Turagay kimdir?

Rıza Tuna Turagay nereli?

1964 yılında Viyana’da doğan Sn. Rıza Tuna TURAGAY, Türk Eğitim Derneği (TED) Ankara Koleji’nde lise ve Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İşletme Bölümü’nde lisans eğitimini tamamladıktan sonra, University of Birmingham’da Uluslararası Bankacılık ve Finansman dalında yüksek lisans yapmıştır.

Mustafa Tuzcu nereli?

1979 yılında Gebze’de doğan Mustafa TUZCU, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nden mezun oldu.

Ticaret Bakanlığı Özel Kalem Müdürü kimdir?

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Özel Kalem Müdürü Sayın Bülent AYCAN’ı Makamında Ziyaret.

Ticaret Bakani danismani kim?

MEHMET ORAL – Bakan Danışmanı – T.C.

Mustafa Gümüş kimdir?

İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunu olan Mustafa GÜMÜŞ, ilk kez Batman ili Beşiri ilçesi Çevrimova İlköğretim Okulu öğretmeni olarak atanmıştır. Bu görevde iken, 23.09.1994 tarihinde şehit edilmiştir.

Gümrük Genel Müdürü Kimdir?

Gümrükler Genel Müdürlüğü Telefon Listesi

GENEL MÜDÜR V. Santral: 306 80 00
S.Umman HAMİDOĞULLARI
Mustafa YAŞAR 8977- 78/8194
3068908 8930-8892
Harun USLU 8413-14-19/ 8147

Ticaret Bakan Yardımcısı Mustafa Tuzcu kim?

1979 yılında Kocaeli’nin Gebze ilçesinde dünyaya gelen Mustafa Tuzcu, 2001 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nden mezun oldu. Tuzcu, daha sonra Boğaziçi Üniversitesi ile Fletcher Hukuk ve Diplomasi Okulu’nda yüksek lisans, Orta Doğu Teknik Ünivesitesi’nde (ODTÜ) doktora eğitimi aldı.

Mustafa Tuzcu Ticaret kimdir?

2021 yılının Mayıs ayında yayımlanan Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Türkiye Cumhuriyeti Ticaret Bakan Yardımcılığı görevine atanan ve bu görevine halen devam etmekte olan Mustafa Tuzcu, evli ve üç çocuk babasıdır. Ayrıca iyi derecede İngilizce, Arapça ve Fransızca bilmektedir.

Havva Eksilmez kimdir?

1973 yılında Ardeşen’de doğdu. Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümünden 1992 yılında mezun oldu. Adı geçen üniversitede “İthalatta Gümrük Muafiyetleri” konusunda yüksek lisans tezi bulunmaktadır. 1993 yılında Gümrük Muayene Memuru olarak göreve başladı.

Ruhsar Pekcan olayı ne?

Ruhsar Pekcan’ın eşi Hasan Pekcan ile birlikte sahibi olduğu Nanoksia Biyoteknoloji şirketinin 2020’de Ticaret Bakanlığına piyasa fiyatının 3-4 katına dezenfektan sattığı 16 Nisan 2021’de ortaya çıktı.

Ticaret Bakanlığı Müsteşarı kimdir?

1964 yılında Ordu-Korgan’da doğdu. İlkokulu Korgan’da, ortaokul/lise öğrenimini Samsun’da 1983 yılında tamamladı. 1987 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu.

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan nereli?

Ruhsar Pekcan, 1958’de Manisa’nın Demirci ilçesinde doğdu. İstanbul Teknik Üniversitesi Elektrik Fakültesi mezun olduktan sonra yüksek lisansını da burada tamamladı.

Mustafa Gümüş gümrük kimdir?

Mustafa Gumus – Gümrükler Genel Müdür Yardımcısı – Gümrük ve Ticaret Bakanlığı | LinkedIn.

Sezai uçarmak kimdir?

1964 yılında Ordu-Korgan’da doğdu. İlkokulu Korgan’da, ortaokul/lise öğrenimini Samsun’da 1983 yılında tamamladı. 1987 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu. Aynı yıl Maliye ve Gümrük Bakanlığında Gümrük Müfettiş Yardımcısı olarak göreve başladı.

Gümrükler Muhafaza Genel Müdürü Kimdir?

Gümrükler Muhafaza Genel Müdürlüğü

Gümrükler Muhafaza
Türü Sınır koruma
Bağlılığı Türkiye Cumhuriyeti Ticaret Bakanlığı
Yönetici(ler) Murat Yaman, Genel Müdür
Web sitesi muhafaza.ticaret.gov.tr