MasterChef 3 eleme adayı kim?

MasterChef 3 eleme adayları kim oldu?

İlk iki oyun sonrası eleme adayları Burcu ve Hasan olmuştu. Bu akşamki bireysel dokunulmazlık oyununu sonrası Tahsin 3. eleme adayı olarak belirlendi.

MasterChef 3 önlüğü kim kazandı?

MasterChef‘te finale giden yolda birinci beyaz önlüğü Sergen Özen aldı. İkinci önlüğün sahibi Hasan Biltekin oldu. Üçüncü önlüğün sahibi Eren oldu.

MasterChef 3 finalist kim?

Masterchef‘te İlk finalist Eren olurken, İkinci finalist ise Tahsin oldu. 10 Ocak 2022 akşamı MasterChef‘te Hasan ve Sergen arasındaki yarışma büyük bir heyecana sahne oldu. İki aşamalı oyun sonrasında jüriden yüksek oy alan isim olan Hasan üçüncü finalist oldu. Sergen ise 4. olarak yarışmaya veda etti.

Üçüncü eleme adayı kim?

Dokunulmazlık oyunu sonrası dokunulmazlığı kazanan takım ünlüler olurken, 3. eleme adayı Berna oldu. Ünlüler takımından performans 1. si Batuhan ise 4. eleme adayı olarak Mert’i seçti. Survivor’da Barış, Birsen, Mert ve Berna adaylarından biri adaya veda edecek.

Survivor 3 aday kim oldu?

Survivor‘da Ünlüler takımı 3.eleme adayı olarak Aşkım’ı çıkardılar. Gönüllüler takımından performans birincisi Berkan ise 4.eleme adayı olarak Ezgi’nin ismini verdi. Bu haftanın eleme adayları Evrim, Atakan, Aşkım ve Ezgi oldu.

MasterChef eleme adayı kim?

Çarşamba akşamı kırmızı takımda bireysel dokunulmazlığı kazanan Dilara kazanırken Hasan ikinci eleme adayı olarak seçilerek direkt eleme potasına girdi. Böylece bu haftanın ilk 2 eleme adayı Burcu ve Hasan olarak belirlendi.

MasterChef 4 önlüğü Kim Kazandı 6 Ocak?

Hafta boyunca çeyrek final mücadelesine devam eden MasterChef‘te perşembe gecesi önlüğü kazanan son isim Tahsin oldu. 5 yarışmacının mutfakta gösterdiği rekabetin ardından şef önlüğünü alarak finalist olan yarışmacılar Sergen, Hasan, Eren ve Tahsin olarak belirlendi.

MasterChef önlüğü kim kazandı?

Konuk Şef Ömür Akkor’un tabağının yapıldığı ilk oyunun sonunda Eren 30 puanla ilk turu birinci bitirdi. Süt ile yapılan yaratıcılık oyununun ardından da toplamda 48 puana ulaşan Eren gecenin kazananı olarak, önlüğü giyen isim oldu. Gecenin ikincisi Tahsin olurken, Dilara ise üçüncü oldu.

MasterChef ilk uce kim kaldi?

Cuma akşamki oyunlarda kazanan Eren olmuş ve ilk üçe kalan birinci isim olmaya hak kazanmıştı. Son günle birlikte ilk üçte Eren ile Tahsin yer alıyor.

MasterChef finalistleri kim?

MASTERCHEF TÜRKİYE’DE SON FİNALİST KİM OLDU? MasterChef 2021’de sezonun ilk finalisti Eren oldu. Son finalist ise 12 Ocak Çarşamba günü belli oldu. MasterChef‘in ikinci ve son finalisti Hasan oldu.

3 eleme adayı kim oldu?

Survivor‘da Ünlüler takımı 3.eleme adayı olarak Aşkım’ı çıkardılar. Gönüllüler takımından performans birincisi Berkan ise 4.eleme adayı olarak Ezgi’nin ismini verdi. Bu haftanın eleme adayları Evrim, Atakan, Aşkım ve Ezgi oldu.

Survivor 3 eleme adayı kim oldu 2022?

Survivor 2022‘de son dokunulmazlık ardından kaybeden gönüllüler takımı ada konseyine çıktı. En fazla eleme adayı oyu alan Evrim haftanın 3. eleme adayı seçildi.

Survivor 2022 Kim aday oldu?

Dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler ada konseyine gitti. Oylama sonucunda Evrim, Sercan ve Mert’in ardından 3. aday oldu. Ünlüler takımında ise performans birincisi Sema, Barış ismini verdi. Böylece haftanın eleme potası Sercan, Evrim, Mert ve Barış şeklinde oluştu.

MasterChef 2 eleme adayı kim oldu?

Haftanın ilk eleme adayı Mert olmuştu. İkinci eleme adayı ise Hasan oldu.

MasterChef 4 Onlugu kim aldi?

İlk oyunda 30, ikinci oyunda 23 puan alan Hasan, toplamda 53 puanla gecenin kazananı olarak şef ceketini giydi. Böylece Sergen’den sonra ikinci finalist Hasan olarak belirlendi. İki oyun sonunda gecenin ikincisi ise 45 puanla Tahsin, üçüncüsü 40 puanla Eren, dördüncüsü ise 35 puan alan Dilara oldu.