MasterChef son oyunu hangi takım kazandı?

MasterChef son bölüm hangi takım kazandı?

Eren, Sergen ve Tahsin’in yer aldığı mavi takım, oyunu kazanarak dokunulmazlığın sahibi oldu.

MasterChef Perşembe günü hangi takım kazandı?

MasterChef‘in 30 Aralık Perşembe günü yayınlanan yeni bölümünde mavi ve kırmızı takım, dokunulmazlığı kazanmak için mücadele verdi. Hasan, Dilara ve Burcu’nun yer aldığı kırmızı takım, oyunu kazanarak dokunulmazlığın sahibi oldu.

MasterChef son dokunulmazlığı kim aldı?

MasterChef Türkiye 2021’de 18. haftanın 2. dokunulmazlık oyununu Mavi Takım kazanınca Kırmızı Takım bireysel dokunulmazlık oyunu oynamak zorunda kaldı. Gecenin en iyi yemeğini yapan Sergen bireysel dokunulmazlığı elde etti.

MasterChef 27 Aralık ödül ne?

Ödül oyunu menüsünde mercimek çorbası, Bolognese soslu tagliatelle ve magnolia vardı. Süre sonunda hazırlanan yemeklerin tadımını yapan şefler, kazanan takımı açıkladı. Üç yemeği rakiplerinden daha başarılı yapan kırmızı takım, 2-1 skorla ödül oyununu kazandı.

MasterChef kim eleme potasına girdi?

Takım dokunulmazlığını kaybeden kırmızı takımda yapılan oylama ile yarışmacılar gitmesini istedikleri isimleri yazdı. Kırmızı takımda gerçekleşen oylama sonucu eleme potasına Mert girdi. Böylece MasterChef eleme adayları Eren, Görkem ve Mert olarak belirlendi. 3 yarışmacı pazar akşamı eleme oyununda mücadele verecek.

MasterChef neler oldu?

Ünlü şeflerin sunumunda, TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşan MasterChef Türkiye’nin bu sezon şampiyonu belli oldu. 6 aylık zorlu mücadelenin sonunda Eren ve Hasan finale kaldı. Hasan ve Eren final gecesinde tüm hünerlerini sergiledi ve son tabaklarını tadıma sundu. MasterChef Türkiye 2021’in şampiyonu Eren oldu.

MasterChef 3 önlüğü kim aldı?

MasterChef‘te finale giden yolda birinci beyaz önlüğü Sergen Özen aldı. İkinci önlüğün sahibi Hasan Biltekin oldu. Üçüncü önlüğün sahibi Eren oldu.

MasterChef Onlugu kim giydi?

İlk oyunda 30, ikinci oyunda 23 puan alan Hasan, toplamda 53 puanla gecenin kazananı olarak şef ceketini giydi. Böylece Sergen’den sonra ikinci finalist Hasan olarak belirlendi. İki oyun sonunda gecenin ikincisi ise 45 puanla Tahsin, üçüncüsü 40 puanla Eren, dördüncüsü ise 35 puan alan Dilara oldu.

MasterChef son bölüm ne oldu?

MasterChef Türkiye 2021 yarışmasının şampiyonu Eren Kaşıkçı oldu. Eren Kaşıkçı, finalde Hasan Biltekin’i geride bıraktı. İşte Masterchef detayları Masterchef yarışması aylar süren çekişmeli yemek yapma yarışması olarak TV8’de yayınlandı. Tüm rakiplerini eleyen Eren Kaşıkçı Masterchef‘in yeni şampiyonu olarak açıklandı.

MasterChef eleme adaylari kim oldu?

Şeflerin kritik tadımı sonrasında bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan Dilara oldu. Kazanan Dilara, beşinci eleme adayı olarak Görkem’i söyledi. Sonrasında konseyde oylama sonucunda haftanın altıncı eleme adayı Safanur olarak belirlendi.

MasterChef Ödülü Nedir 2021?

MasterChef 2021‘de şampiyon olarak MasterChef‘in büyük ödülünün sahibi olan isim EREN oldu. 2021 MasterChef şampiyonu Eren otomobilin sahibi oldu.

MasterChef 2021 Ödülü Kim Kazandı?

Büyük finalde son oyun yarışmacıların imza tabağı idi. Son oyunda Hasan 24, Eren 26 puan aldı. Böylece 134 puana yükselen Eren Kaşıkçı, MasterChef Türkiye 2021 şampiyonu oldu.

21 Aralık MasterChef kim potaya girdi?

HAFTANIN İLK ELEME ADAYI KİM OLDU? Oyunu kazanan Dilara dokunulmazlığı elde ederek potadan kurtulmuş oldu. Konseyde üç yarışmacı için oylama yapıldı. Yarışmacıların birer oy kullandığı oylamada en çok adı yazılan Mert haftanın ilk eleme adayı oldu.

MasterChef son eleme adayları kim oldu?

Yarışmacıların birer oy kullandığı oylamada en çok adı yazılan Eren haftanın üçüncü eleme adayı oldu. Diğer oylamalar sonucu Mavi Takımdan Mert ve Araz ilk iki eleme adayı olmuştu.

MasterChef son üçe kim kaldı?

Kıyasıya rekabetin sonucunda final üçlüsü şekillendi. Son dörde Eren, Tahsin, Hasan ve Sergen kalmıştı. Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya’nın jürisinde yer aldığı MasterChef Türkiye yarışmasında şampiyonluğa kısa bir süre kala son üçe kalan isim belli oldu.