MasterChef yedeklerden kim geldi?

MasterChef yedeklerden ana kadroya kim geçti?

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef‘te ana kadro seçimi heyecanı bu hafta da devam etti. 25 Eylül Cumartesi akşamı yeni bölümü ile ekranlara gelen yarışmada şeflerin yaptığı tadımın ardından ana kadroya seçilen isim Pelin oldu. Öte yandan diğer yarışmacılar arasında oynanan MasterClass oyununu ise Mustafa kazandı.

MasterChef yedeklerden ilk kim geldi?

MasterChef Türkiye’de yedekler arasından ana kadroya gidecek ilk yarışmacı Mustafa oldu.

4 Eylül MasterChef yedeklerden kim kazandı?

Final turu etabında ise yarışmacılara ana ürün tarçın olan yaratıcılık yemeği verildi. Bu zorlu yemek için süre tam 40 dakika olarak belirlendi. Gecenin sonunda Danilo, Somer ve Mehmet Şeflerden evet oyu alarak MasterChef 2021’in ana kadrosuna katılan isim Azize oldu.

Ana kadroya kim çıktı 3 Ekim?

Yedeklerden ana kadroya girebilmek için ikinci etaba geçen 3 yarışmacı bir kez daha kendi aralarında mücadele verdi ve tadım sonrası ana kadroya girecek olan isim belli oldu. Şeflerin tadımı sonrasında bu hafta elenen ismin yerine ana kadroya girecek olan yarışmacı Rabia Nur oldu.

MasterChef ana kadroya kim girdi 16 Eylül?

Elenecek yarışmacının yerine gelecek ismi belirlemek için şefler yedek yarışmacılardan ilk turda Hünkar Beğendi yapmalarını istedi. Yaratıcılık oyununda ise rakiplerinden daha başarılı tabağı hazırlayan Araz MasterChef‘te ana kadroya girmeye hak kazandı.

MasterChef Rabia kimdir?

MASTERCHEF RABİA KİMDİR? Rabia Nur, 21 yaşında ve aslen Rizelidir. Liseyi Ortaköy Zübeyde Hanım Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi’nde okuyan MasterChef Rabia, 2019 yılında Nişantaşı Üniversitesi Aşçılık Mutfak Sanatları Şef Eğitimi Bölümü’nü tamamladı.

MasterChef ana kadroya kim girdi 24 Eylül?

ANA KADROYA GİREN İSİM KİM OLDU? Lazanya mücadelesinin ardından rakiplerini geride bırakarak ana kadroya dahil olan isim Pelin oldu.

MasterChef yedeklerden kim seçildi 11 Eylül?

Şefler, tadım yaptıkları ikinci turda altı yarışmacı arasında en başarılı olan seçerken zorlandı. Günün altıncısı Samet, beşincisi Pelin, dördüncüsü Rabia, üçüncüsü Merve, ikincisi Mete oldu. Kazanan isim ise Mert Ateş Durukan, bu hafta MasterChef ana kadrosuna giren isim oldu.

MasterChef düelloyu kim kazandı?

İki kaptan arasında kıran kırana düello yapıldı. Kaptanlar, önlerine konulan ürünleri gözleri kapalı olarak doğru tahmin etmeye çalıştı. Kazanan ise menüyü belirliyor. Düellonun kazananı Hasan ile birlikte mavi takım oldu.

Masterchefte kim kazandı?

MASTERCHEF ŞAMPİYONU EREN KAŞIKÇI! Masterchef finalinde genel tabloda en yüksek puanı alan Eren Kaşıkçı, 2021 sezonunu şampiyon tamamladı. Hasan Biltekin ise yarışmayı 2. sırada bitirdi.

MasterChef 3 Ekim’de kim elendi?

Son üçe Milhan, Mustafa ve Ateş kaldı. Ateş potadan çıkan ilk isim oldu. Yarışmaya veda eden isim Şükrü.

MasterChef son bölüm kim gitti?

Tv8 ekranlarında yayınlanan yarışmada bir eleme heyecanı daha yaşandı. 3 kişiyle düzenlenen eleme gecesinde yarışmacılar 2 etaplı bir eleme mücadelesi verirken; final anında Somer Şefin özel tarifi Kilis tava isimli yemeği rakiplerinden daha az başarılı yapan Mert MasterChef‘ten elendi.

MasterChef yedeklerden kim geldi 16 Eylül?

MasterChef Türkiye 2021 ana kadrosuna girmeyi başaran Araz Aknam, yemek yapmak konusunda iddialı olduğunu söylüyor. Çok sayıda madalyaya sahip olan yarışmacı Birinci eleme turunda Peru mutfağından Levrek Ceviche yaparak şeflerden evet oyu almıştı.

Dün akşam MasterChef ana kadroya kim girdi?

Yaratıcılık oyununda şefler, yarışmacılara ana ürün olarak vişne verdi. Tadım sonrasında şefler, yaptıkları değerlendirme sonucunu açıkladı. Altıncı Samet, beşinci Pelin, dördüncü Rabia, üçüncü ise Merve oldu. Son iki isim arasında günün kazananı, yedeklerden MasterChef 2021 ana kadrosuna giren isim Ateş oldu.

MasterChef Rabia Nur çamurlu kim?

Rabia Nur Çamurlu, 11 Eylül 1999, İstanbul doğumludur. Aslen Rizelidir. Bu yaşına kadar aşçılık alanında yer almıştır. Ortaköy Zübeyde Hanım Anadolu Meslek Lisesi mezunudur.