Müslüm filminde babasini kim oynuyor?

Müslüm filminde baba rolünü kim oynuyor?

Filmde Müslüm Baba karakterini Timuçin Esen başarıyla canlandırıyor. İşte, Müslüm filmi oyuncu kadrosu… Müslüm filmi, Can Ulkay’ın yönetmenliğinde, Mustafa Uslu, Nurinisa Yıldırım yapımcılığında ve Hakan Günday ile Gürhan Özçiftçi senaristliğinde beyazperdeye aktarılmıştır.

Müslüm filminde gençliğini kim oynuyor?

Şahin Kendirci O Ses Türkiye Çocuklar yarışmasında gösterdiği performans ile dikkat çektikten sonra Müslüm filminde usta sanatçı Müslüm Gürses’in gençliğini canlandıran Şahin Kendirci adından sıkça söz ettirdi.

Muslum Gürses’i kim oynadi?

Müslüm Gürses karakterine hayat veren Timuçin Esen biyografisi ve hayatı merak edildi. Altın Kelebek En İyi Erkek Oyuncu ödülünü kazanan ünlü oyuncu aslen Niğdelidir, anne ve babası avukattır.

Müslüm filmi Adanada nerede çekildi?

Filmin çekim mekanlarından ilki Müslüm Gürses’in doğduğu yer olan Halfeti. Müslüm Gürses’in hayatından geçen her şehir, hiç atlanmadan filmde yer alıyor. Adana ve İstanbul da filmin çekimlerine sahne olan diğer şehirler. Ukraynalı muhabirden AB’ye: ‘Daha fazla insanın ölmesini mi bekliyorsunuz?

Müslüm filmi oyuncuları ne kadar kazandı?

Usta sanatçı Müslüm Gürses’in hayatını konu alındığı Müslüm filminde sanatçının küçüklüğünü oynayan Şahin Kendirci’nin filminden 30 bin TL kazandığını açıkladı. Gürses’in hayat arkadaşı Muhterem Nur ise filmden tek kuruş para almadığını söylemiş ve filmin yapımcısından da konuyla ilgili açıklama gelmişti.

Taner Olmez Müslüm filminde oynadı mı?

Ünlü oyuncu Taner Ölmez, Müslüm filminde başarılı performans sergilemişti. Filmde Müslüm Gürses’in kardeşi Ahmet Akbaş karakterine can veren Taner Ölmez biyografisi ve hayatı merak edildi. 18. Afife Tiyatro Ödülleri’nde ”Yılın En Başarılı Yardımcı Erkek Oyuncusu” ödülünü almış olan oyuncu aslen Tuncelilidir.

Müslüm Gürses e benzeyen adam nereli?

Antalya. Antalya’da yaşayan Elazığlı ses sanatçısı Baki Çiçek, arabesk müziğinin unutulmaz ismi merhum sanatçı Müslüm Gürses’in hatıralarını ona benzerliğiyle yaşatıyor. Elazığ’da 1965’te dünyaya gelen Baki Çiçek, çalışmak için 1983’te gittiği İstanbul’da kahvehanelerde, düğün salonlarında çalıştı ve taksicilik yaptı.

Müslüm filmi ne kadar sürede çekildi?

Müslüm (film)

Müslüm
Çıkış tarih(ler)i 26 Ekim 2018 (Türkiye)
Süre 132 dakika
Ülke Türkiye
Dil Türkçe

Müslüm Gürses aslen nereli?

Fıstıközü, TürkiyeMüslüm Gürses / Doğum yeri

Müslüm Gürses Kaç filmde oynadı?

1979 yılında ilk defa “İsyankar” filmiyle kamera karşısına geçen Gürses, toplam 40 sinema filminde rol almıştır.

Şahin Kendirci ne iş yapıyor?

OyuncuŞahin Kendirci / MesleğiOyuncu, dramatik bir yapımda rol alan ve sinema, televizyon, tiyatro veya radyoda bir karakteri canlandıran sanatçı. Aktör kelimesi Antik Yunancadaki ὑποκριτής kelimesinden gelmektedir. Bu kelime, “oynayan, canlandıran kişi” anlamına gelir ve bu yüzden “aktör” kelimesi de oyunculuk yapan kişiyi temsil eder. Vikipedi

Taner Ölmez hangi köylü?

TANER ÖLMEZ‘İN HAYAT HİKAYESİ 9 Ağustos 1986 yılında Tunceli’nin Ovacık ilçesine bağlı Ziyaret köyünde dünyaya geldi. Lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünde tamamladı. Üniversite öğrencisi olduğu yıllarda birçok dizi ve reklam filminde rol aldı.

Taner Ölmez nereli kürt mü?

Taner Ölmez, 9 Ağustos 1986 tarihinde Tunceli’de dünyaya gelmiştir. Aslen Tuncelili’dir. 6 yaşında iken ailesi ile birlikte İstanbul’a göç etmişlerdir. Eğitimini İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nde tamamlamıştır.

Bülent Sevik kim?

Şanlıurfa’da doğan ve Adana’da büyüyen arabesk müziğinin babası Müslüm Gürses’e benzerliğiyle dikkat çeken Bülent Şevik, TIR şoförlüğü yaparken arkadaşları tarafından keşfedildi. Bülent Şevik, ayrıca kentte çekilecek filmlerden teklifler alan kendisinin de sıkı bir Müslüm Gürses hayranı olduğunu anlattı.

Müslüm filmi kaç dakika?

2 saat 12 dakikaMüslüm / Süre