Masum Gopi neden hapse girdi?

Masum Sita kim?

Masum dizisinin Sita‘sı Shruti Prakash Hintli bir aktris ve şarkıcıdır. Hindistan’da pembe dizilerde boy gösteren Shruti Prakash Bigg Boss Kannada realite şovunun beşinci sezonunda ise yarışmacı olarak katılım sağladı. Shruti Prakash , Karnataka , Belagavi’deki Jain İşletme Fakültesi’nde eğitim gördü.

Masum rashi ölüyor mu?

Masum 282. Bölümde Rashi hastaneye kaldırılırken yolda vefat eder. Rashi‘nin ölümü tüm aileyi derinden sarsar. Başrollerini Giaa Manek ve Rucha Hasabnis’in üstlendiği, orijinal adı Saath Nibhaana Saathiya olan Masum ekranlarda fırtınalar estirmeye geliyor.

Masum eski Gopi neden değişti?

Giaa Manek’im Masum dizisinden ayrılışı ile ile ilgili yapılan resmi açıklamada oyuncunun disiplinsiz davranışları nedeniyle kadrodan çıkarıldığı yer aldı. …

Gopi Radayı neden öldürdü?

Kanal 7’nin sevilen Hint dizisi Masum 1 Şubat Pazartesi günü yayınlanan son bölüm 316. bölümüyle izle7.com’da. Rada Modi ailesinden intikam almak için Gopi‘yi öldürmeyi kafasına koyar.

Masum dizisi Hindistanda kaç bölüm?

Orijinal adı Saath Nibhaana Saathiya olan ve devam dizisi de çekilen Masum dizisi, Hindistan’da yayınlandığı yıllarda izlenme rekorları kırmıştı. Toplamda 2184 bölüm ekranlara gelen Hint dizisinin yönetmen koltuğunda Bhagwan Yadav ve Pawan Kumar oturuyor.

Masum final tarihi ne zaman?

17 Şubat 2017Masum / Son bölüm yayın tarihi

Masum hint dizisi rashi kimdir?

Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Hint yapımı Masum dizisinde Raşi karakterini canlandıran oyuncunun gerçek adı Rucha Hasabnis’tir. 8 Şubat 1988 tarihinde Mumbai’de dünyaya gelen Rucha Hasabnis, 1.64 cm boyundadır ve Rahul Jagdale ile 2015 yılında evlenmiştir.

Masum Gopi hamile mi?

Masum 147. Bölümde Gopi Hamile olduğunu Rashi ile paylaşır. Rashi ise bu mutlu haberi herkese söylemek ister. Mutlu haberi alan Modi ailesinde büyük bir sevinç yaşanır.

Masum final bölümü ne zaman?

17 Şubat 2017Masum / Son bölüm yayın tarihi

GOPI Radhayı öldürüyor kaçıncı bölüm?

Masum 273.BölümRadha‘nın Ölümü Gopi‘nin Elinden Olacak.

Rada kimdir?

Fidelis Andria takımında Defans mevkinde forma giyen Ionut Rada, 06 Temmuz 1982 tarihinde dünyaya gelmiştir. 190 cm boyunda ve 82 kilo olan Ionut Rada, Sol ayağını kullanmaktadır. Bu sezon ilk 11’de 0 maça çıkan Ionut Rada, 0 sarı kart ve 0 kırmızı kart görmüştür.

Masum kaçıncı bölümde final oluyor?

Kanal 7’nin sevilen Hint dizisi Masum ekranlara 30 Temmuz Cuma günü yayınlanan son bölümü 495. bölümü final bölümü ile veda etti.

Masum dizisi ne zaman çekildi?

27 Ocak 2017Masum / İlk bölüm yayın tarihi

Masum dizisi 2 sezon çekilecek mi?

Türkiye’nin ilk dijital platformda izleyiciyle buluşan dizi Masum‘un BluTV Masum dizisinin bir sezon sekiz bölümden oluşan bir proje olması nedeniyle, ikinci sezonunun çekilmeyeceğini duyurdu.

Masum hint dizisi ne zaman çekildi?

Kanal 7 ekranlarında her gün yayınlanan Masum dizisi 2010 ve 2017 yılları arasında çekildi. Dizinin ilk bölümü 3 Mayıs 2010 tarihinde, final bölümü ise Hindistan’da Star Plus kanalında 23 Temmuz 2017 tarihinde yayınlandı.