❤ ❤ ❤ anlamı nedir?

🤍 ❤ ne demek?

🤍Anlam ve Açıklama Beyaz bir kalp saflığı, mutluluğu ve sadakati sembolize eder ve aynı zamanda güveni temsil eder. Beyaz Günü temsil edebilir, beyaz çikolata 🍫 anlamına gelen, sevgiyi iletmek için çikolata ile kullanılabilir 💗 . Aynı tip aynı zamanda ❤️🧡💛💚💙💜🖤.

❤ 🩹 ne anlama gelir?

❤️🩹anlamı: iyileşen kalp Emoji Genellikle iç acıyı🤕, üzüntüyü, kalp kırıklığını belirtmek için kullanılır ve aynı zamanda kalp onarımı ve kalp iyileşmesi anlamına da gelebilir. İos 14.5’teki yeni emojilerden biridir ve 2020’de Emoji 13.1’e eklenmiştir.

🥺 ❤ anlamı nedir?

Emoji sembolü 🥺‘in anlamı yalvaran yüz’dir, acıklı bakışlar, merhamet, yalvaran yüz, yalvarma ile ilgili, emoji kategorisinde bulunabilir: “😂 Suratlar ve Duygu” – “😞 Yüz konusu”.

🥰 ❤ ne demek?

🥰Anlam ve Açıklama Gülen gözleri olan sarı bir yüz, yüzünde pembe bir allık ve gülen yüzünde üç sevgi kalpleri , aşırı mutluluk ve heyecanı ifade eder. Bu emoji, aşık olma durumunu da gösterebilir 💞.

🔐 ne demek?

Emoji sembolü 🔐‘in anlamı anahtarlı kapalı kilit’dir, anahtarlı kilit, güvenli ile ilgili, emoji kategorisinde bulunabilir: “⌚ Nesneler” – “🔏 kilit”.

👉 ne demek?

👉︎” anlamı: elinin tersiyle sağı gösteren işaret parmağı Emoji | EmojiAll.

Siyah kalp ne?

Sosyal medyada sıklıkla kullanılan emojilerin başında gelen siyah kalp üzüntü, keder, hüzün vb. durumları ifade eder. Daha çok moral bozukluğu sırasında, üzgün ve kötü olunan durumlarda bu siyah kalp emojisi kullanılır.

505 ne anlama gelir?

Five-oh-five, “505” birini hem öldüren hem de hayatta tutan birşey için ifade edilen bir terimdir. 505, terimi genelde kötü davrandığı halde vazgeçilemeyen bir sevgili için kullanılmaktadır.”

👉 👉 ne demek?

👉︎” anlamı: elinin tersiyle sağı gösteren işaret parmağı Emoji | EmojiAll.

👉 👈 anlami ne?

👉 👈 Bir araya getirmek, kendinizi suçladığınızda eylemlere işaret edebilir. Genellikle rehberlik etmek, insanların dikkatini çekmek için veya sadece sola doğru kullanılır. İlgili emoji: 👆 👇 👉 .

😋 ne demek?

😋Anlam ve Açıklama Emoji sembolü 😋‘in anlamı lezzetli yiyecek beğenen yüz’dir, gülümseyen yüz, harika yemek, lezzetli, lezzetli yiyecek beğenen yüz, oh oh harika, yüz ile ilgili, emoji kategorisinde bulunabilir: “😂 Suratlar ve Duygu” – “😛 yüz dili”.

🤞 ❤ ne demek?

🤞” anlamı: şans dileme Emoji.

🔒 anlamı nedir?

🔒 ne demek? 🔓Anlam: açık kilit Aynı zamanda kilit açma ve güvensizlik anlamına da gelir. … Emoji sembolü 🔓’in anlamı açık kilit’dir, açık, kilidini açma, kilit ile ilgili, emoji kategorisinde bulunabilir: “⌚ Nesneler” – “🔏 kilit”.

👉 👈 Ne Anlama Gelir?

👉 👈 Bir araya getirmek, kendinizi suçladığınızda eylemlere işaret edebilir. Genellikle rehberlik etmek, insanların dikkatini çekmek için veya sadece sola doğru kullanılır. İlgili emoji: 👆 👇 👉 .

💙 ne demek?

Mavi kalp emoji karşıdaki kişi ile güvenli bir ilişki içinde olduğunu göstermek için kullanılmaktadır. Mavi kalp emojisi kullanımında diğer anlamları ise karşı taraftan hoşlanma veya platonik olarak hoşlanma duyduğunu da gösteren bir emojidir.