Turkcell BiP nedir nasıl kullanılır?

Turkcell BiP paketi nasıl kullanılır?

Öncelik olarak, telefonunuzda Appstore, Appmarket veya Google Play Store olması gerekiyor. Bunun dışında, BIP yazıp 2222’ye ücretsiz gönderdikten sonra, gelen linke tıklayarak indirebiliyorsunuz. Son olarak, uygulamayı bilgisayarınızdan veya tabletinizden sitesi üzerinden kullanabiliyorsunuz.

BiP te geçerli internet ne demek?

BiP‘ten 5 Gün Boyunca Her Gün 10 Mesaj Gönderenler Haftalık 1GB Cepten İnternet Hediye Kazanıyor… Kampanya sadece BiP uygulaması üzerinden gerçekleştirilecek kullanımlarda geçerli olacaktır. BiP uygulamasını Apple ve Google uygulama marketler üzerinden ücretsiz indirebilirsiniz.

BiP uygulaması ücretli mi?

Türk mühendisleri tarafından geliştirilen Bip mesajlaşma uygulaması ücretsiz olarak sunuluyor. Bip‘le Görüntülü, Sesli Görüşme Yapılıyor Mu? Bip uygulamasına kullanarak 10 kişiye kadar grup görüntülü görüşmeleri yapılabiliyor. Sesli görüşme seçeneği de mevcut.

BiP nasıl iptal edilir?

konusu üzerine olacaktır. Bip Messenger aboneliği iptal etmek için yapılacak işlem Uygulama üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. Bip Ayarları > Hesabım > Hesabımı Sil > Tamam ( Okay ) adımlarını takip ederek bip‘de açmış olduğunuz hesabınızı kapatabiliyorsunuz.

BiP GB nasıl kullanılır?

Hedefe ulaşan kullanıcı BiP Keşfet içerisinde yer alan “Hediyemi Al” butonuna tıklayarak hediyesi olan Günlük 1 GB hediyesini kazanacaktır. BiP Yıldızları kampanyasından yararlanabilmek için BiP keşfet bölümünde yer alan BiP Yıldızları kanalını takip etmek ve en az 1 kez mesaj atmış olmak gerekmektedir.

BiP nasıl kullanılır?

BİP uygulaması ile kullanıcılar, kaybolan mesaj, caps yaratma, mesajlaşma, grup mesajlaşması, konum paylaşma, oyunlar ve para transferi gibi özellikleri kullanabiliyor. BİP uygulamasında çeviri özelliği de bulunuyor. Özellik sayesinde kullanıcılar farklı dillerden birileriyle konuşurken anında çeviri yapabiliyorlar.

BiP internet olmadan kullanılır mı?

BiP mobil uygulamasını indirmek ücretsizdir. Turkcell abonesiyseniz; BiP‘ten metin, fotoğraf ve video gönderimleriniz internet kotanızdan düşmez. Diğer paylaşımlarınız paketiniz varsa internet paketinizden, yoksa standart mobil internet tarifesi üzerinden ücretlendirilir.

BiP uygulaması internet yiyor mu?

BİP uygulamasını her operatörde kullanabilirsiniz. Yapılan anlaşmalar doğrultusunda Turkcell ve Türk Telekom kullanıcıları BİP kullanırken mobil internet kotalarından harcama yapmayacak.

BiP her operatöre ücretsiz mi?

BiP‘i tüm operatör kullanıcıları ücretsiz indirip kullanabilir. Üstelik BiP Turkcell, Turk Telekom ve Vodafone İletişim Pass kullanıcılarının internetinden harcamaz.

Bipten mesajlaşmak ücretli mi?

BiP; Turkcell tarafından iOS ve Android kullanıcıları için geliştirilen, herkesin ücretsiz şekilde kullanabileceği anlık mesajlaşma uygulamasıdır. BiP; App Store, Google Play, ve Huawei AppGallery üzerinden ücretsiz indirilebilmektedir.

Ikinci numaram BiP te nasıl iptal edilir?

İkinci Numaram BiPte servis aboneliği nasıl iptal edilir? Turkcell.com.tr veya Dijital Operatör Uygulaması; Turkcell İletişim Hizmetleri ya da 444 0 532 üzerinden iptal edilebilir.

BiP 1 GB servis paketi nedir?

BiP uygulaması içerisinden gerçekleştirilen kişiden kişiye yapılan sesli, görüntülü ve her yöne aramalarda kullanılan datalar pakete dâhildir. … Kampanyadan Turkcell, aktif, bireysel, kurumsal, faturalı, faturasız, ses hatları faydalanabilecektir.

BiP 5 GB internet nasıl kullanılır?

Kampanyadan faydalanabilmek için BiP Hediye Avı kanalını takip etmeniz gerekmektedir. En fazla puan toplayan ilk 5.000 BiP kullanıcısı, Haftalık 5GB; sonraki 10.000 kullanıcı Günlük 2GB; sonraki 20.000 kullanıcı ise Günlük 1GB kazanacaktır. BiP Hediye Avı ile her hafta kazanma fırsatı elde edebilirsiniz!

Dergilikte hediye internet nasıl yapılır?

Dijital Operatör Uygulaması’ndan Salla Kazan Kampanyası’na katılan Turkcell aboneleri, kazanacakları hediyeye ek olarak, Dergilik uygulamasına giriş yaptıktan sonra, dergi indirmeleri durumunda sürpriz ikinci bir hediye kazanacaklardır. Kazanılacak faydalar ücretsizdir.

BiP uygulamasında durum yapılıyor mu?

BİP uygulamasında durum özelliği yer almıyor.