MasterChef teki Aras nereli?

MasterChef deki Aras aslen nereli?

Yarışmaya İstanbul’dan katılan Araz Aknam, aslen İran Azerisi’dir. 30 yaşındaki yarışmacı, İran’da 10 sene, Los Angeles’da ise 8 yaşamıştır. İnşaat mühendisi olan Araz, mutfakta profesyonel olarak çalışmadığını söylüyor.

Mastır Aras nereli?

MasterChef Türkiye’nin yeni yarışmacısı Araz Aknam, İran’ın Başkenti Tahran’da 26 Temmuz 1990 tarihinde dünyaya gelmiştir. Babası İran Azerisi olan Araz’ın annesi Türktür. Tam adı, Araz Aghnami Aknam’dır. Türk Milli Amerikan Futbol Takımı’nda oynamıştır.

MasterChef Tahsin nereli?

Tahsin Küçük 15 Haziran 1997 Kocaeli doğumludur. 23 yaşındaki Tahsin Küçük aslen Trabzonludur. 7 yıldır İstanbul’da hayatını sürdüren MasterChef Tahsin, mesleğe girişinde ailesinin büyük destek olduğunu ifade etmektedir.

Hasan MasterChef nereli?

Hasan Biltekin, 27 yaşında ve aslen Nevşehirlidir. 184 cm boyunda ve 78 kilogram ağırlığında olan yarışmacı, Liseyi Turizm Otelcilik Okulu’nda tamamladı. Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ÜSET Meslek Yüksek Okulu Mezunudur.

Burcu Eminoğlu kimdir?

Tv8 ekranlarına damga vuran Masterchef yarışma programının en çok dikkat çeken isimleri arasında yer alan genç isim Burcu Eminoğlu 29 yaşındadır. Yarışma gereği birçok farklı yemek yapsa da Burcu‘nun asıl uzmanlık alanı pastadır.

MasterChef arazın eşi kim?

MasterChef Türkiye’ye Araz’ın yakını olarak eşi konuk oldu. MasterChef Araz’ın eşi Ecem Aknam’dır. Ecem Alıcı, (d. 1 Ocak 1994), smaçör pozisyonunda görev alan voleybolcudur.

MasterChef Tahsin kimdir?

MasterChef Türkiye kadrosuna giren Tahsin Küçük 15 Haziran 1997 Kocaeli doğumludur. 23 yaşındaki Tahsin Küçük aslen Trabzonludur. Yarışmacının annesi ise Elif Hanım’dır. 7 yıldır İstanbul’da hayatını sürdüren MasterChef Tahsin, mesleğe girişinde ailesinin büyük destek olduğunu ifade etmektedir.

Masterchef Tahsin küçük nereli?

15 Haziran 1997 tarihinde Kocaeli’de doğan Tahsin Küçük, 23 yaşında ve aslen Trabzonlu. 7 yıldır İstanbul’da hayatını sürdüren Tahsin yemek yapmanın yanı sıra birçok dans türüyle de ilgileniyor. 10 yaşından beri mutfakla iç içe olan yarışmacı Okan Üniversitesi Gastronomi bölümünden 2019 yılında mezun olmuştur.

Masterchef Tahsin nerede oturuyor?

23 yaşındaki Tahsin Küçük aslen Trabzonludur. Yarışmacının annesi ise Elif Hanım’dır. 7 yıldır İstanbul’da hayatını sürdüren MasterChef Tahsin, mesleğe girişinde ailesinin büyük destek olduğunu ifade etmektedir.

MasterChef Hasan Hülya kimdir?

27 yaşındaki Hasan Biltekin aslen Nevşehirlidir. MasterChef Türkiye’de finale yükselen yarışmacı, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ÜSET Meslek Yüksek Okulu Mezunudur. Yemek sektöründe liseden beri yer alan Biltekin, Nevşehir Belediyespor’un mutfak şefliğini yaptı.

Hasan Biltekin hangi dizide oynadı?

MasterChef TürkiyeHasan Biltekin / TV şovları

MasterChef Burcu eşi kimdir?

Burcu Önal, daha önce MasterChef‘e konuk olarak da katılan İbrahim Önal ile evlidir. Burcu Önal’ın eşi İbrahim Önal’ın oyuncu Burak Özçivit’e benzerliği uzun süre sosyal medyada konuşulan konular arasında yer aldı.

MasterChef Burcu evli mi?

İşte MasterChef Burcu Önal’ın, hayatı ve kariyeri hakkında merak edilenler… Burcu Önal, İstanbul’un Beyoğlu ilçesinde 1986 yılında dünyaya geldi. 15 sene Asya’da yaşayan Önal, küçük yaşlarda Filipinli bir ailede sonrasında da Çinli bir ailede büyüdü. Aslen Diyarbakırlı olan yarışmacı, İbrahim Önal ile evlidir.

Arazın eşi Ecem hangi takımda?

MasterChef Araz’ın eşi Ecem Aknam’dır. Ecem Alıcı, (d. 1 Ocak 1994), smaçör pozisyonunda görev alan voleybolcudur. Aydın Büyükşehir Belediyespor takımında oynamaktadır.

Arazın eşi nereli?

İran Azerisi olan Araz Aknam çiçeği burnunda evli, eşi ise Ecem Aknam’dır.