Masumiyet dizisi Ela’nın kuzeni kim?

Masumiyet Asena Keskinci hangi rolde?

Asena Keskinci, Masumiyet dizisinde Hande karakterine hayat veriyor.

Masumiyet Dizi oyuncuları ne kadar kazanıyor?

Dizide yer alan Asena Keskinci bölüm başı 10 bin lira kazanıyor. Yine dizide Gizem Ergün 10 bin lira, Kimya Gökçe Aytaç 10 bin lira, Alayça Gidişoğlu 12 bin lira, Ertuğrul Postoğlu 15 bin lira, Asena Tuğal 20 bin lira, Tolga Güleç 20 bin lira kazanmaktadır.

Masumiyet yazari kim?

Masumiyet, Gold Film imzalı, ilk bölümü 24 Şubat 2021 tarihinde yayımlanan, yönetmenliğini Ömür Atay’ın üstlendiği, senaryosunu Sırma Yanık’ın kaleme aldığı dram türündeki Türk yapımı televizyon dizisi.

Hande Hancı hangi dizide oynadı?

MasumiyetHande Hancı / TV dizisi

Masumiyet Hande hangi rolde?

Masumiyet Hande Hancı (Asena Keskinci) kimdir? Ela’nın kuzeni. İki kız, aynı apartmanda kardeş gibi büyümüşler ama düşman kardeşler gibi. Düşmanlık tohumları Hande‘nin kalbine henüz çocukken anneannesinin evlat ayırmasıyla ekilmiş, annesinin rekabetçi yapısıyla filizlenmiş.

Masumiyet Pelin kim?

Reyhan Asena Keskinci, 20 Eylül 2001 yılında İstanbul’da doğdu. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Anadolu Lisesi’nden mezun olduktan sonra İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı’na girdi. Henüz çocukken sektöre adım atan Keskinci, “Bez Bebek” dizisiyle hafızalara yer etmiştir.

Kardeslerim dizisi oyunculari ne kadar aliyor?

Dizinin usta oyuncuları arasında bulunan Fadik Sevin Atasoy ve Cüneyt Mete bölüm başı 20 bin TL, Ahu Yağtu bölüm başı 30 bin TL, Celil Nalçakan da bölüm başı 40 bin TL ödeme aldığı açıklandı. Halit Özgür Sarı ise bölüm başı 35 bin TL ücret ile anlaşma yaptığı biliyor.

Mehmet Aslantuğ bölüm başı ne kadar alıyor?

Mehmet Aslantuğ bölüm başı 50 bin TL alıyor.

Masumiyet dizisi hangi konudan esinlendi?

FOX TV ekranlarında izleyicisi ile buluşan Masumiyet dizisi sosyal medyanın gündemine oturdu. Dizinin Münevver Karabulut cinayetinden esinlenildiği iddia edildi.

Masumiyet dizisi nereden esinlenmiş?

Masumiyet dizisinde Bahar karakterini canlandıran ünlü oyuncu Deniz Çakır ise dizinin Cem Garipoğlu ve Münevver Karabulut’un hikayesinden esinlenme iddiasına şu yanıtı verdi: “Dizinin konusu bir tanesine bağlanamaz. Binlerce kadın öldürülüyor, nasıl olur da birinin üzerinden yürünsün.”

Hande Hanci kaç yaşında?

Hande Dilan Hancı, 1990 doğumludur.

Hande Hancı kimdir?

HANDE HANCI KİMDİR? Hande, dizinin başrolü ve hayatını kökten değiştirecek olan olan Ela’nın kuzenidir. Aynı apartmanda kardeş gibi büyümüş kuzenler ama düşman kardeşler gibi. Düşmanlık tohumları Hande‘nin kalbine henüz çocukken anneannesinin evlat ayırmasıyla ekilmiş ve hep ela ile rekabet içinde yetişmiştir.

Köstebekgiller Pelin şimdi kaç yaşında?

Asena Keskinci, 20 Eylül 2001 yılında İstanbul’da doğdu. Herhangi bir oyunculuk eğitimi almamasına ve küçük yaşına rağmen kendi çabalarıyla gayet iyi performanslar sergilemiş ve birçok yapımda rol almıştır.

Asena Ekinci kaç yaşında?

20 yaşında (20 Nisan 2001)Reyhan Asena Keskinci / Yaş

Masumiyet avukat kimdir?

2013 yışında ”Hayat Boyu” filminde Ahu karakterini canlandıran Süreyya Güzel, şimdilerde ”Masumiyet” adlı dizide Avukat Beril karakterine hayat vermektedir.