Fernando Muslera ne zaman sahalara geri dönecek?

Muslera geri döndü mü?

Fernando Muslera da kadroda yer aldı. Spor Toto Süper Lig’de Göztepe ile deplasmanda karşılaşacak Galatasaray’da kamp kadrosu açıklandı. Sarı-kırmızılıların açıklanan kadrosunda Fernando Muslera da yer aldı.

Muslera ne zaman sahalara dönüyor?

Galatasaray’da Muslera dönüyor. 13 Aralık’ta Sivas deplasmanında sakatlanan Uruguaylı kaleci, tedavi sürecinin ardından bireysel çalışmalarını da tamamladı. Saha antrenmanlarına devam eden 35 yaşındaki kalecinin 27 Şubat’ta oynanacak Çaykur Rizespor maçının kadrosunda yer alabileceği öğrenildi.

Muslera Galatasaray’da oynayacak mı?

Süper Lig’in 26. haftasında deplasmanda Göztepe ile karşılaşacak olan Galatasaray‘da Fernando Muslera maç kadrosuna alındı.

Muslera UEFA maçına yetişecek mi?

Demir Grup Sivasspor maçında geçirdiği sakatlığın ardından yaklaşık 3 aydır takımdan ayrı kalan Fernando Muslera‘nın Mart ayında oynanacak UEFA Avrupa Ligi son 16 turu maçlarına yetişmeyi hedefleniyor.

Muslera şu an hangi takımda?

Galatasaray#1 / Kaleci
Uruguay millî futbol takımı#1 / Kaleci
Fernando Muslera/Şu andaki takımları

Fernando Muslera nereli?

Néstor Fernando Muslera Micol (İspanyolca telaffuz: [feɾˈnando musˈleɾa]) (d. 16 Haziran 1986; Buenos Aires, Arjantin) Uruguaylı millî futbolcu. Süper Lig takımlarından Galatasaray’da forma giymektedir.

Muslera hangi takımda 2022?

Galatasaray’da sakatlığını atlatan Fernando Muslera ile Fenerbahçeli Diego Rossi, Uruguay Milli Takımı‘na davet edildi. İki yıldız, ülkelerinin 2022 Dünya Kupası Güney Amerika Elemeleri’nde oynayacağı Peru ve Şili maçlarının aday kadrosunda yer aldı.

Galatasaray yeni kalecisi kim?

Galatasaray Kulübü’nde Başkan Burak Elmas’ın daha önce kulübüyle transfer için prensip anlaşmasına varıldığını duyurduğu Roman Bürki, sarı-kırmızılı takımın teklifine sıcak bakmadı. Galatasarayın yeni kalecisinin Barcelona B Takımı’ndan Inaki Pena olduğu öğrenildi.

Gs muslera ne oldu?

Spor Toto Süper Lig’de oynanan Sivasspor maçında sakatlanan ve sezonu kapatan Fernando Muslera ile görüşen sarı-kırmızılı idareciler, Uruguaylı eldivenin sözleşmesini karşılıklı anlaşarak feshetme kararı aldı. Galatasaray‘da Fernando Muslera‘nın ayrılığı sonrası kaleye gelecek isim belli oldu.

Galatasaray UEFA rakibi kim?

İsviçre’nin Nyon kentinde düzenlenen törende, Avrupa Ligi 2021-2022 sezonu son 16 turu kuraları çekildi. Turnuvadaki tek Türk temsilcisi Galatasaray, İspanya ekibi Barcelona ile eşleşti.

Galatasaray UEFA rakibi kim oldu?

Galatasaray‘ın UEFA Avrupa Ligi son 16 turundaki rakibi belli oldu. Galatasaray Barcelona ile eşleşti. Son 16 Turu’nda ilk maçlar 10 Mart 2022’de, rövanşlar 17 Mart 2022’de oynanacak. Bu turu geçen takımlar, Avrupa Ligi’nde çeyrek finale yükselecek.

Muslera kadroda neden yok?

Açıklama metninde tecrübeli eldivenin sol diz iç yan bağlarında ileri seviyede yırtık, ön çapraz bağında esneme tespit edildiği taraftara duyuruldu. Kulüp doktorları, 35 yaşındaki kalecinin 8 ile 12 haftalık bir tedavi sürecine gireceği, sahalara ne zaman döneceğinin tedavi sürecine göre şekilleneceğini aktardı.

Galatasaray kalecisi kim?

Iñaki Peña
Fernando Musleraİsmail ÇipeJankat YılmazFatih Öztürk
Galatasaray/Kaleciler

Fernando Muslera nerede oturuyor?

Yönetimin kendisine önerdiği Florya’daki evi beğenmeyen Muslera, sevgilisi Eliama Dide ile birlikte Yeşilköy’de villa tipinde bir ev ile Hadımköy’de Alkent Villaları’nda bir ev daha bakacak.

Fernando Muslera dünya sıralamasında kaçıncı?

Galatasaray’ın başarılı kalecisi Fernando Muslera, İngiltere’nin Daily Telegraph gazetesi tarafından dünyanın en iyi kalecileri arasında gösterildi. ‘Dünyanın şu an en iyi 20 kalecisi‘ başlığıyla verilen haberde, Uruguaylı file bekçisine 6. sırada yer verildi.