Kayseri merkez kütüphane kartı nasıl alınır?

Kayseri kütüphanelerde internet var mı?

Online görüntülenmesi mümkün olan kaynaklara ayrıca akıllı cihazlardan erişim sağlanıyor. E-kitap üyeliği bulunanların kullanıcı adı ve şifreleri ile giriş sağlayabildiği e-kütüphaneye, üyeliği bulunmayanlar “kutuphane@kayseri.bel.tr” adresine başvuru yaparak şifre alıp bağlanabiliyor.

Kayseri Kütüphaneler kaça kadar açık?

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’ne ait Merkez Halk Kütüphanesi ve Şehir Kütüphanesi‘nin çalışma saatleri Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç’ın talimatıyla haftanın 7 günü 09.00-21.00 saatleri arasında hizmet verecek şekilde yeniden düzenlendi.

Kütüphaneye üye olmak için ne gerekir?

Giriş kartı almak isteyen kişinin, kütüphaneye gelerek kayıt bölümüne başvurması, bağlı olduğu kurum veya kuruluştan alınmış kimlik belgesini göstererek, kullanıcı giriş formunu doldurup imzalaması gerekir. Başvuran kişinin dijital fotoğraf makinesi ile fotoğrafı çekilerek, giriş kartı kendisine teslim edilir.

Kayseri Şehir Kütüphanesi saat kaçta kapanıyor?

Kütüphane

Kütüphane Haftaiçi Cumartesi
Şehir Kütüphanesi 08.30-20.00 09.00-18.00
Alipaşa Çocuk Kütüphanesi 09.00-18.00 09.00-18.00
Lala Şahin Paşa Çocuk Kütüphanesi 09.00-18.00 09.00-18.00
Şehbenderler Konağı Kütüphanesi 09.00-18.00 09.00-18.00

Kütüphanelerde internet var mı?

Belediyeler öğrencilerin eğitimine yardımcı olmak için halk kütüphanelerinde ücretsiz internet hizmeti sunmakta. Bu hizmete Türkiye’nin tüm belediyelerinde görmek mümkün.

Kayseride kaç kütüphane var?

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Merkez, Sezai Karakoç, Gevher Nesibe, Şehir, Beyazşehir, Arıngıncık ve Ziya Gökalp Kütüphanesi olmak üzere 7 şube ile okuyucularına hizmet vermektedir.

Kütüphane saat kaçta kapanıyor?

Kütüphane açılış – kapanış saatleri Kütüphane, ulusal-dini bayram günleri gibi tatil günleri dışında hafta içi hergün 09:00 – 24:00, hafta sonu ise 09:30 – 22:00 saatleri arasında açıktır.

Talas 7 24 kütüphane ne zaman açılacak?

Buna göre daha önce pazar günleri hariç haftanın 6 günü 08.00-23.00 saatleri arasında açık olan Kültür Merkezi ve 7/24 Kütüphane, uygulanacak olan yeni çalışma programıyla birlikte 11 Ocak Salı gününden itibaren 7 gün 24 saat hizmet verecek.

Kütüphaneye üye olmak ücretli mi?

Kütüphanelerde üyelik işlemleri ücretsizdir.

Kütüphanelerde yaş sınırı var mı?

Kütüphaneye girişlerde yaş kuralına da çok dikkat ediliyor. İçişleri Bakanlığı’nın yayımladığı genelgeye göre sokağa çıkma kısıtlaması getirilen 20 yaş altı ve 65 yaş üstü kişiler de serbest oldukları zaman kütüphaneye alınıyor.

Kütüphaneler saat kaça kadar açık?

Kütüphane, ulusal-dini bayram günleri gibi tatil günleri dışında hafta içi hergün 09:00 – 24:00, hafta sonu ise 09:30 – 22:00 saatleri arasında açıktır.

Halk kütüphanelerinde internet var mı?

Belediyeler öğrencilerin eğitimine yardımcı olmak için halk kütüphanelerinde ücretsiz internet hizmeti sunmakta. Bu hizmete Türkiye’nin tüm belediyelerinde görmek mümkün.

Halk Kütüphanesinde wifi var mı?

Kütüphane kullanıcıları Misafir ağa giriş yaptıktan sonra, Kayıt ol ekranında ilgili alanları doldurarak 24 saat süreyle geçerli olacak internet şifreyli ücretsiz wifi kullanabileceklerdir.

Kütüphane saatleri değişti mi?

Kütüphanenin çalışma saatleri yalnızca depodan materyal talebinde bulunacak kişiler için değişiklik göstermektedir. Fakat Millî Kütüphane, pandemi nedeniyle hafta içi 10:00 ile 16:00 saatleri arasında hizmetlerine devam edecektir.

Milli Kütüphane 24 saat Açık mı?

Milli Kütüphane özel ve resmi bayramlar haricinde 24 saat açık olan bir kütüphanedir. Milli Kütüphane‘nin çalışma saatleri sadece ulusak ve dini bayram günlerinde değişiklik göstermektedir. Bu günlerin haricinde kütüphanede çalışmak isteyen kişiler 24 saat boyunca içeride vakit geçirebilirler.