Müslüm yönetmeni kimdir?

Müslüm filmi oyunculari ne kadar kazandı?

Usta sanatçı Müslüm Gürses’in hayatını konu alındığı Müslüm filminde sanatçının küçüklüğünü oynayan Şahin Kendirci’nin filminden 30 bin TL kazandığını açıkladı. Gürses’in hayat arkadaşı Muhterem Nur ise filmden tek kuruş para almadığını söylemiş ve filmin yapımcısından da konuyla ilgili açıklama gelmişti.

Müslüm başrol kim?

Filmde Müslüm Baba karakterini Timuçin Esen başarıyla canlandırıyor.

Müslüm filmi senaryo doğru mu?

Mahkeme kayıtlarına göre; Müslüm filminde, Müslüm Gürses’in babası Mehmet Akbaş’ın kızı ve eşini öldürdüğü şeklindeki senaryonun gerçek olmadığı ortaya çıkmıştı. Konu ile ilgili konuşan filmin yapımcısı Mustafa Uslu, “Bize anlatılan Ezo’nun öldüğüne dair şeylerdi. İşin aslında cinayet çok sert.

Müslüm Gürses aslen nereli?

Fıstıközü, TürkiyeMüslüm Gürses / Doğum yeriFıstıközü, Şanlıurfa ilinin Halfeti ilçesine bağlı bir mahalledir. Eski adı Tisa veya Tıl Az’dır. Müslüm Gürses burada doğmuştur. Vikipedi

Müslüm Gürses Kaç filmde oynadı?

1979 yılında ilk defa “İsyankar” filmiyle kamera karşısına geçen Gürses, toplam 40 sinema filminde rol almıştır.

Müslüm Gürses e benzeyen adam nereli?

Antalya. Antalya’da yaşayan Elazığlı ses sanatçısı Baki Çiçek, arabesk müziğinin unutulmaz ismi merhum sanatçı Müslüm Gürses’in hatıralarını ona benzerliğiyle yaşatıyor. Elazığ’da 1965’te dünyaya gelen Baki Çiçek, çalışmak için 1983’te gittiği İstanbul’da kahvehanelerde, düğün salonlarında çalıştı ve taksicilik yaptı.

Müslüm Gürses gençliğini kim oynadı?

Şahin Kendirci O Ses Türkiye Çocuklar yarışmasında gösterdiği performans ile dikkat çektikten sonra Müslüm filminde usta sanatçı Müslüm Gürses‘in gençliğini canlandıran Şahin Kendirci adından sıkça söz ettirdi.

Müslüm Gürses Müslüm filminde oynadı mı?

MÜSLÜM FİLMİNDE MÜSLÜM GÜRSES OYNADI MI? Müslüm filminde Müslüm Gürses oynamadı. Müslüm Gürses 3 Mart 2013 günü aramızdan ayrıldı.

Müslüm filmi ne kadar gerçek?

Müslüm Gürses’in babası Mehmet Akbaş’ın gerçek hayatta karısını ve kızını öldürüp öldürmediği konusunda ise kesin bilgiler bulunmazken. Eşini öldürdüğüne ilişkin söylentiler olsa da, kızını öldürdüğüne ilişkin bir bilgi bulunmamaktadır.

Müslüm filmi neyi anlatıyor?

Unutulmaz ses sanatçısının iniş ve çıkışlarla dolu yaşamının anlatıldığı filmde, Müslüm Gürses’in milyonları etkileyen müziğine, çocukluğundan ölümüne kadar geçen zamanda yaşamına etki eden kişilere, çok sevdiğini her fırsatta dile getirdiği eşi Muhterem Nur’a odaklanılıyor.

Müslüm Gürses Kürtmü Türk mü?

Gürses pek çok haberde “Türkmen asıllı” olarak geçse de, son dönemde özellikle hayatını kaybetmesinin ardından ailesinin Ermeni olduğuna, soykırım sürecinde Müslümanlaş(tırılan)lar arasında yer aldıklarına dair bir iddia gündeme geldi.

Müslüm Gürses Urfa’nın hangi köyünden?

Müslüm Baba’ lakaplı sanatçının ölümü Fıstıközü Köyü‘nde yaşayan yakınlarını ve hemşehrilerini hüzünlendirdi.1953 yılında Halfeti’nin 180 haneli Fıstıközü Köyü‘nde dünyaya gelen Müslüm Gürsesin ölüm haberi, halen köyde yaşayan akrabalarını derin üzüntüye boğdu.

Müslüm Gürses kaç oktav?

Müslüm Gürses‘in ses genişliği en az 3.5 oktavdır, bu ses genişliği operacılarda bulunmaktadır.

Müslüm Gürses Alevi mi?

Müslüm Gürses, “Arap Alevisi” olduğunun bilinmesini istemezdi! Bundan da emin değilim. Çünkü: Doğduğu, Urfa-Fıstıközü bir Türkmen köyü.

Bülent Şevik kimdir?

Adana. Tır şoförlüğü yapan ancak zaman zaman bazı mekanlarda sahne alan 50 yaşındaki Bülent Şevik, 1967’de henüz 14 yaşındayken Adana’da bir çay bahçesinde düzenlenen ses yarışmasında birinci olarak dikkati çeken ve daha sonra ünlenen Müslüm Gürses’e benzetiliyor.