Şafak Pekdemir eşi kim?

Şafak Pekdemir Burak Mengü ayrıldı mi?

Güzel oyuncu Şafak Pekdemir 2017 yılında evlendiği avukat Burak Mengü‘den 2018 yılında boşandığı ortaya çıktı. Boşanmanın ardından ilk kez Snob Magazin’den Arif Hür’e konuşan avukat Burak Mengü, “Boşanalı 2 yıl oldu. Aramızda kavga ve dövüş olmadı. Sonuçta iki eğitimli insanız.

Şafak Pekdemir eşinden ayrıldı mi?

Muhabire kafa attı: “Yasak Elma” dizisinin Zehra’sı Şafak Pekdemir, önceki akşam Cihangir’deydi. Avukat Burak Mengü’yle evliliği 2018 yılında sona eren oyuncu, rol aldığı dizinin yönetmenlerinden Oğulcan Eren Akay’la 22 adlı mekanda görüntülendi.

Şafak Pekdemir Diziden neden ayrıldı?

Zehra karakterine hayat veren Şafak Pekdemir‘in diziden neden ayrıldığı da kısa bir süre önce belli oldu! Dedikodulara göre güzel oyuncu Med Yapım tarafından yapılacak olan yeni bir dizide yer almak için Yasak Elma dizisine veda etti.

Yalancılar ve mumları Meliha kimdir?

Yalancılar ve Mumları dizisinde Meliha karakterine hayat veren Şafak Pekdemir, İstanbul’da doğdu ve eğitimini de Güzel Sanatlar Bölümü’nde tamamladı. Oyuncu, 1988 yılında dünyaya gözlerini açtı.

Burak Mengü evlendi mi?

Şafak PekdemirBurak Mengü / Eşi (e. 2017–2018)

Nevşin Mengü kimdir evli mi?

Figen MengüŞahin Mengü / Eşi

Şafak Pekdemir kiminle yakalandı?

Yasak Elma’nın Zehra’sı Şafak Pekdemir, dizinin ikinci yönetmeni Oğulcan Eren Akay ile Cihangir’de sarmaş dolaş bir şekilde objektiflere yakalandı.

Şafak Pekdemir ne zaman evlendi?

27 Aralık 2017 (Burak Mengü)Şafak Pekdemir / Evlilik tarihi

Yasak Elma da Zehraya ne oldu?

2018 yılında avukat sevgilisinden boşanan Yasak Elma dizisinde Zehra karakterine hayat veren Şafak Pekdemir diziden de ayrılmıştı. Cihangir’de kameralara takılan Şafak Pekdemir, Yasak elma dizisinin ikinci yönetmeni olan Oğulcan Eren Akay ile sarmaş dolaş görüntülendi.

Zehra yasak elmadan ayrıldı mı?

Hasan Ali (Erdal Özyağcılar) ile Zehra‘nın (Şafak Pakdemirli) patlamada öldüğü diziden Feride (Gülenay Kalkan) şehri terk ederek, Kaya (Barış Kılıç) ise senaryo gereği yurtdışına taşınarak diziden ayrılıyor.

Elçin Sangu kaç yaşında?

36 yaşında (13 Ağustos 1985)Elçin Sangu / Yaş

Yasak elma Zehra kim?

Yasak Elma Zehra karakterini canlandıran Şafak Pekdemir dizideki oyunculuk performansıyla da gündeme geliyor.

Şafak Pekdemir nasıl oyuncu oldu?

2012 senesinde Leyla ile Mecnun dizisinde rol almış ve Nisan karakterini oynamıştır. Bu dizinin ardından ise 2014 senesinde İncir Reçeli 2 filminde Halil Sezai ile başrol oyuncusu olmuştur.

Yasak elmanın Zehrası erkek mi?

Halit’in ilk eşinden olan kızıdır. Halit’in çocuklarının içinde en büyüğü ve çok iyi bir abladır. Her zaman babasının bütün eşlerini kıskanmıştır.

Nevşin Mengü kaç kardeş?

Burak MengüNevşin Mengü / Kardeşleri