Giresun Kümbet Yaylası arası kaç kilometre?

Kümbet Yaylası Trabzon arası kaç km?

Trabzon (189 km)

Giresun Dereli-Kümbet arası kaç km?

Giresun‘un 52 km güneyinde Dereli ilçe sınırlarındadır. Dereli ilçesine kadar 30 km yol asfalt, DereliKümbet Yaylası arası 22 km yeni asfalt yol olup, yaz aylarında dolmuşlarla gidilebilir.

Giresun Kulakkaya arası kaç kilometre?

Kulakkaya Yaylası Ulaşım : Giresun Merkez : 45 Km mesafede olup sırasıyla, Çaldağ, İnişdibi, YavuzKemal Belediyesi geçilerek yaylaya varılabilir. Yada Dereli , Yaylacık istikametinden yaylaya varabilirsiniz.

Bektaş Yaylası Rakım kaç?

Bektaş Yaylası 2100 metre yükseklikte, Giresun il merkezine (en kısa yoldan) 56 km uzaklıktadır. Giresun Merkez Batlama, Bulancak ve Dereli yollarından yaylaya asfalt yollardan çıkılabilir. Doğa yürüyüşleri yapanlar için çok uygun parkurlar bulunmaktadır.

Kümbet Yaylası kaç rakımda?

KÜMBET YAYLASI (TURİZM MERKEZİ) Yayla 1600 mt. Yükseklikte, Giresun şehir merkezine 60 km, Ordu-Giresun Havalimanına 85 km. mesafededir.

Karagöl Yaylası Rakım kaç?

Karagöl Yaylası, Sakarya ili, Taraklı ilçesi sınırlarındaki yayladır. İlin büyük yaylalarından olan Karagöl 567 hektar büyüklüğe, 1.100 m yüksekliğe sahiptir..

Kulakkaya Yaylası Rakım kaç?

1700 m. rakımda, ilginç doğa güzelliklere sahip, orman güllerine ve vargit çiçeklerine ev sahipliği yapan yaylanın Giresun şehir merkezine mesafesi 40 km. Ordu-Giresun Havalimanına 85 km.’dir. Yolu tamamen asfalt olup büyük araçlar içinde ulaşımı müsaittir. Giresun’un eskiden beri en çok bilinen ve gidilen yaylasıdır.

Izmir Karagöl Rakım kaç?

İzmir‘in Karşıyaka ilçesinin merkezinden yaklaşık 40 km uzaklıkta, deniz seviyesinden 800 metre civarı yükseklikte bulunan Yamanlar Dağı’nın eteklerindeki düzlükte, mitolojideki Tantalos efsanesinde adı geçen ve 2 km²’lik (2 ha) alanı olan Karagöl‘ün jeolojik – jeomorfolojik ve limnolojik incelenmesine çalışılmıştır.

Giresun Bektaş Yaylası Rakım kaç?

Bektaş Yaylası 2100 metre yükseklikte, Giresun il merkezine (en kısa yoldan) 56 km uzaklıktadır. Giresun Merkez Batlama, Bulancak ve Dereli yollarından yaylaya asfalt yollardan çıkılabilir. Doğa yürüyüşleri yapanlar için çok uygun parkurlar bulunmaktadır.

Karagöl kaç metre?

Karagöl (Borçka)

Karagöl
Göl türü Heyelan set gölü
Yüzölçümü 0.05 km² (5 hektar)
En derin noktası 25 metre
Yüzey rakımı 1450-1480 m

Karagöl kaça kadar açık?

Çalışma saatleri: Yaz ve kış aylarında değişiklik göstermektedir. Yaz dönemi işletmenin çalışma saatleri 08.00-20.30 arasındayken, kış döneminde bu saat 08.00-18.00 arası oluyor. Haftanın her günü açık olan parka mesai saatleri içinde ulaşım sağlayabilirsiniz.

Kazıkbeli Rakım kaç?

Yaklaşık 2500 metre rakımı; Giresun, Gümüşhane ve Trabzon illerinden gelen yaylacılarla, Gümüşhane ilinin en çok talep gören, turizm potansiyeli açısından elverişli olduğu gözlemlenen Kazıkbeli Yaylası, Gümüşhane İl merkezine 100 km uzaklıktadır.

Karagöl kaç metre derinlikte?

Artvin’in Borçka İlçesi’nde Aralık Deresi’nin taşıdığı alüvyonlar nedeniyle 6 dönümü yok olan, 30 metre olan derinliği de yaklaşık 8 metreye inen Karagöl için hazırlanan kurtarma eylem planı tamamlandı.

Çubuk Karagöl Tabiat Parkı açık mı?

Kovid-19 salgını sürecinde bir süre ziyarete kapatılan, Çubuk ilçesindeki en önemli turizm merkezlerinden Karagöl Tabiat Parkı, belirlenen kurallar dahilinde yeniden ziyarete açıldı.

Karagöl ziyarete açık mı?

Karagöl Tabiat Parkı Ziyaret Saatleri Bu konuda yaz dönemi içerisinde sabah saat 08.00 ile 20.30 arası ziyaret etmek mümkün. Kış Döneminde ise bireysel yapılacak olan ziyaretler konusunda sabah 08.00 ile başlayan ziyaret saati akşam 18.00’a kadar devam etmektedir.