Muslera hangi semtte oturuyor?

Muslera hangi ülkede oturuyor?

Fernando Muslera

Muslera, Galatasaray formasıyla.
Kişisel bilgileri
Tam adı Néstor Fernando Muslera Micol
Doğum tarihi 16 Haziran 1986
Doğum yeri Buenos Aires, Arjantin

Muslera ne zaman sahalara dönecek?

MUSLERA NE ZAMAN SAHALARA DÖNECEK❓ Galatasaray’ın tecrübeli file bekçisi Muslera‘nın 8-12 hafta içerisinde yapılacak yoğun tedavi programının ardından sahalara dönecek. UEFA Avrupa Ligi’nde son 16 turu kura çekimi 25 Şubat’ta yapılacak; maçları da 10 Mart – 17 Mart tarihleri arasında oynanacak.

Muslera şimdi nerede?

Néstor Fernando Muslera Micol veya kısaca Fernando Muslera, 16 Haziran 1986, Buenos Aires doğumlu Uruguaylı kaleci. Şu anda Süper Lig ekiplerinden Galatasaray’da forma giymektedir.

Muslera Müslüman mı Hristiyan mı?

İslam Dinine Çok Saygı Duyan 10 Hristiyan Futbolcu (Ronaldo, Muslera..) – YouTube. İslam Dinine Çok Saygı Duyan 10 Hristiyan Futbolcu (Ronaldo, Muslera..)

Muslera Türk mü yabancı mı?

Fernando Muslere 16 Haziran 1986 yılında Arjantin’in Buenos Aires kentinde dünyaya geldi. 1, 90 metre boyunda olan Fernando Muslera en başarılı kaleciler arasında yer alıyor. Uruguaylı milli kaleci Fernando Muslera Galatasaray futbol takımında forma giyiyor.

Muslera nerede oturuyor 2020?

Yönetimin kendisine önerdiği Florya’daki evi beğenmeyen Muslera, sevgilisi Eliama Dide ile birlikte Yeşilköy’de villa tipinde bir ev ile Hadımköy’de Alkent Villaları’nda bir ev daha bakacak.

Fernando Muslera gidiyor mu?

SÖZLEŞMESİ 2024’TE BİTECEK Sarı-kırmızılıların sözleşmesini karşılıklı anlaşma yoluyla feshetmeye hazırlandığı Fernando Muslera‘nın Galatasaray ile mukavelesi mevcut şartlarda 30 Haziran 2024’te sona erecek. Fernando Muslera bu sezon sakatlık yaşamadan önce Galatasaray formasını 27 kez giydi.

Galatasaray yeni kalecisi kim?

Galatasarayın yeni kalecisi Inaki Pena, ilk maçında Aytemiz Alanyaspor’a karşı mücadele etti. Kalesinde bir gol gören Inaki Pena ilk maçında nasıl oynadı? Galatasaray kaleci transferini Barcelona’dan Inaki Pena takviyesiyle tamamlamıştı.

Galatasaray’dan Muslera gitti mi?

Galatasaray ile yollarının ayrılacağına ilişkin artan iddialar sonrası Fernando Muslera, ayrılık düşüncesinde olmadığını ifade eden bir paylaşım gerçekleştirdi.

Muslera’nın ayağına ne oldu 2021?

Galatasaraylı Fernando Muslera, Sivasspor maçında sakatlanarak oyundan çıktı. Sarı kırmızılıların tecrübeli file bekçisi, Luyindama ile çarpıştı ve dizinden sakatlandı. 80. dakikada yaşanan bu olay sonrası Muslera, yerini İsmail Çipe’ye bıraktı.

Muslera Galatasaray’da toplam kaç maça çıktı?

Muslera, Galatasaray‘a geldiği 2011-2012 sezonundan bu yana 322 Süper Lig, 41 UEFA Şampiyonlar Ligi, 11 UEFA Avrupa Ligi, 19 Türkiye Kupası, 7 TFF Süper Kupa maçında boy gösterdi. Galatasaray‘da 400. resmi maçını oynayan Fernando Muslera‘yı canı gönülden tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Fernando Muslera neden oynamıyor?

Fernando Muslera sakatlanınca… Galatasaray‘ın Sivasspor ile oynadığı maçta sakatlanan Fernando Muslera‘nın sol diz iç yan bağlarında ileri derecede yırtık, ön çapraz bağında da esneme tespit edildiği açıklandı. Uruguaylı file bekçisinin en az 2-3 ay sahalardan uzak kalacağı ifade edildi.

Muslera neden oynamıyor?

Sivasspor maçından bir gün sonra Galatasaray’ın resmi internet adresinden Fernando Muslera‘nın sağlık durumuna ilişkin bir paylaşım yapıldı. Açıklama metninde tecrübeli eldivenin sol diz iç yan bağlarında ileri seviyede yırtık, ön çapraz bağında esneme tespit edildiği taraftara duyuruldu.

Fernando Muslera ya ne oldu?

Spor Toto Süper Lig’de oynanan Sivasspor maçında sakatlanan ve sezonu kapatan Fernando Muslera ile görüşen sarı-kırmızılı idareciler, Uruguaylı eldivenin sözleşmesini karşılıklı anlaşarak feshetme kararı aldı. Galatasaray’da Fernando Muslera‘nın ayrılığı sonrası kaleye gelecek isim belli oldu.

Galatasarayın yeni transferleri kim?

Galatasaray’da gençlik ateşine “ara”

Gelen – Giden Yeni Takım Eski Takım
Inaki Pena Galatasaray Barcelona
Bafetimbi Gomis Galatasaray Al-Ahli
DeAndre Yedlin Inter Miami Galatasaray
Atalay Babacan Ümraniyespor Galatasaray