Turkcell reklam müziği çok çekici kim söylüyor?

Turkcell çok çekici reklam müziği kim söylüyor?

Turkcell‘in “Çok Çekici” temalı reklam kampanyasının son filmi yayına girdi. Bir köy ziyaretinde bağlamasıyla türkü çalan yaşlı amcaya rap şarkısıyla eşlik eden gencin yer aldığı filmde, Turkcell‘in yüksek çekim gücü ve altyapı üstünlüğü vurgulanıyor.

Turkcell reklam seslendiren kim?

Turkcell‘den yapılan açıklamaya göre, rol aldıkları projelerle büyük bir hayran kitlesine ulaşan Melis Sezen ve Barış Arduç, yeni reklam serisinde birbirine aşık bir çifti canlandırıyor. Kampanya söylemini ‘Dünyalar Senin Olsun’ olarak belirleyen Turkcell‘in reklam müziğini ise Fatma Turgut seslendirdi.

Turkcell çok çekici reklamı nerede çekildi?

Türkiye’nin dört bir yanı Turkcell ile ‘Çok Çekici‘ Yine Türkiye’nin farklı noktalarında çekimlerin gerçekleştiği reklam filminde; ‘Üsküdar’a Gider iken’, ‘Karahisar Kalesi’, ‘Adana Köprübaşı’, ‘Ulus, Cebeci, Çankaya’ ve ‘Çayeli’nden Öteye’ eserleri modern bir tarzda seslendirilmişti.

Turkcell Reklamindaki Rapci kimdir?

Ragga Oktay’ın asıl adı Oktay Yurtalan. … Türkiye’ye geldiği yıllarda müzikte yakalayamadığı popülariteyi Selo tiplemesiyle Turkcell reklam filmleri sayesinde yakalayan Oktay Yurtalan yani Ragga Oktay, pop müziğin devrinin kapandığını iddia etti: Şimdi pop değil ragga ve rap müzik yükselişte.

Turkcell Yeni Reklamı nerede çekildi?

İstanbul, Konya, Düzce, Zonguldak gibi çeşitli kentlerin farklı mekanlarının kullanıldığı reklam filminin ilk gösteriminin basına yapıldığı toplantıda konuşan Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu, şirketin ‘Bağlıyız biz’ diyerek 10 yıl önceki ‘Turkcell‘le Bağlan Hayata’ sloganını yeniden canlandırdığını söyledi.

Turkcell’in sesi kim?

Turkcell‘in, Manajans J. Walter Thompson tarafından hazırlanan son reklam filmi “Ulaşılmayanların Sesi” yayına girdi. Filmin başrolünde meşhur “Aradığınız kişiye şu anda ulaşılamıyor…” kaydındaki sesin sahibi ve “Ulaşılamayanların Sesi” olarak tanınan Gülsüm Soydan yer alıyor.

Yekta Kopan hangi seslendirmeleri yaptı?

Ethem Yekta Kopan (d. 28 Mart 1968, Ankara), Türk yazar, seslendirme sanatçısı ve televizyon sunucusudur. Sesi Jim Carrey, Michael J. Fox, çizgi film karakteri Sylvester ve Buz Devri (film) animasyon karakteri Sid ile özdeşleşmiş bir seslendirmecidir.

Turkcell reklamı nerede çekildi?

İstanbul, Konya, Düzce, Zonguldak gibi çeşitli kentlerin farklı mekanlarının kullanıldığı reklam filminin ilk gösteriminin basına yapıldığı toplantıda konuşan Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu, şirketin ‘Bağlıyız biz’ diyerek 10 yıl önceki ‘Turkcell‘le Bağlan Hayata’ sloganını yeniden canlandırdığını söyledi.

Turkcell şelale reklamı nerede çekildi?

İsa Sezeroğlu’nun, ‘Evet sayın seyirciler, Dere Gözer’de şelaleyi çekiyorum.

Melis Sezen hangi reklamda oynuyor?

Turkcell’in reklam yüzleri olan başarılı oyuncular Melis Sezen ve Barış Arduç’un rol aydığı yeni reklam filminde Cumhuriyet Güneşi marşı konu ediliyor ve “biz bir olunca başardıklarımız asla #unutulmaz” mesajı işleniyor.

Dünyalar senin olsun Turkcell kim söylüyor?

Rol aldıkları projelerle halkın beğenisini kazanan Melis Sezen ve Barış Arduç, Dünyalar Senin Olsun söylemli kampanyanın reklam serisinin yüzleri olarak açıklandı.

Yeşim Kopan kimdir?

tiyatrocu, seslendirme sanatcisi. seker kiz candy’nin sesi, cumartesiden cumartesiye programinin sunucusu.

Yekta Kopan evlendi mi?

Burcu Ural KopanYekta Kopan / Eşi

Turkcell reklamı Dümdük nerede çekildi?

Reklam Filminde Köyde Yaşayanlar Rol Aldı. Turkcell‘in en küçük köylere kadar uzanan geniş kapsama alanını vurguladığı Turkcell reklam filmi, nüfusu 398 olan Sivas’ın Asarcık Köyü’nde çekildi.

Baris Arduc hangi reklamda oynuyor?

KANAL D’nin sevilen dizisi “Sadakatsiz”de ‘Derin’i canlandıran Melis Sezen ve Barış Arduç, Turkcell’in yeni reklam filmi için kamera karşısına geçti. İkili, reklam filminde birbirine âşık bir çifti canlandıracak. Oyuncular, birlikte çalıştıkları için çok mutlu olduklarını söyledi.