Muslera ne dilde konuşuyor?

Muslera Türkçe konuşmayı biliyor mu?

Konuşulurken birkaç kelimeyi ancak anlayabiliyorsunuz. Ama Muslera harika konuşuyor. Türkçesi beni çok etkiledi” dedi. Muslera geçtiğimiz haftalarda kulübün canlı yayınında da Türkçe konuşmayı tercih etmişti.

Muslera hangi dil konuşulur?

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yayınlanan Tam Saha dergisinin mart ayı sayısına açıklamalarda bulunan Muslera, ana dilinin İspanyolca olması nedeniyle ilk Avrupa deneyimini yaşadığı İtalya’da dili çabuk öğrendiğini ve çabuk uyum sağladığını belirtirken, Türkiye’nin kendisi için çok farklı bir deneyim olduğunu …

Muslera kariyeri boyunca kaç gol yedi?

299 maçın 111’inde kalesini gole kapattı Fernando Muslera, Galatasaray’da görev aldığı 299 lig maçında 294 gol yedi. Süper Lig maçlarının 111’inde kalesini gole kapatmayı başaran tecrübeli kaleci, 188’inde ise rakiplerin gol bulmasına engel olamadı.

Muslera Galatasaray’da toplam kaç maça çıktı?

Muslera, Galatasaray‘a geldiği 2011-2012 sezonundan bu yana 322 Süper Lig, 41 UEFA Şampiyonlar Ligi, 11 UEFA Avrupa Ligi, 19 Türkiye Kupası, 7 TFF Süper Kupa maçında boy gösterdi. Galatasaray‘da 400. resmi maçını oynayan Fernando Muslera‘yı canı gönülden tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Fernando Muslera kaç yaşında?

35 yaşında (16 Haziran 1986)Fernando Muslera / Yaş

Muslera Müslüman mı Hristiyan mı?

İslam Dinine Çok Saygı Duyan 10 Hristiyan Futbolcu (Ronaldo, Muslera..) – YouTube. İslam Dinine Çok Saygı Duyan 10 Hristiyan Futbolcu (Ronaldo, Muslera..)

Fernando Muslera nerede oturuyor?

Yönetimin kendisine önerdiği Florya’daki evi beğenmeyen Muslera, sevgilisi Eliama Dide ile birlikte Yeşilköy’de villa tipinde bir ev ile Hadımköy’de Alkent Villaları’nda bir ev daha bakacak.

Muslera dünya sıralamasında kaçıncı sırada?

Listede Süper Lig’den de iki kaleci var. İşte listenin devamı… CIES’e göre 2021’de dünyanın en iyi 13.kalecisi: Fernando Muslera, Galatasaray.

Muslera kaç para değerinde?

Fernando Muslera: Lazio’dan alınan Uruguaylı kaleci ile yıllık 2 milyon euro’dan 5 yıllık sözleşme imzalandı. Federatif hakları için Uruguay ekibi Montevideo’ya 3 yılda ödenecek 6 milyon 750 bin euro ile Muslera‘nın maliyeti 16 milyon 750 bin euro’yu bulacak.

Muslera en cok hangi takimdan gol yedi?

Fernando Muslera‘nın Süper Lig kariyerinde en fazla gol yediği takım Trabzonspor.

Muslera kaç maçta gol yemedi?

Galatasaray formasını 10 sezon giydi. 14, Muslera‘nın Galatasaray kariyerinde kupa kaldırdığı rakam. Bir sezonda gol yemediği maç sayısı 16. Ligde 303 maça çıkan Muslera‘nın gol yemediği maç sayısı 113.

Galatasaray kalecisi nereli?

Néstor Fernando Muslera Micol (İspanyolca telaffuz: [feɾˈnando musˈleɾa]) (d. 16 Haziran 1986; Buenos Aires, Arjantin) Uruguaylı millî futbolcu. Süper Lig takımlarından Galatasaray‘da forma giymektedir. Galatasaray‘ın futbol takımında en çok forma giyen yabancı futbolcudur.

Fernando Muslera ne zaman sahalara dönecek?

Yıldız kaleci Fernando Muslera ağır bir sakatlık geçirirken mart ayına kadar sahalara dönmesi beklenmiyor.

Fernando Muslera gidiyor mu?

SÖZLEŞMESİ 2024’TE BİTECEK Sarı-kırmızılıların sözleşmesini karşılıklı anlaşma yoluyla feshetmeye hazırlandığı Fernando Muslera‘nın Galatasaray ile mukavelesi mevcut şartlarda 30 Haziran 2024’te sona erecek. Fernando Muslera bu sezon sakatlık yaşamadan önce Galatasaray formasını 27 kez giydi.

Muslera hangi semtte oturuyor?

Yönetimin kendisine önerdiği Florya’daki evi beğenmeyen Muslera, sevgilisi Eliama Dide ile birlikte Yeşilköy’de villa tipinde bir ev ile Hadımköy’de Alkent Villaları’nda bir ev daha bakacak.