisesi İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı
Meslek Oyuncu

Aleyna Keskinci nereli?

ASENA KESKİNCİ KİMDİR? 20 Eylül 2001 yılında İstanbul’da doğan Reyhan Asena Keskinci, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Anadolu Lisesi’nden mezun olduktan sonra İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı’na girmiştir.

Masumiyet oyuncuları ne kadar kazanıyor?

Dizide yer alan Asena Keskinci bölüm başı 10 bin lira kazanıyor. Yine dizide Gizem Ergün 10 bin lira, Kimya Gökçe Aytaç 10 bin lira, Alayça Gidişoğlu 12 bin lira, Ertuğrul Postoğlu 15 bin lira, Asena Tuğal 20 bin lira, Tolga Güleç 20 bin lira kazanmaktadır.

Masumiyet avukat kimdir?

2013 yışında ”Hayat Boyu” filminde Ahu karakterini canlandıran Süreyya Güzel, şimdilerde ”Masumiyet” adlı dizide Avukat Beril karakterine hayat vermektedir.

Bez Bebek teki Yağmur Hangi dizilerde oynadı?

Reyhan Asena Keskinci, 2001 İstanbul doğumlu oyuncu. İlk olarak 2004 yıllarında Aliye ve Yadigar isimli dizilerde oynadı. Daha sonra Hırsız Polis, Parmaklıklar Ardında ve Bez Bebek isimli dizilerde oynadı.

Bez Bebek dizisinde Yağmur kaç yaşında?

Bir döneme damga vuran “Bez BebekdizisindeYağmur‘ karakterine hayat veren ünlü oyuncu Asena Keskinci, büyüdü. 20 yaşındaki genç oyuncu, ekranlarda boy göstermeye devam ediyor.

Masumiyet Dizi oyuncuları ne kadar kazanıyor?

Dizide yer alan Asena Keskinci bölüm başı 10 bin lira kazanıyor. Yine dizide Gizem Ergün 10 bin lira, Kimya Gökçe Aytaç 10 bin lira, Alayça Gidişoğlu 12 bin lira, Ertuğrul Postoğlu 15 bin lira, Asena Tuğal 20 bin lira, Tolga Güleç 20 bin lira kazanmaktadır.

Hande Hancı kaç yaşında?

Hande Dilan Hancı, 1990 doğumludur.

Masumiyet dizisi Hande kaç yaşında?

20 Eylül 2001 yılında İstanbul’da doğan Reyhan Asena Keskinci, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Anadolu Lisesi’nden mezun olduktan sonra İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı’na girmiştir.