ÜNLÜ Co ne iş yapar?

ÜNLÜ Co ne iş yapıyor?

ÜNLÜ, firmanın Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su olarak görev yapmaktadır. Teknoloji firmalarına yatırım yapmak üzere e-ticaret fonu kuruldu. 2009 yılında kurulmuş olan Standard Varlık satın alındı ve İstanbul Varlık olarak yeniden isimlendirilerek faaliyetlerine devam etti.

ÜNLÜ Co yatırım kimin?

kuruldu. ÜNLÜ & Co marka adı ile yenilendi. Ekim 2012’de Mahmut Levet Ünlü‘nün çoğunluk hissesine sahip olduğu ÜNLÜ & Co (ÜNLÜ Finansal Yatırımlar A.Ş.), Standard ÜNLÜ‘nün u hissesini satın alarak firmayı yeniden yapılandırdı ve ÜNLÜ & Co adıyla faaliyetlerine devam ederek müşterilerine hizmet vermeye başladı.

ÜNLÜ Co hangi sektörde?

1996 yılında bağımsız bir finansal danışmanlık firması olarak kurulan ÜNLÜ & Co, profesyonel kadrosu ve güçlü teknolojik altyapısı ile yerli ve yabancı bireysel ve kurumsal yatırımcılara; Yatırım Hizmetleri Danışmanlığı Sermaye Piyasaları DAHA Yatırım Danışmanlığı ve Aracılık Hizmetleri.

ÜNLÜ Portföy kimin?

ÜNLÜ Portföy Yönetimi, 1996 yılında bağımsız bir finansal danışmanlık firması olarak kurulan Türkiye’nin lider yatırım hizmetleri ve varlık yönetimi grubu ÜNLÜ & Co’nun bir iştirakidir.

ÜNLÜ Co Genel müdür?

Türkiye’nin lider yatırım bankacılığı hizmetleri ve varlık yönetimi grubu ÜNLÜ & Co‘nun iştiraki ÜNLÜ Portföy Yönetimi A.Ş. Yönetici Direktörü ve Genel Müdürü Murat Gülkan, 15 Şubat 2018 itibariyle ÜNLÜ Menkul Değerler A.Ş’ de Strateji ve Ürün Geliştirmeden Sorumlu Yönetici Direktörlüğü görevine atandı.

ÜNLÜ hisse hangi pazarda?

Ünlü & Co, Borsa İstanbul Yıldız Pazar‘da işlem görmeye başladı.

Mahmut ÜNLÜ Co kimdir?

Mahmut L. Ünlü, 1989 yılında Georgia Institute of Technology Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü’nden mezun olduktan sonra, 1991 yılında Houston’daki Rice Üniversitesi’nden MBA derecesi almıştır. … Mahmut L. Ünlü, halihazırda ÜNLÜ & Co‘nun Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su olarak görev yapmaktadır.

Ünlü Menkul kimin?

ÜNLÜ Yatırım Holding” ÜNLÜ Menkul‘ün tamamının sahibi oldu. ÜNLÜ Menkul‘ün % 75’ine sahip ÜNLÜ Yatırım Holding, Standard Bank Group’a ait olan %25 oranındaki payları da satın alarak ÜNLÜ Menkul‘de tek pay sahibi oldu.

Ibrahim Romano kimdir?

İbrahim Romano, hali hazırda ÜNLÜ & Co’nun Kurumsal Finansman Birimi’nde Yönetici Direktörü olarak görevine devam etmektedir. Ayrıca, Yatırım Bankacılığı Danışmanlığı’ndan sorumlu İcra Kurulu üyesi olan Romano, ÜNLÜ & Co Yönetim Kurulu Üyeliğine de devam etmektedir.

Azimut portföy kimin?

Türkiye’deki en büyük bağımsız portföy yönetim şirketi olan Azimut Portföy, gücünü küresel bir varlık yönetimi şirketi olan Azimut Grup’tan almaktadır.

ÜNLÜ Portföy Genel Müdür?

ÜNLÜ Portföy Genel Müdürü ve Yönetici Direktörü Murat Gülkan, ÜNLÜ Menkul Değerler A.Ş.’de Strateji ve Ürün Geliştirmeden Sorumlu Yönetici Direktörlüğü görevine getirildi. Türkiye’nin lider yatırım bankacılığı hizmetleri ve varlık yönetimi grubu ÜNLÜ & Co’nun iştiraki ÜNLÜ Portföy Yönetimi A.Ş.

Ana pazar hisseleri hangileri?

Yıllık

Sembol Hisse Adı Günlük%
AKCNS AKCANSA 3,72
AKFGY AKFEN GMYO -4,91
AKGRT AKSIGORTA 1,81
AKSA AKSA 1,66

Şebnem Kalyoncuoğlu ÜNLÜ kimdir?

Şebnem Kalyoncuoğlu Ünlü 2006 yılına kadar Londra’da Credit Suisse Türkiye Ülke Müdürü ve Yatırım Bankacılığı Bölüm Başkanlığı yapmıştır. Ünlü, bunu takiben Alkhair Capital Türkiye CEO’su olarak görev almıştır. Ünlü, ÜNLÜ & Co Yönetim Kurulu’nda Murahhas Üye olarak görevini sürdürmektedir.

Ahmet Mahmut ÜNLÜ Kaç Yaşında?

57 yaşında (27 Şubat 1965)Ahmet Mahmut Ünlü / Yaş

Mehmet Levent ÜNLÜ kimdir?

Ünlü, halihazırda ÜNLÜ & Co’nun Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su olarak görev yapmaktadır. Ayrıca ÜNLÜ Menkul Değerler A.Ş.’de ÜNLÜ Yatırım Holding A.Ş.’yi temsilen Yönetim Kurulu Başkanı olarak da görev almaktadır.