MasterChef ten kim elendi?

Mastır Şefte kim elendi 2022?

Somer Şef, Danilo Şef ve Mehmet Şefin verdiği puanlar sonucunda Tahsin 18, Dilara 23 puan aldı. İlk oyundaki puanlar toplandığı zaman Tahsin 46 puanla gecenin birincisi olurken, Dilara 42 puanla sonuncu oldu. Bu sonuçla Dilara MasterChef Türkiye’den elendi.

Sorvayvirdan kim elendi dun aksam?

Bu hafta oynanan dokunulmazlık oyunları sonrasında 4 ismin yanına eleme adayı olarak Bora, Gizem, Furkan ve Sercan da katıldı. 8 isim arasından Survivordan elenen ismi Acun Ilıcalı açıkladı.Survivor‘da elenen isim Furkan oldu.

Pazar günü MasterChef kim elendi?

MasterChef Türkiye’de bu haftanın eleme adayları; Mert, Araz ve Eren olmuştu. 19 Aralık Pazar günü yapılan eleme oyunu sonrasında Araz yarışmaya veda eden isim oldu.

MasterChef son üçe kim kaldı?

Kıyasıya rekabetin sonucunda final üçlüsü şekillendi. Son dörde Eren, Tahsin, Hasan ve Sergen kalmıştı. Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya’nın jürisinde yer aldığı MasterChef Türkiye yarışmasında şampiyonluğa kısa bir süre kala son üçe kalan isim belli oldu.

MasterChef ilk üçe kim kaldı?

Cuma akşamki oyunlarda kazanan Eren olmuş ve ilk üçe kalan birinci isim olmaya hak kazanmıştı. Son günle birlikte ilk üçte Eren ile Tahsin yer alıyor.

Sorwayvir kim elendi 2022 bugün?

Bu hafta takım arkadaşlarının oylamaları ile eleme adayı olarak sürgün adasına giden yarışmacılar gönüllüler takımından Yunus Emre, Yasin, Gökhan, ünlülerden de Nagihan olmuştu. Noter onaylı SMS oylamasına göre Survivor’dan elenen isim Yunus Emre oldu.

13 Mart Survivor Kim Elendi?

Gönüllüler takımından gitme adayı oylama sonucuna göre Evrim seçildi. Performans birincisi Sema ise ünlüler takımından dördüncü eleme adayını belirleyerek Barış’ın ismini verdi. Survivor‘a veda eden isim ise Sercan oldu.

MasterChef kim elendi bugün?

MasterChef Türkiye’de yarışmaya veda eden isim belli oldu. Eleme sisteminin değişmesinin ardından üç yarışmacı dün akşam elenmemek için mücadele etti. Potada olan Furkan, Barbaros ve Uğur kıyasıya mücadele etti. Heyecan dolu gecede MasterChef‘e veda eden isim Furkan oldu.

2021 Master Şef ten kim elendi?

MASTERCHEF‘TE ELENEN İSİM PELİN OLDU! Danilo şefin yemeğini en başarılı yapan Safanur elenmekten kurtuldu. İkinci başarılı yemeği yapan Araz, MasterChef‘te en az bir hafta daha kalmaya hak kazandı. Danilo Şef‘in vermiş olduğu Şef tabağını daha az başarılı yaparak bu gece elenen yarışmacı Pelin oldu.

Mastır Şefte 3 finalist kim oldu?

Masterchef’te İlk finalist Eren olurken, İkinci finalist ise Tahsin oldu. 10 Ocak 2022 akşamı MasterChef’te Hasan ve Sergen arasındaki yarışma büyük bir heyecana sahne oldu. İki aşamalı oyun sonrasında jüriden yüksek oy alan isim olan Hasan üçüncü finalist oldu. Sergen ise 4. olarak yarışmaya veda etti.

MasterChef te ilk üçe kim kaldı?

Cuma akşamki oyunlarda kazanan Eren olmuş ve ilk üçe kalan birinci isim olmaya hak kazanmıştı. Son günle birlikte ilk üçte Eren ile Tahsin yer alıyor.

MasterChef 2021 son üçe kim kaldı?

MasterChef Türkiye 2021 yarışması final haftasında şampiyonunu seçecek. Son üçe kalan Eren, Tahsin ve Hasan arasından ilk finalist adayı Eren olmuştu. Çarşamba akşamı Hasan ve Tahsin arasından ikinci finalistlik için kıran kırana mücadele yaşandı.

Master Şef 4 finalist kim?

Hasan ile Sergen’in kozlarını paylaştığı iki oyunda jüriden en çok puanı alan Hasan son üçlüye kalmayı başardı. Sergen ise yarışmaya dördüncü olarak veda etti. Masterchef‘te İlk finalist Eren olurken, İkinci finalist ise Tahsin oldu.

Survivor kim elendi 9 Mart 2022?

Bu dört yarışmacı için daha önce yapılan SMS oylaması sonuçları konseyde Acun Ilıcalı tarafından açıklandı. Oy sonuçlarına göre 9 Mart tarihinde Survivor‘dan elenen isim Birsen oldu.

Survivor 2022 Kim Elendi 2 Mart?

Bu hafta takım arkadaşlarının oylamaları ile eleme adayı olarak sürgün adasına giden yarışmacılar Evrim, Aşkım, Yasin ve Gökhan olmuştu. Acun Ilıcalı halktan gelen SMS oylaması sonuçlarını açıkladı. Yapılan oylamaya göre 2 Mart tarihinde Survivor‘a veda eden yarışmacı Aşkım oldu.