Turkcell aile paketi nasıl yapılır?

Turkcell aile profili nedir?

Çocuk ve Aile Profili olarak iki temel profilden oluşmaktadır. Aile Profilinin altında Oyun Site ve Uygulamaları, Sohbet Site ve Uygulamaları, Sosyal Medya Site ve Uygulamaları olmak üzere 3 alt profil bulunmaktadır. Bu alt seçeneklerden birini veya bir kaçını seçebilirsiniz.

Turkcell ebeveyn kontrolü nasıl yapılır?

www.turkcell.com.tr üzerinden hesabınıza giriş yapın. Menüden Güvenli İnternet Hizmeti seçeneğine gelin. Güvenli İnternet Aile Profili’ni seçtikten sonra Ayarlar bölümünden Güvenli İnternet Kullanım ayarlarınızı belirleyin. Örnek olarak; sadece oyun veya sadece kumar ile ilgili içerikleri ayrı ayrı engelleyebilirsiniz.

İnternet aile Koruması Nasıl Yapılır?

Çocuklarınız için hesaplar ayarlarken Aile Koruması‘nı açabilirsiniz.

  1. Fare ile başlangıç ekranının sağ üst veya sol alt köşesine giderek Düğmeler çubuğunu görüntüleyin.
  2. Ara’yı tıklatın.
  3. Ayarlar’ı tıklatın.
  4. Aile Koruması‘na girin.
  5. Sol bölmede Herhangi bir kullanıcı için Aile Koruması ayarla’yı tıklatın.

Aile Koruma Programı Nedir?

ttnet tarafından dağıtılan ve internetinizi kontrol altına almanızı sağlayan ücretsiz bir program. aileyi korumaktan öte dağıtacağını düşündüğüm yazılım. ttnet güvenli internet sağladığını iddia ettiği koruma programıdır.

Güvenli aile profili nedir?

Aile Profili: Aile Profili “siyah liste” yöntemi ile çalışmaktadır. Bu profil kapsamında zararlı içeriğe sahip İnternet sitelerine erişilememektedir. Aile profili kapsamında, Çocuk Profiline ek olarak kişisel sitelere, forum ve paylaşım sitelerine erişim sağlanmaktadır.

Turkcell aile paketi nedir?

TV+ Aile paketine sahipseniz, 130’un üzerinde popüler yerli ve yabancı kanalı, Aile paketi kapsamındaki yüzlerce “Seç İzle” film ve dizileri dilediğiniz ekranda, dilediğiniz zaman HD kalitesinde izleyebilirsiniz. İsterseniz canlı yayını geri alabilir, isterseniz kaydedebilirsiniz.

Güvenli internet nasıl aktif edilir?

Güvenli İnternet Hizmetine SMS ile de başvuruda bulunabilirsiniz. Seçmek istediğiniz profile göre, cep telefonunuzun SMS ekranında GUVENLI AILEveya GUVENLI COCUK yazarak 2500’a kısa mesaj gönderebilirsiniz. Aile Profilinde Oyun, Sohbet ve Sosyal Medya seçimini de SMS ile yapabilirsiniz.

Turkcell uygunsuz sonuç filtresi nasıl açılır?

www.turkcell.com.tr anasayfasından hesabınıza giriş yapın. Menüde yer alan “Güvenli İnternet” bölümüne tıklayın. Burada size uygun olan “Güvenli İnternet Profili”ni seçerek işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Güvenli İnternet Hizmeti’ni iptal ettirmek istediğinizde aynı bölümden ayarlarınızı değiştirebilirsiniz.

Ttnet aile Koruma nasıl yapılır?

Türk Telekom Evde İnternet kullanıcısı iseniz ve aktivasyonu Evde İnternet’inizde gerçekleştirmek istiyorsanız, istediğiniz filtrenin kısa kodunu 6606 kısa numarasına göndererek gerçekleştirebilirsiniz.

İnternet koruması nasıl yapılır?

Ayrıca 5126 SMS hattından da Güvenli İnternet hizmetinizi başlatabilirsiniz. Aynı yolla, istediğiniz zaman, ücretsiz olarak profilinizi değiştirebilir ya da güvenli internet hizmetini almayı bırakabilirsiniz. abone olmak istediğiniz profili yazarak 5126`ya gönderin, Güvenli internet aboneliğinizi başlatın.

Güvenli internet hizmeti ücretli mi?

Güvenli İnternet Hizmeti ücretli midir? Güvenli İnternet Hizmeti, GİH’ni tercih eden abonelere ücretsiz olarak sunulmaktadır.

Aile profilinde neler var?

Aile Profili Çocuk Profilinden daha geniş içeriğe sahiptir. Aile Profili listesine kumar, intihara yönlendirme, çocukların cinsel istismarı, uyuşturucu, sağlık için tehlikeli madde, fuhuş, müstehcenlik, ırkçılık, terör, şiddet, zararlı yazılım vb. içeriklere sahip siteler dahil edilmektedir.

Güvenli internet aile Profili ücretli mi?

22.11.2011 tarihinden itibaren sunulmaya başlanan Güvenli İnternet Hizmeti, abonelerin talebi üzerine, ücretsiz olarak sunulan çocuk ve aile profillerinden oluşan bir hizmettir. İstediğiniz zaman Güvenli İnternet Hizmeti’ni alabilir, profilinizi değiştirebilir veya hizmetten vazgeçebilirsiniz.

Aile tarifesi nedir?

Ailece 15GB Tarifesi her yöne 5000 dakika, grup içi sınırsız dakika, her yöne sınırsız SMS ve 15 GB cepten internet içermektedir. Tarife kapsamında sunulan grup içi sınırsız dakika Ailece 6GB Tarifesi, Ailece 15GB Tarifesi ve Ortak Tarife‘deki müşteriler arasındaki görüşmeleri kapsamaktadır.

TV+ paralı mı?

Herkes İçin TV+ Paketi: 16,99 TL/ay. Temel TV+ Paketi : 14,99 TL. Kurumsal Herkes için TV+ 5 GB Paketi : 27,99 TL/ay – 25​ saat kayıt süresi içinde. Kurumsal Herkes için TV+ 10 GB Paketi : 37,99 TL /ay – 25 saat kayıt süresi içinde.