Kaymakam Harun Kaya nereye atandı?

Kaymakam kaç yıl görevde kalır?

Eski adı maiyet memurluğudur. Kaymakamlık kursunu başarıyla tamamladıktan sonra müşterek kararname ile atanarak görev başına gelen kaymakamlar, valilere bağlı olarak çalışırlar. Görev yerleri atama yönetmeliklerindeki ilçe sınıflandırmasına göre değişir. Bu süreler 2 yıldan 5 yıla kadar çıkabilmektedir.

Süleymanpaşa Kaymakamı Harun Kaya kimdir?

Harun KAYA Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden 1988 yılında mezun oldu. Haziran 1989’da İçişleri Bakanlığında Samsun Kaymakam Adayı olarak göreve başladı. 1991 yılında İngiltere’de 1 yıl süreyle yabancı dil ve kamu yönetimi (Public Admînistration) eğitimi aldı.

Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya nereye atandı?

SÜLEYMANPAŞA KAYMAKAMI HARUN KAYA OLDU Tekirdağ Vali Yardımcılığına Gaziantep Şehitkamil Kaymakamı Ali Dursun atanırken, Süleymanpaşa Kaykamamı Arslan Yurt’un Gönen Kaymakamlığına atanması nedeniyle Süleymanpaşa’ya İstanbul Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya atandı.

Tekirdağ Kaymakamı nereli?

Süleymanpaşa Kaymakamı

Adı Soyadı : Harun Kaya
Görevi : Süleymanpaşa Kaymakamı
E-posta : [email protected]
Web Sitesi : www.suleymanpasa.gov.tr

Bir kaymakam ne kadar maaş alır?

En düşük kaymakam maaşı 2021 temmuz ayında 14.792 TL iken, 2022 yılında 19.510 TL oldu. Ocak ayından geçerli olmak üzere kamu görevlileri ile memur emeklilerinin tamamının aylık ve ücretlerinde yüzde 5 artış öngörülmüştü. Ayrıca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yüzde 2,5 ilave artış yapılması müjdesini verdi.

Kaymakam Genel emir çıkarabilir mi?

Kaymakam, işin mevzuata uygun bulunduğunda ısrar ederse yazılı olarak emir verir ve aynı zamanda keyfiyeti valiye de bildirir. Cevap gelinceye kadar kaymakamın emri sorumluluğu altında uygulanır.

Dr Harun Kaya kimdir?

1961 Muş ili Varto ilçesi doğumlu olan Dr. Harun Kaya İlköğrenimi Oruç Gazi İlköğretim okulunda tamamladı. Daha sonra Lise eğitimini Pertevniyal Lisesi’nde tamamladı. 1985 Yılında Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. Anadolu’nun bir çok il ve ilçelerinde doktorluk görevlerinde bulundu.

Tekirdağ Vali Yardımcısı Kim?

Protokol Listesi

TEKİRDAĞ VALİLİĞİ İL PROTOKOLÜ LİSTESİ
Ünvanı Adı Soyadı
Vali Yardımcısı Şenol KAYA
Vali Yardımcısı Murat EREN
Vali Yardımcısı V. Harun KAYA

Tekirdağ Valisi nereli?

Aslen Trabzon ili Şalpazarı ilçesinden olan Vali Aziz Yıldırım, Düzce nüfusuna kayıtlı olmakla birlikte, 1963 yılında Eskişehir-Sivrihisar’da dünyaya gelmiştir.

Tekirdağ Kaymakamı hangi partiden?

İçişleri Komisyon Üyeliği ve AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkanlık bünyesinde Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı olarak görev yaptı. AK Parti MKYK Üyesidir.

Kaymakam ne kadar maaş alır 2022?

Dönem Toplu Sözleşme ile belirlenmişti. En düşük kaymakam maaşı 2021 temmuz ayında 14.792 TL iken, 2022 yılında 19.510 TL oldu.

Kaymakam olmak zor mu?

Bu nedenle kaymakam olma sürecinin diğer mesleklere göre daha zor olmasının oldukça normal karşılanması gerekiyor. Öte yandan kaymakamlık sınavının zorluktan ziyade derinliği bulunuyor. Bu nedenle hayalleri noktasında idealist olan gençlerin biraz sabır ve azimle kolaylıkla kaymakamlık makamına ulaşacağı biliniyor.

Kimler genel emir çıkarabilir?

5442 sayılı İl İdaresi Kanunu’nun 9. Maddesinin (ç) fıkrasında valilerin görevleri arasında “Kanun, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ve diğer mevzuatın verdiği yetkiyi kullanmak ve bunların yüklediği ödevleri yerine getirmek için valiler genel emirler çıkarabilir ve bunları ilan ederler” hükmü bulunmaktadır.

Dr Osman Abdullah Günaydın kimdir?

03 Aralık 1962 tarihinde Giresun İli’nin Yağlıdere İlçesinde doğmuştur. İlk ve orta öğreniminin ardından Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesinden 1985 yılında mezun olmuştur. 1989 yılında Gazi Üniversitesi Kamu Yönetimi Anabilim Dalında Yüksek Lisans (Master) programını bitirmiştir.

Tekirdağ kim yönetir?

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi

Adaylık Sonuçlar
Kıs. Oy sayısı
Katılım oranı %85,35
Seçimden Önceki Başkan: Kadir Albayrak (CHP)
Seçilen Başkan: Kadir Albayrak (CHP)