Kaynak Holding ne iş yapar?

Kaynak Holding ne iş yapıyor?

2015 senesi itibariyle TMSF yönetimi tarafından faaliyetlerini yürütmekte olan Kaynak Holding; bünyesinde Eğitim ve Kültür Yayıncılığı, Kağıt, Sigorta, Lojistik, Basım, Turizm, Lisanslama, Medya ve Kargo sektörlerini barındıran; önceliği bünyesindeki markalara değer katarak büyümek, verimliliği artırmaktır.

Kaynak Holding patronu kim?

İmran Okumuş – Yönetim Kurulu Başkani – Kaynak Holding | LinkedIn.

Sürat Kargo hangi holdinge bağlı?

Geçmişte Sürat Kargo Kaynak Holding’e ait olsa da Gülen Hareketi bünyesinde olan Kaynak Holding kayyum altına alınmıştır ve TMSF’ye devredilmiştir. içerisinde yönetim ve işleyişinde gerçekleştirdiği değişimler ile daha müşteri odaklı ve yenilikçi bir yaklaşım sergilemeye başlayan Sürat Kargo, bugün sektörün en önemli …

Sürat kargonun eski sahibi kimdir?

Sürat Kargo‘nun yeni sahibi Ensar Vakfı yöneticisi | soL haber. Sürat Kargo‘nun Ensar Vakfı ve TÜRGEV’de yöneticilik yapan Halil İbrahim Bacacı’nın 3 hafta önce kurduğu şirkete satıldığı öğrenildi.

Kaynak Holding sahibi nereli?

Peki Kaynak Holding kimin? Kaynak Holdin’in yönetim kurulu başkanı Mustafa Özcan 1962 yılında Bolu’da doğdu. Çocukluğunda Arapça ve İslami ilimler öğrenen Mustafa Özcan, öğrencilik yıllarında çeşitli Avrupa ülkelerinde ve Almanya’nın Kiel şehrinde ailesinin yanında ikamet etti.

Sürat Kargo satıldı mı?

Kurucusu Halil İbrahim Bacacı, Kartal İmam Hatipli. İSTANBUL – “FETÖ” operasyonları sonucunda el konulan 800’e yakın şirketten birisi olan Sürat Kargo, Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) tarafından 29 Temmuz 2021 günü ihaleyle satıldı.

Sürat Kargo sahibi nereli?

Kaynak Holdin’in yönetim kurulu başkanı Mustafa Özcan 1962 yılında Bolu’da doğdu. Çocukluğunda Arapça ve İslami ilimler öğrenen Mustafa Özcan, öğrencilik yıllarında çeşitli Avrupa ülkelerinde ve Almanya’nın Kiel şehrinde ailesinin yanında ikamet etti.

Sürat Kargo Yönetim Kurulu Başkanı kim?

İSTANBUL (AA) -Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) kayyımlığı altında yönetilen Sürat Kargo‘nun genel müdürlüğüne Metin Kocael getirildi. TMSF’den yapılan açıklamaya göre, 17 bölge, 700 şube, 24 aktarma merkezi ve 5161 personel ile faaliyetini sürdüren Sürat Kargo sektörünün lideri olma yolunda önemli adımlar atıyor.

Sürat kargoyu kim satın aldı?

Karar yazarı Kahveci: Ensar Vakfından tanıdık İbrahim Bacacı, yıllık 120 milyon kâr eden Sürat Kargo‘yu 335 milyon TL’ye TMSF’den aldı

Sürat Kargo kurucusu kimdir?

Sürat Kargo 2003 yılında kurulmuştur. Sürat Kargo’nun sahibi TMSF (Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu) ‘dir.

Sürat Kargo kime satıldı 2021?

TMSF’nin satışa çıkardığı Sürat Kargo ihalesine giren ve kazanan genç işadamı Halil İbrahim Bacacı, Kartal İmam Hatip’ten Bilal Erdoğan’ın arkadaşı. İhale sürecine dair çok sayıda şaibe var.

Sürat Kargo kim aldı?

‘FETÖ’ operasyonları kapsamında el konulan ve TMSF’ye devredilen Sürat Kargo‘nun satışındaki usulsüzlük ve yolsuzluk iddialarını, kendisi de TMSF’de yöneticilik yapmış olan Gelecek Partisi kurucusu ve Yolsuzlukla Mücadele Komisyonu Başkan Yardımcısı, ekonomist Abdullah Güzeldülger’e sorduk.

Sürat Kargo kaça satıldı?

Karar yazarı İbrahim Kahveci, bugünkü köşesinde Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu’nun (TMSF) Sürat Kargo‘yu 335.5 milyon liraya satışını değerlendirdi. Kahveci, “Sadece 13 iş günü süre verilerek 7 bin çalışanı olan ve pandemi de değeri katlanan Sürat Kargo son sürat satıldı.

Ilhami Ozturk kimdir?

TMSF’ye hukukçu üye! Yapılan yazılı açıklamaya göre, TMSF’de uzun yıllar avukatlık yapan İlhami Öztürk, 1972 yılında İstanbul’da doğdu. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden 1995 yılında mezun oldu.

Surat Kargo kaca satildi?

Karar yazarı İbrahim Kahveci, bugünkü köşesinde Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu’nun (TMSF) Sürat Kargo‘yu 335.5 milyon liraya satışını değerlendirdi. Kahveci, “Sadece 13 iş günü süre verilerek 7 bin çalışanı olan ve pandemi de değeri katlanan Sürat Kargo son sürat satıldı.