MasterChef hangi takım kazandı 1 Eylül?

MasterChef son bölüm hangi takım kazandı?

Eren, Sergen ve Tahsin’in yer aldığı mavi takım, oyunu kazanarak dokunulmazlığın sahibi oldu.

MasterChef 2021 hangi takım kazandı?

Ödül oyunu menüsünde mercimek çorbası, Bolognese soslu tagliatelle ve magnolia vardı. Süre sonunda hazırlanan yemeklerin tadımını yapan şefler, kazanan takımı açıkladı. Üç yemeği rakiplerinden daha başarılı yapan kırmızı takım, 2-1 skorla ödül oyununu kazandı.

MasterChef düelloyu kim kazandı?

İki kaptan arasında kıran kırana düello yapıldı. Kaptanlar, önlerine konulan ürünleri gözleri kapalı olarak doğru tahmin etmeye çalıştı. Kazanan ise menüyü belirliyor. Düellonun kazananı Hasan ile birlikte mavi takım oldu.

Masterchefte kim kazandı?

MASTERCHEF ŞAMPİYONU EREN KAŞIKÇI! Masterchef finalinde genel tabloda en yüksek puanı alan Eren Kaşıkçı, 2021 sezonunu şampiyon tamamladı. Hasan Biltekin ise yarışmayı 2. sırada bitirdi.

Master Şefte bu gece kim elendi?

Eren, Görkem ve Mert’in potada yer aldığı eleme gecesinde nefesler tutuldu. Zorlu gecenin sonunda elenen isim netlik kazandı. Zorlu gecenin sonunda Mehmet Şef‘in imza tabağı kıyıyı en başarısız yaparak elenen isim Görkem olarak açıklandı.

MasterChef kim eleme potasına girdi?

Takım dokunulmazlığını kaybeden kırmızı takımda yapılan oylama ile yarışmacılar gitmesini istedikleri isimleri yazdı. Kırmızı takımda gerçekleşen oylama sonucu eleme potasına Mert girdi. Böylece MasterChef eleme adayları Eren, Görkem ve Mert olarak belirlendi. 3 yarışmacı pazar akşamı eleme oyununda mücadele verecek.

MasterChef dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?

Dokunulmazlık oyunu konsepti yaratıcılık oldu. Düello şeklinde yapılan dokunulmazlık oyununda yarışmacılar, verilen ürünlerle yaratıcı bir tatlı yaptı. MasterChef Türkiye 2021’de 17. haftanın ilk dokunulmazlık oyununu Kırmızı Takım kazandı.

MasterChef 3 finalist kim?

Masterchef‘te İlk finalist Eren olurken, İkinci finalist ise Tahsin oldu. 10 Ocak 2022 akşamı MasterChef‘te Hasan ve Sergen arasındaki yarışma büyük bir heyecana sahne oldu. İki aşamalı oyun sonrasında jüriden yüksek oy alan isim olan Hasan üçüncü finalist oldu. Sergen ise 4. olarak yarışmaya veda etti.

MasterChef dün akşam kim kaptan oldu?

Kaptanlık oyununu kazanan Burcu Kırmızı Takım kaptanını Eren olarak belirledi.

Kaptanlık avantaj oyununu kim kazandı?

KAPTANLIK OYUNUNUN GALİBİ HASAN Kaptanlar, önlerine konulan ürünleri gözleri kapalı olarak doğru tahmin etmeye çalıştı. Kaptanlık oyununu kazanarak avantaj elde takım Hasan ile mavi takım oldu.

Mastır Şefte kim 1 oldu 2022?

TV8’de yayınlanan Masterchef şampiyonu Eren Kaşıkçı olarak açıklandı ve duyuruldu. Rakibi Hasan Biltekin’i geride bırakan Eren Kaşıkçı, Masterchef programının yeni şampiyonu oldu.

MasterChef 4 Onlugu kim aldi?

İlk oyunda 30, ikinci oyunda 23 puan alan Hasan, toplamda 53 puanla gecenin kazananı olarak şef ceketini giydi. Böylece Sergen’den sonra ikinci finalist Hasan olarak belirlendi. İki oyun sonunda gecenin ikincisi ise 45 puanla Tahsin, üçüncüsü 40 puanla Eren, dördüncüsü ise 35 puan alan Dilara oldu.

MasterChef son üçe kim kaldı?

Kıyasıya rekabetin sonucunda final üçlüsü şekillendi. Son dörde Eren, Tahsin, Hasan ve Sergen kalmıştı. Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya’nın jürisinde yer aldığı MasterChef Türkiye yarışmasında şampiyonluğa kısa bir süre kala son üçe kalan isim belli oldu.

Mastır Şefte finale kimler kaldı?

MasterChef Türkiye 2021 yarışması final haftasında şampiyonunu seçecek. Son üçe kalan Eren, Tahsin ve Hasan arasından ilk finalist adayı Eren olmuştu. Çarşamba akşamı Hasan ve Tahsin arasından ikinci finalistlik için kıran kırana mücadele yaşandı.

21 Aralık MasterChef kim potaya girdi?

HAFTANIN İLK ELEME ADAYI KİM OLDU? Oyunu kazanan Dilara dokunulmazlığı elde ederek potadan kurtulmuş oldu. Konseyde üç yarışmacı için oylama yapıldı. Yarışmacıların birer oy kullandığı oylamada en çok adı yazılan Mert haftanın ilk eleme adayı oldu.