MasterChef ilk finalist kim?

MasterChef te ilk finalist kim olacak?

Tahsin 60 puan, Hasan 68 puan, Eren de 74 puanla günü tamamladı. İlk finalist de Eren oldu.

MasterChef ilk üçüncü kim oldu?

Süre sonunda yapılan yemekleri değerlendiren şefler oylarını verdi. Somer Şef, Danilo Şef ve Mehmet Şefin verdiği puanlar sonucunda Sergen 19, Hasan ise 25 puan aldı. İlk 2 oyunun puanları da toplandığında Sergen 61 puana ulaşırken, Hasan 66 puan aldı. Bu sonuçla ilk üçe giren üçüncü isim Hasan oldu.

MasterChef te ilk 3 e kim kaldı?

Bu sonuçla MasterChef 2021 ilk 3’e kalan ilk isim Eren oldu. Hasan, Sergen ve Tahsin arasında yapılan yarışmaların ardından ilk 3’e giren ikinci isim de belli oldu. Hasan’ın 53, Sergen’in 58 puanda kaldığı yarışmaların ardından Tahsin 59 puanla ilk 3’e kalan ikinci isim oldu.

MasterChef finalistleri kim?

MASTERCHEF TÜRKİYE’DE SON FİNALİST KİM OLDU? MasterChef 2021’de sezonun ilk finalisti Eren oldu. Son finalist ise 12 Ocak Çarşamba günü belli oldu. MasterChef‘in ikinci ve son finalisti Hasan oldu.

MasterChef 2022 ilk finalist kim oldu?

İlk üçe kalan Eren, Hasan ve Tahsin nefes kesen mücadeleyle izleyici karşısına çıktı. Kıyasıya geçen kapışmanın ardından ilk finalist belirlendi. Üç yarışmacı da bu yılın konsepti olan kırmızı ile üç farklı yemek çıkardı. Üç yemeğın ardından en yüksek puanı alan Eren, MasterChef‘te ilk finalist oldu.

MasterChef 2022 Finalisti Kim Oldu?

Masterchef‘te İlk finalist Eren olurken, İkinci finalist ise Tahsin oldu. 10 Ocak 2022 akşamı MasterChef‘te Hasan ve Sergen arasındaki yarışma büyük bir heyecana sahne oldu. İki aşamalı oyun sonrasında jüriden yüksek oy alan isim olan Hasan üçüncü finalist oldu. Sergen ise 4. olarak yarışmaya veda etti.

3 önlüğü kim aldı?

MasterChef’te finale giden yolda birinci beyaz önlüğü Sergen Özen aldı. İkinci önlüğün sahibi Hasan Biltekin oldu. Üçüncü önlüğün sahibi Eren oldu. Eren’e beyaz önlüğünü ise Mehmet Şef giydirdi.

MasterChef kim 2 finalist oldu?

Tatlı değerlendirmesinde Danilo Şef iki yarışmacıya da 10’ar puan verirken, Somer ve Mehmet Şef de 9’ar puan verdi. Üç etabın da toplamı sonucunda Hasan 72 Tahsin 69 puana ulaştı. Hasan MasterChef‘te ikinci finalist olurken, Tahsin yarışmaya veda etti.

MasterChef son 3e Kim Kaldı 2022?

10 Ocak 2022 akşamı MasterChef‘te Hasan ve Sergen arasındaki yarışma büyük bir heyecana sahne oldu. İki aşamalı oyun sonrasında jüriden yüksek oy alan isim olan Hasan üçüncü finalist oldu. Sergen ise 4. olarak yarışmaya veda etti.

MasterChef son 3 e kim kaldi?

İkinci oyun sonrası Eren 56 puanla final üçlüsüne kalan ilk isim oldu. Sergen 54 puanla ikinci, Tahsin 52 puanla üçüncü ve Hasan 50 puanla dördüncü sıraya yerleşti. Sergen, Tahsin ve Hasan son 3e kalmak için yeniden yarışacak.

MasterChef 2022 finalist kim oldu?

Masterchef‘te İlk finalist Eren olurken, İkinci finalist ise Tahsin oldu. 10 Ocak 2022 akşamı MasterChef‘te Hasan ve Sergen arasındaki yarışma büyük bir heyecana sahne oldu. İki aşamalı oyun sonrasında jüriden yüksek oy alan isim olan Hasan üçüncü finalist oldu. Sergen ise 4. olarak yarışmaya veda etti.

MasterChef kim elendi 2022?

İlk oyundaki puanlar toplandığı zaman Tahsin 46 puanla gecenin birincisi olurken, Dilara 42 puanla sonuncu oldu. Bu sonuçla Dilara MasterChef Türkiye’den elendi.

13 Ocak 2022 Masterchef kim kazandı?

Son oyunda şeflerin verdiği puan sonuçlarına göre Eren 23, Hasan 20 puan aldı. Üç oyunun da toplamı ile Eren 65, Hasan 59 puanla günü tamamladı. Böylece büyük finalin birinci gününde 65 puan alan Eren gecenin kazananı oldu.

Masterchef te kim birinci oldu?

MASTERCHEF ŞAMPİYONU EREN KAŞIKÇI! Masterchef finalinde genel tabloda en yüksek puanı alan Eren Kaşıkçı, 2021 sezonunu şampiyon tamamladı. Hasan Biltekin ise yarışmayı 2. sırada bitirdi.

MasterChef Şampiyonu 2022 Kim Kazandı?

TV8’de yayınlanan Masterchef şampiyonu Eren Kaşıkçı olarak açıklandı ve duyuruldu. Rakibi Hasan Biltekin’i geride bırakan Eren Kaşıkçı, Masterchef programının yeni şampiyonu oldu.