MasterChef 12 Eylül de kim elendi?

MasterChef te dun gece kim elendi?

Somer Şefin tarifine en çok benzeyen yemeği yapmaya çalışan yarışmacılar süre sonunda yaptıkları tabakları şeflerin beğenisine sundu. Toplam puanlamada ise Hasan 43, Burcu 32, Mert ise 30 puan aldı. Yapılan puanlamanın ardından, şefler tarafından en az puanı alarak yarışmaya veda eden isim Mert oldu.

MasterChef en son elenen kim oldu?

Şeflerden 46 puan alan Tahsin, son 4’e kalırken Dilara 42 puanla yarışmaya veda etti. Dilara, yarışmada son 5’e kalan tek kadın yarışmacı oldu ve elendikten sonra gözyaşlarını tutamadı.

2021 Master Şef ten kim elendi?

MASTERCHEF‘TE ELENEN İSİM PELİN OLDU! Danilo şefin yemeğini en başarılı yapan Safanur elenmekten kurtuldu. İkinci başarılı yemeği yapan Araz, MasterChef‘te en az bir hafta daha kalmaya hak kazandı. Danilo Şef‘in vermiş olduğu Şef tabağını daha az başarılı yaparak bu gece elenen yarışmacı Pelin oldu.

MasterChef ten kim elendi 19 Eylül?

Tadım yapan şefler oy birliği ile final eleme oyununun galibinin Mustafa olduğunu açıkladı. Rakiplerinden daha az başarılı tabak yaparak elenen yarışmacı ise Tunahan oldu.

MasterChef son üçe kim kaldı?

Kıyasıya rekabetin sonucunda final üçlüsü şekillendi. Son dörde Eren, Tahsin, Hasan ve Sergen kalmıştı. Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya’nın jürisinde yer aldığı MasterChef Türkiye yarışmasında şampiyonluğa kısa bir süre kala son üçe kalan isim belli oldu.

Mastır Şefte kim elendi 2022?

Somer Şef, Danilo Şef ve Mehmet Şefin verdiği puanlar sonucunda Tahsin 18, Dilara 23 puan aldı. İlk oyundaki puanlar toplandığı zaman Tahsin 46 puanla gecenin birincisi olurken, Dilara 42 puanla sonuncu oldu. Bu sonuçla Dilara MasterChef Türkiye’den elendi.

Master şefe veda eden kim?

Burcu, Hasan ve Araz potadan son anda kurtuldu. Son üçe kalan Tahsin, Safanur ve Görkem Somer Şef‘in imza tabağını doğru ve başarılı şekilde yaparak elemeden kurtulmak için yarıştı. Tahsin son dakikalarda elemeden kurtulan isim oldu. Yarışmaya bu hafta veda eden isim olarak da Safanur’un ismi açıklandı.

19 Aralık MasterChef kim elendi?

Adaylardan biri 19 Aralık tarihli bölümde yarışmaya veda etti. Kıyasıya mücadelenin ardından gecenin sonunda MasterChef Türkiye’ye veda eden isim belli oldu. Zorlu gecenin sonunda bu gecenin tabaklarını en başarısız şekilde yaparak elenen isim Araz olarak açıklandı.

MasterChef kim elendi Tunahan?

Masterchef‘in sevilen yarışmacılarından biri olan Tunahan Ak henüz oldukça genç bir yarışmacı. Yarışmanın en başından bu yana sıcak kanlılığı ve esprileri ile tanınan Tunahan Ak ne yazık ki geçtiğimiz hafta girdiği eleme potasından elenerek çıktı.

Mastır Şefte 3 finalist kim oldu?

Masterchef’te İlk finalist Eren olurken, İkinci finalist ise Tahsin oldu. 10 Ocak 2022 akşamı MasterChef’te Hasan ve Sergen arasındaki yarışma büyük bir heyecana sahne oldu. İki aşamalı oyun sonrasında jüriden yüksek oy alan isim olan Hasan üçüncü finalist oldu. Sergen ise 4. olarak yarışmaya veda etti.

MasterChef te ilk üçe kim kaldı?

Cuma akşamki oyunlarda kazanan Eren olmuş ve ilk üçe kalan birinci isim olmaya hak kazanmıştı. Son günle birlikte ilk üçte Eren ile Tahsin yer alıyor.

MasterChef ilk üçe kim kaldı?

Cuma akşamki oyunlarda kazanan Eren olmuş ve ilk üçe kalan birinci isim olmaya hak kazanmıştı. Son günle birlikte ilk üçte Eren ile Tahsin yer alıyor.

MasterChef kim elendi 2022?

İlk oyundaki puanlar toplandığı zaman Tahsin 46 puanla gecenin birincisi olurken, Dilara 42 puanla sonuncu oldu. Bu sonuçla Dilara MasterChef Türkiye’den elendi.

MasterChef ten kim elendi bu hafta?

İşte ayrıntılar… MASTERCHEF‘TE KİM ELENDİ? MasterChef Türkiye’de bu haftanın eleme adayları; Burcu, Hasan ve Mert olmuştu. 26 Aralık Pazar günü yapılan eleme oyunu sonrasında Mert yarışmaya veda eden isim oldu.

MasterChef Türkiye de Tunahan elendi mi?

Survivor’ın bitmesinin hemen ardından yayın hayatına başlayan Masterchef eleme turlarının ardından final turuyla hayatına devam ediyor. Ancak gelin görün ki öyle bir isim var ki şimdiden Masterchef‘in önüne geçti bile. O isim 3 jüri üyesini de gülmekten kırıp geçiren Tunahan‘dan başkası değil.