MasterChef 3 finalist kim?

MasterChef kim son üçe kaldı?

MasterChef Türkiye 2021 yarışması final haftasında şampiyonunu seçecek. Son üçe kalan Eren, Tahsin ve Hasan arasından ilk finalist adayı Eren olmuştu. Çarşamba akşamı Hasan ve Tahsin arasından ikinci finalistlik için kıran kırana mücadele yaşandı.

MasterChef te ilk 3 e kim kaldı?

Bu sonuçla MasterChef 2021 ilk 3’e kalan ilk isim Eren oldu. Hasan, Sergen ve Tahsin arasında yapılan yarışmaların ardından ilk 3’e giren ikinci isim de belli oldu. Hasan’ın 53, Sergen’in 58 puanda kaldığı yarışmaların ardından Tahsin 59 puanla ilk 3’e kalan ikinci isim oldu.

MasterChef ilk uce kim kaldi?

Cuma akşamki oyunlarda kazanan Eren olmuş ve ilk üçe kalan birinci isim olmaya hak kazanmıştı. Son günle birlikte ilk üçte Eren ile Tahsin yer alıyor.

MasterChef finalistleri kim?

MASTERCHEF TÜRKİYE’DE SON FİNALİST KİM OLDU? MasterChef 2021’de sezonun ilk finalisti Eren oldu. Son finalist ise 12 Ocak Çarşamba günü belli oldu. MasterChef‘in ikinci ve son finalisti Hasan oldu.

MasterChef son 4 e kalan kim?

Son 4e kalan Eren, Hasan, Sergen ve Tahsin adım adım finale çıkmak için büyük çaba sarf ediyor. Programın yayınlanan son bölümünde bu 4 isim kıyasıya mücade etti.

MasterChef 3 önlüğü kim kazandı?

MasterChef‘te finale giden yolda birinci beyaz önlüğü Sergen Özen aldı. İkinci önlüğün sahibi Hasan Biltekin oldu. Üçüncü önlüğün sahibi Eren oldu.

MasterChef son 3e Kim Kaldı 2022?

10 Ocak 2022 akşamı MasterChef‘te Hasan ve Sergen arasındaki yarışma büyük bir heyecana sahne oldu. İki aşamalı oyun sonrasında jüriden yüksek oy alan isim olan Hasan üçüncü finalist oldu. Sergen ise 4. olarak yarışmaya veda etti.

MasterChef yarı finale kim kaldı?

Heyecan dolu gecede Danilo Şef, Sergen’e; Somer Şef ise Hasan’a kaşık atarken, gecenin ilk oyununu Tahsin birinci olarak tamamladı. Havyar ile yaratıcılık oyunu etabının sonunda Danilo, Somer ve Mehmet Şef’in puanları ile günü birinci tamamlayan isim yarı finale kalmayı başardı.

Mastır Şefte kim 1 oldu 2022?

TV8’de yayınlanan Masterchef şampiyonu Eren Kaşıkçı olarak açıklandı ve duyuruldu. Rakibi Hasan Biltekin’i geride bırakan Eren Kaşıkçı, Masterchef programının yeni şampiyonu oldu.

MasterChef ilk finalist kim oldu 2021?

Danilo, Somer ve Mehmet Şef’in verdiği puan sonuçlarına göre 74 puan toplayan Eren, MasterChef‘in ilk finalisti oldu. Hasan 68 puanla ikinci olurken Tahsin 61 puan alabildi.

MasterChef ilk finalist kim?

Üç yemeğın ardından en yüksek puanı alan Eren, MasterChef‘te ilk finalist oldu. Finale sayılı zaman kala MasterChef Türkiye’de Eren, Tahsin ve Hasan final gecesine direkt gidecek ilk isim olmak için kıyasıya yarıştı.

MasterChef 2022 finalist kim oldu?

Masterchef‘te İlk finalist Eren olurken, İkinci finalist ise Tahsin oldu. 10 Ocak 2022 akşamı MasterChef‘te Hasan ve Sergen arasındaki yarışma büyük bir heyecana sahne oldu. İki aşamalı oyun sonrasında jüriden yüksek oy alan isim olan Hasan üçüncü finalist oldu. Sergen ise 4. olarak yarışmaya veda etti.

MasterChef 4 ceket kim kazandı?

Hafta boyunca çeyrek final mücadelesine devam eden MasterChef‘te perşembe gecesi önlüğü kazanan son isim Tahsin oldu. 5 yarışmacının mutfakta gösterdiği rekabetin ardından şef önlüğünü alarak finalist olan yarışmacılar Sergen, Hasan, Eren ve Tahsin olarak belirlendi.

MasterChef son bölüm ceketi kim kazandı?

İlk oyunda 30, ikinci oyunda 18 puan alan Eren, toplamda 48 puanla gecenin kazananı olarak şef ceketini giydi. Böylece Sergen ve Hasan’dan sonra üçüncü finalist Eren olarak belirlendi. Gecenin ikincisi toplamda 45 puan alan Tahsin olurken, sonuncusu ise 43 puan alan Dilara oldu.

MasterChef 4 önlüğü Kim Kazandı 6 Ocak?

Hafta boyunca çeyrek final mücadelesine devam eden MasterChef‘te perşembe gecesi önlüğü kazanan son isim Tahsin oldu. 5 yarışmacının mutfakta gösterdiği rekabetin ardından şef önlüğünü alarak finalist olan yarışmacılar Sergen, Hasan, Eren ve Tahsin olarak belirlendi.